sommar.

hallå, hallå! nu känns allt mycket bättre än sist jag skrev, alla har ju sina dåliga dagar ibland. det har vart en vild vecka, först onsdagen, sen fredagen och sen igår. but hey, I like it. så var det ju faktiskt vaaarje vecka hela förra våren/sommaren, så man har ju bättrat sig iallafall! fredagen blev det utgång med folk från skolan och lördagen har ju sussi redan berättat om! lyckat helg helt enkelt. men det allra bästa har såklart varit solen. ja, nu känns det verkligen som sommar på riktigt.

jag blir frustrerad när någon man verkligen vill träffa aldrig dyker upp, hur lätt man egentligen kan stöta på varann eftersom man dagligen befinner sig på samma platser (samma perrong) men lyckas alltid gå om varann (ta olika tåg). men det värsta är när den man väntat på dyker upp i just fel tillfälle, när man helst bara vill gå och gömma sig för hela värden för att man känner sig så... ful. alltså ofixad, bakis, ofräsch och ja ni kanske fattar vad jag menar. det händer mig alltid, så himla typiskt.... haha. menmen, jag är glad ändå!

 
nu blir det middag! puss.

// L



(och såklart, ett stort grattis till nikke på 26-årsdagen!)

Congrätz!

FÖR NIKKE FYLLER 26 FÖR NIKKE FYLLER 26 FÖR NIKKE FYLLER 26 ÅR..... FYFAN VAD HAN ÄR BRA!


/Sweet

YEAH

Firade Nikke igår.. var på spelning i sumpan.. skitkul! Jag och Linnie var uppe på scen o sjöng för Nikke, Nikke tog fyra shots i rad, vi drack öl o lyssnade på skitbra musik. Bra kväll.




Var vid rålis, sedan långholmen med Linnie och Jesper. Så jävla härligt väder!!


Sedan drog jag och Linnie till fridhemsplan och drack öl.. och världens godaste drink!


Sedan vidare där Nikke, Cindy med flera var!


Jesper!


haha.. yes!







Lilla Linnepinne!


Var bara tvungen..

..att lägga upp denna.


Sweet dreams.

Gitarr, grilla och öl.

Kom nyss hem.. ska snart sova.. men tänkte slänga upp lite bilder från ikväll.. var och grillade nere vid vattnet.. mysigt!


Var på konsum o handlade.. hittade en kundvagn... den snodde vi med oss!


Finaste Cindy!




Le bulle ramla...


...men fick hjälp upp! Haha


Sedan ramlade Mange också haha.


Kreativitet!

/S.Sweet

SOL!


Var i stan med mamma igår, gick runt, käkade.. jättemysigt!
Idag är det SJUKT fint väder!! Blir gitarr, öl och grilla!!

trötter.

idag är det en sån där dag man bara vill gräva ner sig och stanna under täcket hela dagen. förkyld, utmattad, lite bakis, skoltrött, stressad och helt mulet utomhus, ingen bra kombination inte. hungrig som fan är jag också, men vi har inte ett skit här hemma. usch vad jag klagar, ska rycka upp mig.

gårkvällen var helt okej. var meningen att vi skulle gå ut ett gäng, men blev bara jag och jennie för resten fick andra planer. vi satt först på ett ställe på fridhemsplan och fortsatte sedan mot stället jag lovade mig själv att aldrig mer gå till, babas! haha. det blev iofs lyckat ändå, eftersom vi båda fick en gratisfylla av ett gäng män. drog hem vid stängning och kom hem runt.... halv fem? antagligen därför jag är så trött nu.

en vecka och en dag kvar nu. fan vad jag önskar att jag kunde stå där då, med min klass (alltså min gamla klass) iförd en vit klänning och studentmössa. och fan vad jobbigt det kommer bli att se när dom står där och springer ut. kommer kännas så fel liksom... aja, jag har fått ett helt år extra med teater, det är inte så många som får så jag ska inte klaga. och i trean blir det mer teater än någonsin, längtar ihjäl.

nu ska jag till skolan och titta på den sista av treornas produktioner, puss.

