JÄVLA FEBER HELVETE

Jag har blivit sjuk.. igen..hög feber och skit så jag tänkte inte skriva mycket alls. Gårdagen var bra, öl, vin och spelning med de bästa.

Sedan måste jag bara säga åter igen att killar är svin. De flesta iaf. Jag skulle vilja förstå hur de tänker, fast och andra sidan inte, för vem vill tänka som en idiot? Det finns två killar jag kan lita på...Nikke..självklart... och en till.. guess who...

Jag är iaf för bra för er, så dra åt helvete.

Pictures of the craaazy night :)



FInaste paret, middag och vin!


Bästa!



Snygging, jag var roosa!


Nikke och Lollo och stor öl!




Puss!


Vi byggde.

/S

söndag.

eftersom jag spontant åkte med på backyard babies har jag vart ute tre dar i rad nu, så är ganska trött. ska bara ligga hemma och dega hela dagen.. och plugga. helgen har iallafall varit bra, och imorn är det skola igen. sista veckan innan jag slipper skolan i fyra veckor, FAN vad skönt säger jag bara.

kylan gör mig galen, och SL gör mig vansinnig. vad fan är problemet? passerande tåg kan åka på spåren, men inte pendeltågen?? VARENDA litet pendeltåg är fösenat... och inte så lite försenat heller... vet inte hur många gånger jag fått vänta på tåget i över en timme dom här dagarna.. gaaah. och om det inte är försenat är det inställt, och då är tåget efter försenat ännu mer.

hursomhelst, nu är det plugg som gäller.

// L

Spelning+spelning=Rätt så trött

Har vart på två spelningar.. I onsdags var det The Baseballs, hade lite högre förväntningar på dom faktiskt.. men såg inte så mycket. Sedan igår var det för jävla bra, Backyard Babies.. de är så sjukt bra live!! Var där Med Linnie, Cindy och Emelie.. jättebra! Idag blir det myskväll med mamma.. för imorgon bär det in mot stan.. öl, käk och spelning på g. Nice.



See ya
/S

Skitskit..skitsamma?

Massa skit just nu :( Kan det bara försvinna, alltid ska det vara något. Fan fan fan jag ska inte låta mig dras med i skiten.. jag är värd bättre, jag är värd att få må bra.

Nu, imorgon är det spelning, ska bli kul.. The Baseballs! Sedan på torsdag är det Backyard Babies!! Och på lördag spelar Lollos Mange.. nice.

/S

Rockband, new week.

Sämsta helgen på länge.. det som har vart bra är middagarna hos Nikke och Cindy.. mys.
Annars har det vart skit.. jag har hunnit med att vara orolig, förbannad och ledsen.. jag har träffat på den mest störda tjejen jag någonsin träffat och nästan hällt ut min öl över henne. Tack och lov för en ny vecka.

Video från i lördags. Nikke, CIndy och lilla Gabriel spelar rockband. Jag, Linnie och Emelie kollar på. Lite lång video, men rätt kul.. spola fram en bit och kolla in hur Gabriel rockar loss haha.. sweet!



/S

helg

stressig vecka har det vart, sjukt härligt med helg men snart är den över. gårkvällen var iallafall trevlig och idag är man lite seg, men ska strax ta en dusch och fräscha upp mig lite, sen käka och senare till nikke och cindy och umgås lite. sen blir det väl utgång ikväll igen!

nästa vecka är nästan helt uppbokad, och sen är det bara en vecka till praktik! ska bli så jävla skönt att komma från skolan i fyra veckor (3 veckors praktik och sen sportlov). ska praktisera på teater galeasen, jävligt kul ska det bli!


nej nu måste jag ducsha, puss.

// L

Saturday, mjaumjau

Helt okej kväll igår.. ade kunnat vara roligare.. men hoppas på ikväll ist!


Linnie med underläggen! Höll på att duka för en goood middag!


Mötte upp Mati i stan! Drog ut! :)


En Sussi!

Nu, mat, dusch, bestämma kläder inför kvällen!

See ya
/S

Friday night, hell yeah!!

Äntligen fredag.. sitter hemma hos Nikke, dricker vin och väntar på Linnie och Cindy.. så blir det käk!!

