yes.

jag har påbörjat ett slags projekt, och fan vad pepp jag är. det är hemligt, änsålänge och säkert en jävligt lång tid framöver, men såsmåningom kommer ni få reda på det. om allt går som jag planerat vill säga. och vad skulle komma i vägen? tre ord - jag ska lyckas. men jag behöver nog ganska mycket hjälp på traven. inte minst från alla olika ungdomar som bill dela med sig av sina olika känlor, tankar och problem nerskrivet i alla oika slags former. dagboksinlägg, blogginlägg, dikter eller vad som helst. frågan är bara hur jag ska få tag i detta, vilka skulle vilja dela med sig (även om dom är helt anonyma för även mig)? jag får de hur det blir med det, annars får jag helt enkelt hitta på en nödlösning. 

men från det ena till det andra - Kimpa har kommit hem! och jag är så jävla lycklig. inte träffat honom sen.. vad blir det? augusti, september nånting. galet. vi satt iallafall uppe hela natten, typ. snackade, kollade film och drack massa kaffe. blev aspaffa när vi kollade på klockan och så var hon redan 04! så vi kollade klart på filmen och gick och la oss efter det. sen vaknade jag redan vid halv elva av att telefonen ringde om kunde inte somna om. suck. men men, nu blir det kaffe så jag piggnar till lite mer. sen kanske åka till stan en sväng med kimpa om han orkar och har tid.

bye!

min tur då!

meh, vilken stil! här blir man tvingad till grejer utan förvaning!
haha. skoja, klart jag ska göra listan.

Namn: Linnie, bara Linnie.
Ålder: 18, född år -90.
Sysselsättning: skola, stockholms estetiska gymnasium.
Intressen: teater med stort T. finns nog inget som gör mig gladare än att stå på scen! sen så gillar jag att teckna också. och att sitta på fik. och ja, att vare ute och dricka öl såklart.
Färg: rött kombinerat med svart och vitt. jag gillar en massa färger, finns hur många fina färger som helst. den allra finaste färgen är nog glitter. men rött, svart och vitt är liksom mina fäger (sen väldigt lång tid tillbaka) kan liksom inte skiljas från dom färgerna, det är typ dom enda färgerna jag klär mig i.
Musik: haha, det är såna här frågor man inte ska fråga mig om. jag är helt enkelt ingen musikmänniska. men nu har det blivit mycket mer musik i mitt liv på sista tiden, sen jag började hänga på alla rockhak. men kan nog inte säga några specifika band som är dom bästa. det är nog mer olika låtar jag älskar, men håller inte ens koll på vilka band som gjort dom, hah. helt oallmänbildad tycker ni nog, men sån är jag bara.
Bästa jag vet: och inte alls för att härma sussi eller nåt nu, men måste säga att hon är faktikst det bästa jag vet. kan inte tänka mig ett liv utan henne. och familjen på samma nivå såklart. och teatern. och alla vänner. det är det jag lever för - vänner, familj och teater!
Ser upp till: roger! finns nog ingen människa som är som honom. för det första är han grym som teaterlärare. kan inte ens beskriva hans metod att lära ut, men den har fått mig att utvecklas som fan. för det andra är han en så jävla skön egen person, med blommiga converseskor och hellokitty-väska, helt sjuka kommentarer och lever alltid i sin egen lilla värd (men man vänjer sig fort). och för det tredje ställer han upp på sin fritid att ta tag i andras problem, hjälper, stöttar och finns där för en hela tiden. iallafall för mig. så ja, beundrar verkligen honom, massor!
Kännetecken: det första som förknippas med mig är såklart yin&yang. det finns överallt omkring mig, tatuering, smycken, på mitt rum, på mina väskor osv. sen är det väl kläderna, stilen och färgerna. sen är det väl att jag är ganska liten. och ganska virrig, hah. sen på sista tiden har folk börjat känna igen mig med att jag alltid går runt med väska och massa påsar. och att jag är ostadig, ramlar osv. haha, det är nog det.

nu ska jag käka lite frukost, puss!

// L

Lite grejer.