// L

Öl, fotboll, stan osv.

Yooo, sitter här.. ska snart dra in till stan för en fika med Jasmine.. sedan möta upp mamma!
Igår var jag med Jesper.. var runt i stan, sedan satte vi oss vid Strands uteservering.. drack öl, Anders kom förbi.. kollade lite halvt på matchen.. men drog hem skapligt.

Imorgon blir det att lira gitarr med Nikke, dricka öl, grilla osv. Helgen kommer bli bra.. ska bli sol också... nice!

Nu måste jag rusa, see ya.


/S


Och så blev det...

...öl på en tisdag. var tänkt att bli "några" öl men det blev lite mer.. men det blir det väl alltid ;)


Fina brudar! Cindy och jag!



Yeah!


/S

Party party!

Oj vilken kväll det blev igår! Rolig som fan! Kom hem nyss.. ska dricka kaffe snart.. men tänkte lägga upp lite bilder från igår! Som sagt, var på studentskiva.. träffade Jasmine, Robin och alla. Temat var tidsmaskin.. så ni kommer se på bilderna varför de flesta ser lite.. ja.. ut. Haha ;)


Det gick vilt till!


Jasmine, Niklas och Robin haha!


ÖL!


Jasmine och Jens (min förra mentor, Jasmines mentor)


Jasmine, Micke o jag.. vafan hände med mitt hår här?!?! hahaa'


Haha


Robin och Patrik!


Gruppbild!


Haha!


Och igen! hahaha


Yeeeah!


haha fina Jasmineeeeeee!


Bästa vänner visar kärlek i form av ett hjärta


Det gick utför....


Och ännu utför... hahaha... sedan när dom stängde skullea folk åka och bada (!!!?) men jag skulle kolla på men så tog det aslång tid att ta sig dit och blabla.. jag, Patrik och Micke åkte hem tillsammans..
Jag har typ inte sovit en blund...
Kanske ska försöka nu..?

/Sweet

<3

gårkvällen var grymt lyckad, och kimpa blev överaskad som fan! drog med honom till en resturang där johan, patrik och jonas, hans allra närmsta kompisar, satt och väntade med serpentiner och hela kalaset. eftersom jag aldrig gjort nåt sånt för kimpa förut blev han som sagt jävligt överaskad, chockad och glad. det blev käk, öl och pubrunda, slutade med nattbussen hem runt halv tre.



jag och världensbästabror, ungefär 1992.
<3


idag mår jag däremot inte lika bra. legat och hostat och kallsvettats hela natten och känner min lite febrig. hoppas det blir bättre till imorn, då är det skola och regi med jennie och felix.

Fina brudar!


Jag och Cindybabe! Bild från början av april, bild av Cindys polare Emma! :)


Cats in boots

Igår var jag med Jesper.. hela dagen. Vi var på söder.. fikade (två gånger), käkade (två gånger), kollade på film och satt ute på hans balkong och snackade.. kom inte hem förrän ett typ. Mysigt och trevligt!

Idag har vart en hemsk dag.. helt plötsligt imrose började Sally typ skrika och jama som en galning.. såg ut som hon hade kramper i benet typ.. och man såg att hon hade SKITONT.. för hon skrek verkligen och kunde inte röra sig.. så jag och mamma var tvungen att åka till veterinären fort som fan.. de sövde ner Sally, hon röntgades och de kom fram till att hon måste ha gjort illa sig på något sätt men det fanns inget att göra åt det.. men nu ska hon äta jävla medicin IGEN. Stackars Sally.

Sally helt nedsövd. Lilla älskling.

Imorgon blir det kul.. ska på Jasmines studentskiva.. och Jesper följer med så det blir skitkul!


Nu ska jag frossa i lite gott.. see ya!