Nästa vecka händer massa grejer..skola, spelningar osv... nice.

Skriver mer senare när Linnie är här också.

/S

Black and I´m baack!

Haha Linnie ringde precis och berättade det där hon skrev nyss här nedanför.. haha fan vad jag skrattade.. skrattar typ fortfarande.. kan bara tänka mig dom stackars killarna, helt förskräckta.. hahaha!

Sitter och väntar på mamma.. imorgon är det freeeedag.. gotta love it! Saknar Jocke också.. så svårt att hinna ses i veckorna när jag pluggar och han jobbar, oftast på olika tider.. sämst! Menmen.

Höll på att testa kläder förut.. hade världens beslutsångest för vad jag ska ha på mig imorgon.. klänning? Jeans? Leggins? När jag ÄNTLIGEN bestämde mig för klänning (med lite hjälp från Linnie) så var hennes kommentar "Du kommer ändå ta dina svarta leggins".. och jag bara "Neeeeej" HAha ja gissa vad jag bestämde mig för tillslut då ;)

Hehe..

/S

pinsamt.

idag skämde jag ut mig som fan, haha. jag hade teaterlektion i femman, alltså en av salarna som ligger i liljeholmshallen mittemot skolan. det är sport och idrottslektioner som pågår i liljeholmshallen nästan dygnet runt, så det är alltid en massa folk där. och idag skulle jag repa en scen där jag panikslaget bankade i väggarna och skrek "Släpp ut mig, sluta, tro inte att jag är galen" osv. jag var helt inne i det, verkligen gallskrek och så, och plötsligt slogs dörren upp och ett gäng killar kom förskräckta in och frågade vad som pågick. dom trodde väl att jag belv misshandslad eller nåt, haha, pinsamt som fan var det!

hursomhelst, imorn blir det direkt hem till nikke efter skolan, middag och sen utgång.


nu blir det te!

// L

ROSA MINI MINI

Ska snart dra till skolan.. skulle ha dragit ut för några öl ikväll men tror jag väntar till helgen.. Ska istället fika med Malin (om hon fortfarande kan) och leta en rosa mini laptop ;)
På fredag är det bröllopsmässan på dagen.. ska bli sjukt kul! Sedan blir det väl ut.. har beställt en ny klänning som kommer idag.. ska hämta den på posten :)

Nu, kaffe, sedan, skola---företagsekonomi först...sedan långhårsuppsättningar!

See ya

/S

Sleep in sweets

Mina nytvättade nya lakan jag fick av mamma. I like pink, ok?!



Sovdags. Godnatt

/S


CRAZY CRAZY..

Vilken kväll det var igår! Jag och Linnie hade så sjukt kul åt vissa saker.. vi höll seriöst på att dö av skratt! Började med mat nere i centrum.. och vi kan ju säga att vi HATAR dom som jobbar där, jävla dryga otrevliga idioter. Förstörde! Menmen, på tåget in mot stan satt vi och försökte komma på vad han som spelar lottas pappa (lotta på bråkmakargatan) heter.. vi kom inte på det.. Lasse... Rolf? Ulf? Hahahaha.. tillslut kom vi på det.. Claes Malmberg! Fråga oss in varför det var så nödvändigt att komma på det.. men det var det.. haha.
Påväg från tåget vid centralen sedan halkade jag och gled över hela golvet på mina nya klackar.. haha. Vid spärrarna ut mot plattan ska jag och Linnie gå samtidigt ut genom två av spärrarna men på något sätt lyckas hennes jacka haka fast i min väska så båda dras bakåt.. hahaha måste sett sjukt roligt ut.. Charlie och Lex stod och såg allt på andra sidan haha.
Iaf, när vi äntligen kommit till harrys.. satte vi oss med lite folk, drack öl.. så hände typ världens roligaste grej.. ingen idé att skriva vad det var äns för det var bara jag och Linnie som tyckte det var roligt, men jag fick ont i magen för att jag skrattade så mycket. haha!
Det var fyra band som spelade.. och Jocke och Charlies band gick vidare! Woo!
Vid tvåtiden tror jag tog jag, Linnie och Jocke en taxi hem.. somnade direkt!
Jocke gick till jobbet imorse, stackarn.. själv är man hemma :)
Imorgon har jag FÖRETAGSEKONOMI.. kul,, men måste kunna när jag öppnar egen salong!