Namn: Susanna, men de flesta säger Sussi, välj själv!
Ålder: 19, född -89
Sysselsättning: Söker jobb
Intressen: Allt som har med kläder att göra (shoppa, designa, sy, skissa osv), vänner.. sedan måste jag ju säga att jag älskar att gå ut, ta en öl (snarare flera) och ha kul med vänner, där dom spelar bra musik då såklart! Man har ju sina ställen!
Färg: Har alltid älskat rosa, men det är inte en färg jag vill bära på kläder så mycket nu (isf smycken, detaljer), jag har fastnat för lila nu, lite mer diskret enligt mig. Svart funkar ALLTID också!
Musik: Åh! Musik är ju egentligen ett stort intresse också, går inte en dag utan att jag lyssnar på musik. Mina absoluta favoriter, Hanoi Rocks, Turbonegro, Ramones, Guns N Roses, Hellacopters, Mötley Crue och Backyard Babies, jag har sett tre av dom live(Hanoi, Backyard och Mötley). Hellacopters har tyvärr lagt ner ju, hann aldrig se dom, Hanoi ska också lägga ner men ska se deras SISTA spelning i april i Finland, skitkul! Turbonegro ska jag kanske se i sommar!
Bästa jag vet: Här måste jag säga Linnie bland annat, hon är det bästa jag vet, bättre vän kan man inte ha! Ja, alla mina andra vänner är underbara också! Så jag säger, vänner!
Ser upp till: Måste vara my brooootheeer, Nikke, finns ingen bättre!
Kännetecken: Hmm, för just mig, jag är rätt lång, egentligen är jag inte jättelång, 1,71 kanske, men har alltid höga klackar på mig, då blir jag 1,80 och eftersom de flesta av mina vänner är kortare än mig ser jag extra lång ut haha. Andra kännetecken, "Sussi Sweet" är nog ett, står "S.Sweet" på min skinnjacka, that´s me!

Ja det där var lite grejer ja, ska tvinga Linnie göra någon sån här lista också sedan ;)

Puss!

Yeah!

Snart är det nyårsafton! Vad händer vad händer! Jo imorgon ska jag leta nyårsklänning hade jag tänkt, jag vill ha något glittrigt tror jag, som verkligen SYNS! Mmmm, topshop är första stället jag ska leta på, gotta love topshop!
Idag ska jag och mamma på bio, mysigt.

Linnie var ute igår, hoppas hon hade roligt, ska ringa henne sedan.


Bild från i fredags!

så var julen över.

först och främst, soooorry att jag varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen, men kan fortfarande skulla på att jag haft så himla fullt upp. dom två sista veckorna innan jul var helt galna. skola, stress, julklappshandling, städning och matlangning kombinerat med massa fika och massa öldrickande. men nu är julen över, och jag kan lätt säga att jag haft den bästa julen någonsin. därför vill jag tillägna sussi, monica, nikke och cindy ett STORT tack! dagen efter blev det såklart lite julfirande hemma också, eftersom mamma och pappa var en aning besvikna över att varken ha mig eller hemma på julafton. har fått massa fina julklappar och är allmänt nöjd.

nästa sak som står på spel är nyårsafton. har inte ännu bestämt vart det ska firas. antagligen middag och förkrök med sussi (och jasmin?) och sen ut och någonstans. nyårsafton är iofs ganska överskattat, man kan ju ha minst lika kul vilken natt som helst. men ändå, hoppas det blir lyckat!

ikväll ska jag till malin, dricka lite öl och sen dra ut nånstans. får se vart vi hamnar.

puss.

TRÖTT!

Så var söndagen förbi.. att se Hanoi var GRYMT!
Dagen började hos Nikke, lite vin drack vi innan vi drog in till stan. Käkade, drack vin och öl, sedan drog vi till stället. Satt där länge och drack massa öl, träffade vänner och bekanta som också var där. Spelningen var skitbra! Stod rätt långt bak så fick inga bra foton tyvärr.
Festade vidare på anchor sedan där Charlotte och Jasmin var, hade jättekul och kvällen slutade i en taxi hem.

Imorgon är dagen fullbokad, ska köpa lite grejer i jakan, åka till pappas grav och så.
På kvällen ska mamma och jag julpynta, klä granen, koka skinkan osv. Sen är det julafton! Och det går inte att beskriva huur mycket jag längtar! Jag är så himla glad att Linnie ska komma hit, underbart!


  
Första bilden. Jag, innan vi drog till stan. Andra bilden.. Cindy och Nikke.