/Sweet

fullt upp va.

fullspeckad helg, och den är ännu inte slut. i torsdags tömde vi som sagt lägenheten hela dan, alla var helt slut sen. slutade med middag här hemma efteråt, och massa vin för pappa och hans två systrars del. det var ganska intressant, samtalen som började med farmors bregravning osv, gick överstyr och slutade med att pappa ville LIGGA MED sin mamma i graven, ann-marie ville ligga med thomas och lillemor var trött på närkontakt och ville inte ligga med någon alls, förutom hennes tre barn! hahah, så kan det gå.

igår åkte jag framochtillbaka som en galning. först skulle vi fortsätta tömma lägenheten, sen skulle jag till polisens hittegodsavdelning i stan, eftersom jag klyftigt nog lyckades slarva bort min mobil i onsdags (typiskt mig, I know). hittade inte mobilen, men hittade istället lon och love som jag inte träffas på... hundra år! och fan vad jag saknat dom! gick runt med dom i regnet, fikade lite och snackade skit i nån timme, sen drog jag till madde och glodde film. sen, från madde, ringde jag stället vi var på i onsdags, som faktikst hade hittat min mobil! så drog dit direkt, fick en störd kille efterhängandes ända från medis till bonden bar, tillbaka till medis och sen till centralen. tillslut lyckades jag äntligen skaka av mig honom genom att låtsas att mitt tåg gick om bara nån minut. puh.

idaaag blir det att överaska kimpa, hoppas allt går som planerat!

nu ska jag hjälpa mamma med tårtan, puss.

// L

Friday! Like it!



Nu ska jag in till stan och träffa Jesper.. eftersom vädret sviker oss får vi se vad vi hittar på.... men något skoj blir det väl...!


En till bild från i onsdag! Jag och Chris!


/S




Imorgon är det fredag!

Kom hem från stan för ett tag sedan... satt och drack öl med Nikke och Jocke.. sedan kom Cindy... bra dag!


Här kommer bilder från igår!


Lunchade som sagt med Linnie!


Anders i tanto!


Jesper, Jonas och Chris!


På stället vi var på! Haha Linnie!


haha Jesper och jag!


HAHAHA jag dör varje gång jag ser den här bilden.. hahahahaha Jesper.. hahhaha.. alltså.. jag vet inte om det är hans kofta som gör att han ser.. så.. stor ut.. hahahahaha.. men a.. det ser bara så himla roligt ut...


Happy face!


Anders blev lite sur!


Babe och jag!

Nu blir det te.. sedan sängen..

/sweet


torsdag.

ja gud vilken kväll det blev, onyktert och trevligt. konstigt nog vaknade jag redan vid nio imorse och var pigg som en mört! hoppas det håller i sig, ska fortsätta tömma farmors lägenhet hela dagen.. morgondagen också för den delen. sen på lördag ska kimpa firas! 21 år, sjukt vad alla börjar bli gamla. 

långhelg och sen bara två veckor kvar i skolan, så jävla skönt! 




nu måste jag kila, puss.

// L


Nice!

Vilken rolig dag/kväll vi hade igår! Jag och Linnie möttes rätt tidigt i stan.. lunchade.. tog en öl.. sedan vidare hem till Jesper där Anders och hans bror var också. Drog och käkade och drack öl.. sedan vidare mot tanto.. sedan till något barhäng på söder... hade verkligen en jättekul kväll.. fast det har man alltid med Jesper så! Haha.

Nu ska jag dra till Nikke.. har lite bråttom... men lägger upp bilder ikväll så håll utkik! ;)


/S

yez.