HAHA Charlie är så underbar! Han bestämde sig för att låna sin flickväns kjol och såhär såg han ut uppe på scenen när de spela!! Så jävla kul!








Hahaha sedan tappade Charlie kjolen.. så han stod bara där i sina strumpbyxor haha!





Cheers!


/S



.

helt okej helg. i fredags blev det som sagt middag med folk på söder, sen blev det rocks för min och sussis del, drog hem runt tvåtiden. sen igår var jag på chaplings (nej, inte mitt val) med lite folk från klassen och några andra, var ett sällskap på kanske 10 pers, så det var astrevligt. stannade till stängning, och jag kom inte hem förrän typ.. fem? fick vänta på nattbussen i evigheter och så. men träffade iallafall några gamla kompisar på bussen sen, så tiden gick ganska snabbt ändå. vaknade vid halv elva imorse och var hur pigg som helst? knas.

idag ska jag bara chilla, och ikväll blir det harrys med sussi, en tävling där med massa band och massa folk vi känner.





// L

FRISÖR JAVISST

Mina uppsättningar från i fredags!













/S

We want some action!

Det blev öl i fredags, det blev öl igår och det blir öl idag..
I fredags var det middag på hofen som sagt med bra sällskap, sedan vidare till rocks. Igår blev det också middag, sedan strand, sedan rocks (igen).. fan vad trött jag är på det stället!!

Bilder från i fredags!!


Folket!


Snyggaste finaste Cindy! Och så min hand såklart ;)


Snyggingar! Jag och Linnie!.....


Malins Mange, Lollos Mange och Nikke


Lollo var glad! Fin!

Ikväll är det spelning!
/S

Like a beeeer...

Sitter hemma hos Nikke o Cindy..dricker lite öl.. Cindy fixar sig, Nikke snackar i telefon och jag sitter här. Viska snart dra oss in motsöder,möta upp Linnie,Mange,Malin,Lollo;Mange + fler kanske...hoppas på att Jocke kommer också om han orkar....så blir det middag och öl... sedan vidare.....nice!!!

Imorgon åker förövrigt Jesper till KAMBODJA i några månader...... lååååååångt härifrån....vi hann inte ses innan..trist.. som jag sagt förut betyder han fortfarande sjukt mycket för mig..så kommer sakna honom heltklart.


Menmen... skriver imorrn...ska försöka ta massa bilder;)

/S

drömmar..

drömde världens bästa dröm i natt, och blev fett deprimerad när jag vaknade och insåg att klockan var för mycket för att drömma vidare.

det har vart en lång dag, som bestått av fysisk teater, vanlig teater, ett par timmars genus-plugg och en jävla massa kaffe! imorn blir ännu en lång skoldag, och sen middag och öl i stan med underbara människor.

nu är jag sjukt trött, ska snart sussa och hoppas på att fortsätta min dröm inatt, hehehe.

godnattpuss.

// L

MJAUMJAUMJAU

Såg de här bilderna i en tidning idag.. Lilla (stora) missemjau! Så himla fin! JAG VILL HA!






ÅH!!

/Sweet

SCHOOLWORK

Hade uppsättningar idag..











Läggning på spolar, kamma ut, tupera lite, och voila! Ett rufs!



/S



COLD HELL IS FOR REAL!!

Fucking kyla här i kallhäll och överalllt.. .. nu är det COLD HELL överallt..trött på vintern nu.

Började plugger igår.. verkar lovande.. fick schemat.. massa nya grejer, bröllop, styling, färganalys, frisyrhistoria mm. Idag fick vi en snabbgenomgång i brudmakeup!! Imorgon har vi uppsättning till bröllop.. kul!
På fredag blir det middag och öl i stan.. mm gott. Året har verkligen börjat bra.. nu behöver jag bara den bästa praktikplatsen också.. då är allt perfekt :)

See ya

/S

Slut på sovandet!

