Öl?

Ikväll blir det utgång.. igen. Haha jag sa efter min födelsedag att nu får det vara nog på ett tag! Så var det tänkt att ha en lugn helg men planerna blev ändrade och jag vill inte bara sitta hemma och glo. Man är bara ung en gång.. så måste jag ju till systemet för första gången haha!


Peace out!

/S

Puuh! Segt.

Fan vilken bra födelsedag jag hade! Firade med familj och vänner hemma först, sedan drog vi till anchor!
Fick jättemånga fina presenter.. Linnie hade skrivit en sång till mig som hon stod och sjöng för alla, ska lägga upp texten här sedan.. hon är bäst!


20 år!



Familj familj bästa familj!




Sari och Malin kom förbi!


Jag, Mati och Linnie!


Drog ut och mötte upp Jesper, Anders och Chris!


Öl öl öl mera öl!


Bästa!


Syskonkärlek!


Bästa vännerna!


haha snygg bild!


Full och trött med en mjau att krama om!


Nästa dag mådde vi inte bra kan jag säga. Vaknade upp hos Nikke och Cindy.. dog ett tag, gick och käkade..


Sedan ner till vattnet.. mysigt!

/S


Happy fuckiN' Birthday!

För Sussi fyller 20, för Sussi fyller 20, för Sussi fyller 20 år......... fyfan vad hon är bäst! GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

/Sweet

Cooling

Handla, städa, fixa med massor av saker... fullt upp idag.

Lilla jag, fem år ungefär!

/S


tattoo.




ritade dom här två bilderna för ganska längesen, och har börjat fundera på att tatuera in dom nånstans.
som ni vet går alla mina tatueringar (och blivande tatueringar) under temat balans/motsast/ont&gott osv (förutom mitt namn på nacken då). tjejen till vänster ritade jag under en väldigt lycklig period och den andra under en väldigt jobbig period, och därför går de ju under samma tema. jag ska ändra dom lite, så det ser mer ut som samma person, kanske också lite lika MIG, så dom kan representera mig i mina bästa och värsta känslostämningar. tror ni det skulle kunna bli snyggt? isåfall tänkte jag kanske sätta dom på sidan av vaden eller något, antingen på varsit ben eller på samma över varandra på nåt sätt. eller någon annanstans, jag får se. men det blir ett senare problem, måste skaffa myyyycket pengar först. (ännu en anledning till att skaffa jobb så fort som möjligt!)



jaja, pusshej.

// L

yeah.

tja! jag ska strax in till stan och utföra lite hemligheter, det är ju som sagt en Speciell dag på onsdag, dagen med stort S.

igår träffade jag teatergruppen och det var jättekul. två killar och två tjejer, plus mig dårå, gillar dom skarpt. vi ska alltså köra en slagt forum/improvisationsteater på kulthushustaket för en sjukt stor publik, och även annat folk som ska uppträda med dans och musik. vi ska komma på en story, en början och ett avslut och en varsin överdriven karakträr, och sen får vi se vad som händer! vi ska testa improvisera en massa fram tills dess, så vi vänjer oss vid karaktärerna osv, det kommer bli så jävla roligt! nästa repetion är på tisdag.

jag ska söka lite jobb snart också, funderar på att snacka med min familjekompis simon som är kökschef på Max, han säger att han kan fixa in mig hur lätt som helst bara jag vill. frågan är då om jag vill? och nej, det vill jag såklart inte, men hellre det än att försöka klara mig med usel ekonomi ifall jag inte fåt tag på nåt annat jobb tills i höst.


nu måste jag kila, puss.

// L


20 år snart!

På onsdag smäller det mina vänner... då fyller jag 20 år och det ska firas minsann!

Dagen har spenderats med Jesper, vi träffade Billy lite.. var på stan, käkade gooood middag och kollade på film. Imorgon blir det att handla lite grejer inför onsdagen.

See ya!

/Sweet

Partykvällen igår.


Började på strand!


Sug in då!


Linnie också!


Jag också!


Jesper också (samtidigt som han flörtar lite)


Chris också!


Jag orkade inte gå.. fick skjuts... av Jesper


SKÅL! Shots! Jag såg inte så glad ut.. men det var jag!