åh, är på gott humör! kan bero på det fina vädret, eller att jag träffade sabina för ett tag sen, eller att jag snackade med sussi nyss, eller att skolan snart är slut... tror det är en blandning av alltid. allt börjar helt enkelt sätta sig på sin plats nu.

förutom ett IG i engelska A efter all träning, inte kul. men kan däremot skryta om att jag fick MVG i senaste uppsatsen i teaterhistorian! anders skrev tom i kommentaren att om det hade funnits ett högre betyg än mvg hade jag fått det, men eftersom det inte fanns högre fick jag nöja mig med ett mvg, mohaha, stolt Linnie. 

på regikursen hade jag och felix en scen som jennie skulle regissera. hon sa åt oss att improvisera och fan vad kul det var! och ett sjukt bra resultat blev det också i slutändan, vi var helt grymma (för att skryta lite till).

sen kommer jag längre och längre och längre på mitt projekt, skönt. i höst hörrni - då jävlar!


nu ska jag testa kläder, ringa sussi, fixa te, plugga svenska och sen sova.

PUSS.
// L


Inte så mycket...

att skriva förutom att imorgon blir det park och öl för det ska bli skitfint väder!!

/S


Raindrops

Kom hem för ett tag sedan.. lysnar på lite la musica... regnet öser ner här utanför.. men imorgon ska det bli jättefint väder.. så då blir det stan!


Just nu lyssnar jag på..


I'm standing on the bridge
I'm waiting in the dark
I thought that you'd be here by now
There's nothing but the rain
No footsteps on the ground
I'm listening, but there's no sound



Inte vanligtvis något jag brukar lyssna på precis men ikväll gör jag det...


/S


Oh no!



Det regnar ute.. fan. Hatar regn.


Haha!


Hahaha hittade ett gammalt videoklipp från i vintras.. det var mitt i natten, jag var full och hade just kommit in i hissen hemma och fick väl för mig o filma.. men upptäcker att det är suddigt och börjar putsa mobilen typ... haha så onödig film.. men skitsamma, ni får se den ändå!

Sunday night!

Haha.. Ja jag säger då det..




Nästa vecka blir en fullspäckad vecka.. ska hinna med o fixa lite grejer.. träffa folk.. gå ut på onsdag också tror jag... kommer bli bra.
NU blir det te....



Längtar till nästa!


ÄLSKAR...

att kolla gamla bilder på mig själv.......... haha närå.. gamla bilder bara, på mig och Linnie speciellt..
Men just nu hittade jag en massa bilder på mig som ni ser här nedan!



Mitt hår!!!! Fan.. nu måste jag nästan klippa upp det.. eller...?


Lite rosa sådär med guns n' rosestrycket på ryggen!



Yepp



Oj där var min tatto inte så stor inte!


Linnie.. så snygg!

söndag

är jätteseg idag, kanske för att jag fått för mycket sömn i helgen? haha.


förmiddagen spenderades åt madde, och sen tog jag och sussi en runda till centrum för ett tag sen. resten av kvällen ska jag bara vara hemma, håller på att baka en tårta till pappa eftersom han fyllde 55 igår men inte var hemma då. bästa presenten jag kunde komma på som inte kostar pengar, men han blir säkert glad!

tre skolveckor kvar, men sista veckan kan ju knappt kallas SKOLvecka. sen är det inte alls långt kvar till p&l, åh vad jag längtar!

nej, det här blev ett kort inlägg, måste återgå till tårtan nu.

puss!

// Linnie


Oj oj oj...

Shalalalalaaa... Jag vill ha sommar..... NU! Imorgon ska det bli regn... fan..


Nu ska jag ringa världens snyggaste Linnie och snacka lite skit! Dvs OM hon är vaken.. hon sov ju till tre igår! Haha! ;)




/S

Mjau



S.Sweet

tjo!