Javisst, middag och utgång blev det igår. Hade kul.. inte roligaste kvällen kanske men det var helt okej! Runt två tog jag, Linnie och Jocke en taxi till Cold Hell.. somnade typ direkt jag nuddade sängen, hehe. Idag låg vi bara i sängen typ hela dagen.. nästan iaf.. till tre! Sjukt.. sova bort hela dagen.... men äsch, imorgon börjar plugget så då är det slut på det!






Tjockis Zev! Hahahahaha


/S

!

snart möta upp sussi, dra till jakan, gå till systemet (och fika?), dra hem till nikke, chilla, käka, dricka och sen utgång.

vi hörs, puss!

//L

..

mitt liv har däremot inte vart särskilt party dom sista dagarna.. skulle ut med jennie ikväll, men hon har stukat foten och det hade blivit värre så hon kunde knappt röra sig, så den planen gick åt skogen. menmen, imorn blir det middag hos nikke och cindy och sen utgång! nice.

har spenderat hela eftermiddagen åt att måla. vi tar oskulden av vår gråa teatersal (alltså ingen har satt upp något i den tidigare) så vi måste börja från noll och måla golvet och hela rummet svart så det faktiskt ser ut som en teatersal som det knappast gör nu. ganska jobbigt, men skönt att få det gjort så tidigt. och vi jobbar jävligt fort för att bara vara två pers. nästa vecka beräknas allt det vara klart och då ska jag börja repa! sitter och pluggar text nu.

ha det gott!

// L


Partypartypartypingla

Skitkul kväll igår. Hann med både middag hemma, lite förfest och två barer. Jajjemen, så kör vi. Sista helgen nu innan skolan börjar igen.


Me and Jocke :)


Ikväll blir det en lugn hemmakväll med mamma. Vi ska snart köpa pizza.. så har vi hyrt film och köpt massa gott.

/S


Jag skulle kunnat döda någon igår...

Haha galen kväll igår som vanligt... den började bra med middag hemma hos N&C.. sedan vidare och möta upp Lollo + hennes kusin. Tog några öl på söder.. sedan bar det av till anchor, där träffade vi Lollos Mange + massa som var med på nyår, sedan Manne, Jasmin, Cissi + flera. VAr jättekul i början men sedan spårade det ur för min del, det började med att en idiotkille spillde ut min öl över hela mig.. och han sa fan inte förlåt och när jag stod och skrek massa saker (haha var jävligt sur) så tyckte han tydligen det var kul.. jag skulle kunnat döda honom, var typ påväg o hoppa på han..Sedan var det massa annat skit som jag inte ska skriva om här.. men slutade iaf med en trevlig taxiresa hem.. gotta love taxicard! Dom är bäst! Så sjukt roliga och trevliga.

Imorgon blir det in mot stan, kolla lite grejer, fika.. sedan kommer N&C på middag här hemma hos mig och mamma.. och sedan.. gissa vad jag ska göra då?! In mot stan för lite öl.. haha, men det är faktiskt sista veckan jag är ledig nu innan plugget börjar så måste passa på.

Så, nu är jag sjukt trött.. men, SÅNT ÄR LIVET, SÅNT ÄR LIVET..... bara Linnie och jag som fattar ;)

Godnatt mina vänner.

/S

onsdag.

gårkvällen var mysig. hade nästan tänkt dra in till anchor sen för att träffa sussi och folk, men eftersom klockan redan var runt ett när erikssons drog kändes det ganska onödigt. idag är jag uppe med tuppen.. eller inte, men känns som det eftersom resten i huset ligger och sover.

nu har jag just haft ett långt samtal med sussi om hur mycket vi hatar allt och alla just nu. känns skönt att dela dom tankarna med någon, haha. jag behöver en stooor förändring i mitt liv, flytta bort från stockholm helt och hållet, det skulle göra susen! och lite sommar också tack.


nu ska jag fixa kaffe, puss.