Kisses!
//Sussii

Samtal mellan "Sussi" och "Sussi"

Tjaaaa Sussi här!
För många år sedan, visste ni om att det pågick ett samtal mellan "Mig" och "Mig".. jävligt konstigt låter det, ellerhur? Såhär var det, min mamma satt och väntade på att jag skulle komma hem, hon hade just pratat med mig och jag hade berättat att jag var påväg. Linnie var (eller hade just vart, kommer inte riktigt ihåg) hos en kompis, jag hade också försökt få tag på Linnie ett tag, så ringde hon hem till mig, min mamma svarade här hemma och dom började prata. Ingen av dom sa vem det var, antagligen hade dom bara svarat "hallå" eller något liknande. Mamma trodde det var jag som ringde eftersom jag och Linnie har rätt lika röster, Linnie trodde det var JAG som svarade här hemma (min mamma och jag har också väldigt lika röster). Mamma eller "jag" frågade var jag var och Linnie "jag" svarade att hon var hos "frippe". Mamma blev lite fundersam och irriterad eftersom jag sagt att jag var påväg hem.. Vilken frippe!? Frågade hon surt, Linnie sa väl nåt i stil med att  du vet ju vem frippe är..haha och så höll det på ett tag, dom blev argare och argare på varandra tills Linnie tillslut frågade "Det är väl Sussi?" HAHA... oj så dom skrattade sedan.



Nu ska jag till stan, hämta en ny mobil :D (ja, jag får en ny på försäkringen!!) Sedan fika med Jasmine! Mys.
Ikväll blir det vin hos Nikke och Cindy, nice.



Saknar dig Linnie! Visst är hon bara för fin!


Felskrivning

HAHA jag läste igenom mitt förra inägg och såg ett litet fel jag skrivit......

"kollade inte Jasmines fina arbeten" Jag menade ju såklart att vi faktiskt KOLLADE IN Jasmines fina arbeten...! Haha! Förlåt Jasmine! ;)


Jävla regn! Ska in till stan snart, handla sista julklapparna med Jasmine, mysigt (fast inte att det regnar, det suger!)



Saknar Linnie och längtar mer än något annat till julafton, så himla mysigt ska det bli. Mamma och jag var och köpte vin igår, sedan på kvällen slog vi in julklappar.

Puss!
/S

Puss



Längtar! Bild från förra julen.

TISDAG IT IS

What to do what to do.. helgen.. crazy. Började med (AS)god mat hos Linnie, kycklingröra med nötter, svamp och rödlök tillsammans med sås och pommes.. Tror det var allt, det var underbart gott iaf ;)
Vi drack glögg och öl innan vi begav oss in till fridhemsplan och mötte Jasmine! Gick till ett ställe och slog oss ner med några mycket äldre män (gubbar?) och blev bjudna på massa öl, shotar osv. Sedan vinglade vi därifrån till harrys.
Haha harrys var händelserikt, iaf för min del, ojojoj, ska inte skriva så mycket av det här (vet inte vilka som läser) men ja.
Kvällen slutade olyckligt... när jag kom hem upptäcker jag att min mobil är borta. Sucks.


Mina babes påväg till harrys!



Lördagen var lugn, söndagen likaså.
Igår var jag och Linnie på vernissage i kulturama.. kollade inte Jasmines fina arbeten och jag fick se en del av min gamla klass (och lärare haha).

Idag bär det av till ikea, köpa kattmat, köpa gran, slå in julklappar ska jag också hinna med.
Imorgon ska jag till stan med Jasmine, sista julklapparna ska införskaffas.
Helgen blir luuuugn, skönt. Eller inte söndag såklart.... då är det dags och se ett av dom bästa banden genom tiderna!!!

Kisses and hugs
/S

yeah!



walla!

inte skrivit på.... aslänge! haft sjukt fullt upp med annat.

veckan har mestadels ägnats åt att se treornas teaterproduktioner, får ju inte svika gamla klassen liksom! och åh vad jag önskar att jag varit med dom. men vafan, jag får en extraproduktion att sätta upp, pröva fler lärare och arbeta med fler elever, det är ju ganska najs det med!

ikväll blir det (som sussi skrev) utgång! harrys blir det, suck, jag som just sagt att jag inte ska dit på länge. menmen, det blir ju vad man gör det till, och jag (eller vi) ska ha kul som fan!! håller just på att förbereda en exlusive middag åt mig och sussi, ohyes.

förövrigt ser jag fram till jul mer än någonsin! och vad beror det på? jo, jag ska fira jul hos sussi! det blir jag, sussi, hennes mamma, nikke och cindy. bättre kan det inte bli!


nu måste jag kila och fortsätta med maten, hörs!

// Linnie
 

FRIDAY NIGHT AND IM IN LOVE(interiktigtmenändå)

Dåligt skrivet det har vart denna vecka... har haft fuullt upp!
Idag är det fredag, duschade nyss, ska fixa kaffe nu.. sedan fixa mig för att sedan dra till Linnie och käka. Efter drar vi till stan, möter upp Jasmine, sätter oss någonstans och förar lite.. sedan bär det av till harrys, möta upp Charlotte med flera. Nice.