(herregud, man börjar ju undra vart varlden tar vägen?)


skivan igår var trevlig! glada, blivande studenter, och salig blandning av ninjor, pokemons, datanördar och t.o.m bilar. skippade min plan att vara svamp eftersom jag råkade låsa in hatten jag egentligen tänkte ha i husvagnen, och slutade som cowboy.. eller cowgirl kanske man ska säga. det var den bästa lösningen, även om jag blev ganska lik mitt vanliga jag. drog vidare på efterfest och kom hem på morgonkvisten, vilket resulterade till att jag inte vaknade förrän kvart över tre idag! sjukt, brukar aldrig sova så länge. 

idag blir en hemmakväll, tittar på melodifestivalen lite halvt. mamma och pappa är borta över helgen och kimpa är hos en kompis, så är ensam för en gångs skull, skönt som fan.

nu ska jag fixa lite te tror jag, hasta mañana!

// L
 

Massa bilder från....

Oj vilken dag/kväll det var igår.. Öl,sol,musik+bra sällskap! perfekt!


Nikke och jag åkte in till rålis och drack öl!


Öl öl öl!



Linnie kom förbi en sväng... Nikke fotade oss..!


Emelie och Nikke!



Cindy dricker vin och Nikke ser jätteförvånad ut..hitta något spännande i chipspåsen? ;)




Vin och moi!


Emelie var glad!


Nikke också!


Finaste!


Aaaw!


Vin och Cindys cider! ;)


Åkte hem när solen försvann... käkade.. blandade drinkar.



Drink drink


Nikke somnade! ;)

/S

Misse medicin


Det här var första försöket att få i henne medicinen... ni ska testa själva att försöka få i en misse äcklig flytanden medicin (SOM ÄR ROSA!!)... Det är inte lätt. Haha.

/Sweet

Oldie





Gammal bild.. jag var.. rosa!

/SWEET



hey.

nu är det helg igen, härligt. eller inte egentligen, men för min del eftersom jag är ledig på fredagar. blivit lite off på att skriva  här igen, och än en gång tänker jag skylla på att jag haft så fullt upp, men snart blir det nog lugnare!

är så sjukt seg idag, var ju på maddes studentskiva igår och sen upp rätt tidigt idag till skolan. men trevligt var det iallafall! imorn ska jag sova ut, och sen på studentmiddag och skiva med min gamla klass på kvällen. det är temat "tvspel" och jag har funderat framochtillbaka i flera veckor. slutar nog med det enklaste jag kunnat komma på, svampen i super mario! det är bara att klä sig i vitt med en röd hatt med vita prickar, haha.

längtar ihjäl mig till p&l, ska bli så sjuuuuuuukt kul! tågbiljetter är bokade, platser är fixade och packningen är planerad. nu är det bara ett tält som saknas, och det är ju lätt fixat!

nu vill jag bara få klart ALLT i skolan så jag kan fokusera på att njuta av att det snart är lov.
 



// Linnie Love

Min lilla tjockis....


Sally gillar sin tennisboll


Ibland får hon något ryck och leker med den...


Fast mest om hon blir tvingad...


För egentligen.. allt hon vill göra.. är att ligga och ta det lugnt.


Haha lilla kisse

Lite från igår....

Sitter här.. har ont i huvudet och vi har inga värktabletter hemma (!!?)..


Igår....


Så såg man ut



Käkade och drack öl med jasmine!


Träffade Malin som tar studenten snart.. så var på hennes skiva! var jättekul o träffa alla!


Sari och Sara på dansgolvet!


Elin och Sara!


/s





Sol+regn

Konstigt väder det är..... Kom hem från stan för ett tag sedan.. var och fikade med Linnie.  Mysigt!
Imorgon ska jag på en väns studentskiva.. men först ska jag käka och dricka lite öl med Jasmine i stan! Vi har inte setts så mycket den senaste tiden så det blir trevligt!!

Jag och Linnie hade iaf väldigt roligt när vi var och fikade.. skrattade och snackade mycket om sommaren och planerna vi har. Längtar jättemycket till P&L så satt väl och snackade om det mest ;)



Var ju och lyssnade på mamma i söndags.. hon är med i en kör... var jättebra faktiskt! Här har ni en liten snutt därifrån.. skitstort var det där inne.. vi satt uppe på en läktare...