//L

suuuuuck.

skola i övermorrn, jag har ångest i hela kroppen. vill aldrig, aldrig, aldrig tillbaka dit.


jobbig dag, har inte sovit en blund i natt, bokstavligt talat. när jag legat vaken hela natten och hörde hur pappa gick till jobbet, sedan kimpa och sedan mamma, så insåg jag att klockan var så mycket att det inte var någon idé att somna övethuvudtaget eftersom jag hade massor att fixa. så nu sitter jag här efter en hel dags fixande och donande, med en kaffe, trött som fan, och inväntar erikssons. dom ska hit på middag och grejer. det lär bli sent, och imorgon måste jag plugga hela dagen. har ett stort prov, ett stort seminarium och ett par inlämningsuppgifter som väntar, uuuusch.

nej, nu ska jag sluta klaga. jag har iallafall något att se fram emot - årets produktion! "det skvallrande hjärtat" en skräcknovell av edgar allan poe. det blir en enmansföreställning, så det blir en jävligt stor utmaning, men kul som fan. amanda kommer vara min regissör, vi satt hemma hos henne hela söndagen och diskuterade och spekulerade kring vårt projekt. båda är lika uppspelta.

nu ska jag hjälpa mamma att fixa det sista innan gärsterna kommer.

//L

GHOST IN MY ROOM?

Det hände världens sjukaste grej inatt. JAg har aldrig vart med om något liknande.. tror jag aldrig vart så rädd. Ni vet när man ligger mellan dröm och verklighet, man har nästan sjunkit in i sömn men man är ändå medveten fortfarande.. Så var det.. jag ligger där, har nästan somnat.. så börjar jag känna något konstigt, som en elekricitet som börjar nere i fötterna och går ända upp i huvudet.. flera gånger.. känns som det bara vibrerar.. sedan börjar jag skaka.. och jag försöker öppna ögonen men det går inte.. jag bara ligger där och skakar och känner att något är där för jag hörde en röst också men jag uppfattade inte vad som sades... och jag kan inte äns röra mig, jag försöker ropa på mamma men får inte fram ett ljud, kan verkligen inte göra ett skit.. tillslut så slutar det och exakt då kan jag öppna ögonen.. jag tänder lampan fort som fan och kollar runt i rummet sedan spang jag in till mamma.. höll på och dö fan!

VAD FAN VAR DET?!

Kommer aldrig sova igen.. fyfan.. och jag som är så jävla mörkrädd...

/S

And I´m feeling good.

Filmen vi såg igår var skitbra! Efter åkte vi hem till mig, spelade lite psp (LOCO ROCO..lovely!) sedan somnade vi. Nu har Jocke gått till jobbet och jag ska käka frukost/lunch med mamma.

Lite bilder från i förrgår..


Glad Jasmin!


Vi drack dricnkar i världens minsta glas!


SKål då!


Snyggingar! Jag och Jasmin!


På centralen när vi var påväg hem, vi var tvungna att gå på toa.

Idag blir det lugnt.. det behövs.

/S

Det gick utför igår.......

Haha wtf?! Jag blev typ jättefull igår.. men jag tror det hade att göra med att jag och Linnie satt och svepte i oss massa vin och drinkar på väldigt kort tid haha. Vi mötte upp Jasmin och Manne på centralen.. vidare mot någon förfest.. jag och Linnie satt som i en liten bubbla på sängen och babblade, skrattade och drack för oss själva kändes det som.. haha snackade kanppt med någon annan.. men ja, vi har ju roligast tillsammans ;)
Sedan skulle vi till harrys men kom inte in så mötte upp Jocke på tåget och åkte hem istället.

Nu ska jag åka in till söder snart och möta upp Jocke.. vi ska på bio :)

Bilder från igår kommer senare.

/S

PARTY LIKE A ROCKSTAR

Jaaa som den lilla partypingla jag är blir det party idag också.. Håller på och fixa mig.. ska snart åka in och möta upp Jasmin + en till.. sedan vidare på förfest.. så blir det utgång. Jaja, man är bara ung en gång ;)


Bild från nyår.

/sweet


CRAZY

Galen kväll igår, kommer inte ihåg ett skit förutom att det var jävligt kul. Blev middag med Nikke, CIndy och Bullen först.. mysigt.. sedan vidare mot Hagsäta till Mange där det var nyårsfest.


Finaste!


Snyggingar


Ey


Påväg..


Woooo!


Happy faces!


Jocke ville inte vara med längre.....peace out!


Fyllon! Min champangeflaska!! Som jag inte äns kommer ihåg att jag drack.. but I did!


Snygga brudar!



Gott nytt år!



Haha ohyes!




Trötta?


/S

RSS 2.0