Sitter och lyssnar på världens bästa band (Hanoi Rocks) som jag ska se nästa söndag, wooo! Då blir det fan party!


Puss på er..!
//Sussi

Finally!



DEN 21 DECEMBER SMÄLLER DET!  Då ser jag Hanoi Rocks live första gången!


 


Puss



Mysigt med jul, men saknar sommaren när man kunde gå barbent i fina klänningar.

Puss godnatt
/Sweet.

VÄRME!




Italien!

äventyr tack.

veckan har gått fort, alldeles för fort. tiden går snabbare och snabbare ju äldre man blir! scary.

har haft fullt upp hela veckan. fika, plugg och teater. beskedet om teater giljotin kommer jag få reda på snart, förmodligen imorrn. hoppas så in i helvete¨.

jag känner mig.. jag vet inte vad. det känns som att det aldrig händer nåt i mitt liv. eller det var iallafall jävligt längesen. jag vet inte vad jag är ute efter. teater giljotin vore en sak, men jag vill ha ännu mer. resa, träffa fler människor, äventyra! för just nu känns allt så jäkla platt, tiden bara går och går och samma saker händer dag ut och dag in. suck! men jaja, ska sluta klaga nu.


fick förvörigt tillbaka mitt första godkända prov på hela terminen idag - grattis till mig!




menmen, nu ska jag kila.

// L 


Oneofmyfavorites

The nights are wearing me down
And it`s hard getting through the day
`Cos I need you right now
And right now you`re so faraway

I guess I should have known
That I`d end up this way
But I swear I`ll come home
And then nothing will drag me away

Don`t you ever leave me baby
Don`t you ever leave me now
Don`t you ever leave me baby
If you leave me you will kill me now

Now that some much time has passed
I know that this love of ours will last forever
Cos we feel it, keep it, hold it and believe it
You need me like I need you
I know you do, I'm sure you do

The lights are slowly going down
On Lexington Avenue
And me, I`m all alone feeling the tears
falling down from my eyes

A subway train is passing by
Driving into the Darkness
I jump inside `cos I ain`t got
nowhere to sleep tonight

Don`t you ever leave me baby
Don`t you ever leave me now
Don`t you ever leave me baby
If you leave me you will kill me now

I was forcing myself just walk through the day
When all I really wanted to do was curl up in a corner and cry
Nothing had any meaning
And I just think let's give it another day and see if anything happens
Then you came along like my own ray of sunshine
Made me feel warm, safe and alive again

-Hanoi Rocks

Ego.

Gårdagen bjöd på öl och bra sällskap.

Imorgon blir det stan för en fika med Jasmine, känns som jag alltid har så jävla mycket att berätta när vi ses haha.
Helgen, fredag utgång, lördag blir nog en mysig hemmakväll.. nice!


Haha, vill ni se en text till en låt?
Sussi, Linnie, vi äger allt och alla. Kolla på oss, vi är så himla balla. Söta, snygga.. heeelt underbaaara, inga andra gillar vi så bra som oss.
Tänk er melodin till "Karlsson, Karlsson, världens bästa Karlsson" Så har ni låten.. vi kom på den när vi var yngre, så klandra oss inte för den otroligt egoistiska texten ;)

Puss.

Måste bara berätta om när jag kom hem i lördags (natten till söndag). Kommer hem efter att ha vart på en "efterfest" vid fridhemsplan.. kommer till porten, rotar i min väska, mina nycklar var borta! Ringer mamma (som ligger och sover stackarn) och säger att hon måste komma ner och öppna porten. Hon kommer ner, frågar var mina nycklar är och jag börjar babbla om att jag la dom i Linnies väska för att inte tappa bort dom!? Mamma måste ju ha undrat med tanke på att Linnie inte är världens bästa på att hålla koll på grejer haha ;)
Kommer iaf in, går in i mitt rum och ramlar in i ett bord och välter ner massa grejer, ställer mig upp och så ser jag att mamma står i dörröppningen och typ "Nemen Susanna då" Haha. Sedan utbrister jag "var är den där grejen!!" Mamma kollar frågande på mig. Jag fortsätter.. "Var är den där grejen som snurrar" Haha, mamma fattade ingenting först men sedan förstod hon att jag menade snöret till rullgardinen. Haha, aa, jag kommer inte ihåg mycket av det där, mamma berättade det dagen efter, hah. Så kan det gå.



Idag blir det den traditionella måndagsölen, yeah!


RSS 2.0