/S

S.Sweet

Just nu.
Jag vill ha sommar.
Jag längtar till P&L och Italien..
Jag vill ha ett par gråa jeans
Jag tänker på en viss person
Jag vill göra min nästa tatuering

Men just nu.. ska jag bara fixa kaffe.

/Sweet


oooyeah!

Dagen har bestått av en sväng till jakan, öl, fotboll (2-0 till AIK!!! Yeah!!), musik..  och dagen har spenderats med Nikke.. Imorgon ska det bli fint väder.. så det blir nog en öl på uteservering.. sedan lyssna på mamma som ska sjunga med sin kör. Mys.


Linnet som jag har på mig sydde jag för några dagar sedan!


haha kolla hur Cid håller i sitt ben.. fina missen!


/Sweet

Pinne o pusse

Uuuh sitter här.. mår inge vidare.. men inte för att jag är bakis.. nej.. för jag har ont i halsen.. usch...! Jag och Linnie hade skitskoj igår.. fast stället vi gick det var väl inte som vi hade väntat oss.. men vi har alltid kul ändå ;)



Linnepinne?


Sussepusse?

Myeah.. kommer upp en film snart också.. men måste drickat lite te nu.. se ya!


ohyeah.

haha, helt underbar bild på sally nedanför!

jag är så jävla komplicerad. haha. vet ni varför?
jag har sjukt svårt att bli intresserad av någon.
och att bli kär ska vi inte ens snacka om.
MEN när jag väl blir kär kan jag inte släppa människan.
och när jag väl blir intresserad är det alltid sånna där förbjudna typer.
då menar jag inte typ någon kompis kille eller nåt,
utan såna där som man endast träffar när man har vägarna förbi deras jobb, som obligatoriskt måste vara trevliga mot allt och alla när dom jobbar.

slutsatsen blir då att man (antagligen) har väldigt många rivaler,
och därför inte vågar göra nånting för att risken finns att skämma ut sig totalt, men för att det ska hända något så måste man ändå ta den saken i sina egna händer.

för annars blir resutlatet noll, och allt fortsätter som vanligt - avståndsförälskelse.

men eftersom jag är en målmedveten äventyrare
och har bestämt mig en gång för alla
så ska jag skita i konsekvenerna
och göra något åt saken.

och jag vet exakt hur jag ska gå till väga.




haha, nu fick ni ta del av mitt komplicerade jag.
nu ska jag strax iväg och käka pizza med sussi.

puss.

// L

Öl öl öl!


Har precis fixat mig klart, ska snart möta upp Linnie och käka, sedan blir det öl och rock N roll.... ses på stan!

/S





Yeah


 "I´m the best, fuck the rest" Säger Sally...... Är man cool så är man....

mm.

godmorgon. känns lite bättre nu sen igår, eller bättre och bättre, vad ska man säga? lite lugnare kanske. ska träffa sussi sen, dra till stan och sen gå ut på kvällen, tänka på lite annat. ska till klubb gås tror jag, vi har tänkt gå dit ganska länge nu men har aldrig blivit av, så det ska bli jättekul!

fyra veckor kvar i skolan, sjukt! och som det ser ut nu kommer jag få godkänt i alla ämnen jag har nu, jätteskönt. och engelska nationella igår gick bättre än jag trodde, så hoppashoppashoppas jag blir godkänd där med.

nästa vecka är det dags för min gamla klass skiva på fredagen, och mamma har lovat att jag ska få gå på middagen innan också, skulle betyda ganska mycket eftersom det liksom fortfarande fortfarande skulle vara min klass, har gått där dubbelt så länge än vad jag gått i den klassen jag går i nu. sen efter sommarlovet är det dags att äntligen börja trean, längtar som fan till alla nya produktioner som sätts upp då. snart får jag reda på i vilken pjäs jag kommer få spela under höstterminen, spännande.


nej, nu ska jag hoppa i duschen, puss.

// L


The MONSTER Cat'


Hon har just sugit upp blodet på hennes stackars offer...

YUMMIE!

haha nej.. så var inte fallet.. Sally måste äta medicin för att hon mår dåligt.. och det är något äckligt, kladdigt, rosa som hon hatar och försöker spotta ut igen.. därav bilderna.. Stackars lilla kisse.



rip.

efter en lång och obehaglig väntan, så var det plötsligt slut. föralltid, förevigt. och hur länge vi än vetat att att det snart skulle hända så kom det ändå som en chock, ett hugg i bröstet av smärta och sorg. men att det skulle bli två flugor i en smäll hade vi däremot ingen aning om.

det bästa att göra nu är väl att bevara dom fina minnena, och tänka på hur bra dom kanske har det nu.
farmor får träffa farfar igen, och morfars bror Törner får träffa resten av bröderna som redan gått bort.


sov gott nu, älskade ni.
(tills vi ses igen)

<3


Lovely


BANGKOK SHOCKS, SAIGON SHAKES....

Jag beställde ju två skivor för flera veckor sedan.. den ena kom efter två veckor.. och NU kom den andra.. äntligen!





/S

Osmart

haha ja det är så jävla roligt när folk frågar "Är det en äkta tatuering?!" Har ju fått höra det själv några gånger om den jag har på högerarmen.. mitt svar brukar lyda "Nej, jag har ritat dit den för kvällen.." Så får man svaret "Vaaa är det sant?!?!" (Och vissa tror verkligen det haha, men finns ju andra som bara skämtar)Man börjar undra lite... folk är ju rätt dumma i huvudet :)

Mmm nu blev jag sugen på att göra min nästa.. men det får vänta.

/S

haha.

fick precis samma reaktioner och kommentarer om tatueringen som jag trodde att jag skulle få:
- va? är det en tatuering? är den äkta?!
- nej, jag har ritat dit den själv med tuschpenna, och det är just därför det är så rött, svullet och ömt.

IRONI

men när dom fattade att den faktiskt var äkta så tyckte dom att den var hur cool som helst.
och det håller jag med om, är sjukt nöjd!




nu måste jag plugga engelska, suck.


// L

En regnig onsdag


mmyeah

Igår var vi med Sally till Mr Doktor.. inge kul alls.. varken för Sally eller oss.. hon ska tillbaka på fredag.. håll tummarna för att det inte är något farligt!
Idag var jag med Cindy till stan, väntade på en idiot som aldrig kom så vi satt och fikade, snackade och åkte sedan hem.

/S

tattoo!

eftersom det inte gick att komma in på blogg.se igår så fick ni ingen uppdatering på kvällen, sorry!

men här får ni gårdagens resultat istället.
ganska läckert, ellerhur?






nu har jag lektion, puss.

// L








wooh

hello! sitter i skolan, har rast på teaterlektionen. inte hunnit skriva på ett tag här nu, haft massor att göra. långhelgen var iallafall lyckad, jag hann med att träffa både sussi, madde, sabina, jennie och felix. nu kommer jag däremot ha ganska lite tid för sånt, maaassor i skolan, teaterhistoriauppsatts, nationellt prov, svenskaprov och uppsats. inte alls lång tid kvar i skolan nu, så måste hinna klart med allt så jag klarar godkänt i allt som jag verkligen vill!

och nu, senare idag, händer roliga grejer!! först fika med sussi och sen en annan grej. resultatet av det kommer ni iallafall få höra och se ikväll (ni kanske fattar vad jag menar?) woho.

nej, nu börjar min lektion igen. meeen som sagt, hörs ikväll!


PUSS.

// L

More pictures...

Bara för att jag inte har något bätte för mig just nu... ok, borde fixa mat, men orkar inte.. skulle fortsätta sy på lite kläder men SJÄLVKLART krånglar den jävla symaskinen.... FAN, alltid krånglar det! Så det gick inge vidare och nu sitter jag här.


Från december när vi skulle på Hanoi Rocks! Woo!



Lockigt hår funkar ju också..Men trivs nog bäst i.. rakt ja.




Fina Linnie som just hade fyllt 18 på denna bild!


Ett år sedan, påväg in mot stan.. mot ölen.. mot musiken...


Jag och Linnie var på tom tits ocg satt på enorma stolar!


Söta Linnie, vi käkade och drack massa vin hos henne i höstas.. det var kul men slutade illa haha.


Var är missen?



Jag+vin= Mycket bra... myycket bra...



Linnie var på g en kväll och sjöng!


En kväll.. och jag gjorde något med handen.



Fina brudar!


Nej nu orkar jag inge mer.. men kul att se gamla bilder tycker jag.. eller ja.. gamla och gamla, lite äldre.

C'MON

Jag vill ha varma sommardagar året runt, sitta i parker och dricka öl, sola nere vid klipporna, inte frysa så fort solen försvinner... skynda skynda nu så vi kan få riktig sommar (även fast den inte håller så länge!)

/S





KEEPTHEHAIRINSHAPE!

Aaaah jag sitter och kollar gamla foton från.. ungefär ett år sedan.. och jag kan ju säga att jag saknar att ha mitt snygga hår! Visst, är nöjd nu med.. men måste nog fan klippa upp det lite?











Nu bara.. hänger det...hmm..

Söndag=Segt

Lite frågor.. hade tråkigt...

Vilket stjärntecken är du?
lejon!
Vilken årgång är du? 89:a
Vart bor du? Järfälla!
Bott utomlands? Neej
Flyttat antal gånger? Två!
Vart skulle du vilja bo? I stan.. inte mitt i.. men närmare.. eller Italien.. något varmt land.
Yrkesval? Något med kläder.
Hur lång är du? 1.72 tror jag!
Hårfärg och frisyr? Rätt naturligt blond... lite sidbena.. lite uppklippt.. annars bara hängande.. håller på att spara ut.
Ögonfärg? Blågröna
Mest nöjd med? Det mesta tror jag.
Minst nöjd med? Just nu.. mitt hår.. vill att det ska växa fort som fan.. men det gör det inte!
Skostorlek? 38 ungefär!
Har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen och tre tattos.
Vad använder du just nu för jacka? Min favorit med tiger-ränder, fått av Nikke!
Vad använder du just nu för skor? Favoriter just nu är självklart mina boots.. sedan ett par höha med klack i lite metallfärg typ, så mina svarta höga som jag fixat själv!
Favoritfärg på kläder? Svart, vitt...Lila är också snyggt!
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Jag vill alltid ha kläder, men nu sparar jag pengar + att jag syr massa själv. Finns inge speciellt jag vill ha, möjligtvis ett par snygga vita och gråa jeans ;)


Mysig dag var det här ja

Nikke och Cindy gick just hem.. blev inte så mycket senare.. alla var trötta!

Här kommer iaf lite bilder från igår och idag!


Emma och fluff vid rålis!


Cindy och Nikke!


Jasmine kom förbi en sväng! :)




IDag satt vi nere vid vattnet!


Sedan hem och sitta på balkongen.


Mamma och jag var glada på middagen! Speciellt mamma!


Efterrätt hade vi också! Självklart!

Nu ska jag sätta mig på balkongen.. är JÄTTEVARMT här inne!

Sol, värme!

Torsdagen var väldigt väldigt bra. Linnie och jag var ute.. och det var lyckat! Igår var det parkhäng vid rålis.. mysigt!


Lilla Zev fyllde ett år i torsdags.. lilla plutten.


Finaste Linnie!






Nu ska jag ner till klipporna här vid vattnet.. Nikke och Cindy sitter redan där så måste skynda mig! Sedan blir det middag här hemma.

/S

RSS 2.0