Linnie är förskräckt av sin öl!


haha älskar Linnie på denna bild!


Jesper and moi!


Två pussar fick Anders, men han var inte nöjd!


Vi var på g!


Speciellt Jesper!


/SWEET

Bilder från Norrtälje!


Påväg! Sally var på plats!


Kom fram, tog ett glas vin!


Linnie var en av alla som hälsade på oss ute i stugan, mys!


Lena och mamma! God middag!


Jesper plockar blåbär!


Sally ser lite sur ut, haha.


Mor och dotter.


Jesper och jag tog en promenad ned till sjön.


Han fick en fästing efter detta, konstigt? Njaaa.. haha.


Grisslehamn åkte vi till.

veckan.

ja huja, drömde mardrömmar inatt om taxichaffören som prang efter oss med en stor träklubba, fyfan säger jag bara.

var som sussi skrev och hälsade på i norrtälje två nätter, jätteskönt att komma bort lite och bara göra ingenting. sen var jag på bio med madde i torsdags, my bloody valentine 3D, sjuuuuukt läskig. när jag kom hem vid tolv-halvett på natten var ingen hemma förutom kimpa som låg och sov med stängd dörr, och jag var så jävla rädd! tände varenda lampa i hela huset och vågade inte sova i mitt rum på nedervåningen så sov i mamma och pappas säng, haha. sen igår var clair här hela dagen, och på kvällen drog jag som sagt ut med sussi och alla och det blev som sagt en jättelyckad kväll! idag har jag vart i stan ett tag med mati, och resten av kvällen ska jag bara sitta hemma och sega.

men imorn!! då ska jag träffa en liten teatergrupp som består av therese (som gick på steg innan mig) och några andra olika människor, jag ska nämligen uppträda tillsammans med dom i en forumteater på kulturhustaket den 10 augusti, och repa två-tre gånger i veckan fram tills dess, känns jättekul!

nu ska jag dricka kaffe och sega mig, puss!

// L

I´m back!

Nu är jag tillbaka! Norrtälje var mysigt.. kunde vart bättre väder.. men vi hade så trevligt! Linnie och Lena var ute två dagar, Cindy kom över en dag och Jesper två.. så vi hade folk hos oss nästan hela tiden.
Vi skulle åkt hem idag men vi åkte igår istället.. så blev det en utgång när man kom hem.. jätterolig kväll. Fast läskigt i slutet.
Jag och Linnie skulle ta en taxi hem.. de vi brukar åka med hade inga taxibilar så vi haffade en annan. Började åka och som vanligt tog de inte mitt kort så jag fick springa ut till en bankomat. Kommer dit.. slår in koden och allt verkar som det ska.. men det kommer inga pengar. Går tillbaka och säger att det är något fel så vi åker till en annan (han har taxametern igång hela tiden också!).. funkar fortfarande inte.. testar nästa.. funkar inte.. Jag försöker snacka med han om att det verkar vara något fel på banken men han verkar inte fatta och börjar bli sur.. han säger att vi måste betala blabla osv.. klart som fan vi fattar det men vad gör man när det inte går.. testar nordea och swedbank men funkar inte.. han börjar bli riktigt läskig och redan i början hade vi sett att han kollade skitmycket på oss. Han fortsätter tjata om att vi kan ta våra grejer men vi måste betala.. Linnie går och försöker ta ut pengar också.. samma sak.. funkar inte.. jag känner att det är något lurt när jag sitter ensam kvar i bilen med honom så sakta öppnar jag dörren och låtsas snacka med Linnie som står en bit bort.. fort som fan tar jag våra grejer.. smäller igen dörren och skriker till Linnie att springa.... så vi springer och hör att han kommer efter.. springer in på någon himla bakgård.. nedför en trappa och gömmer oss under den. Sitter där, helt chockade... plötsligt hör vi fotsteg över oss i trappan.. blev skiträdda.. trodde det var han.. men det kom ned en kvinna som frågade vad vi gjorde och sa att vi inte fick sitta där.. haha. Aja, skitläskigt var det.. pratade med Jesper under hela tiden.. för jag trodde jag lagt på men han hörde allting på andra sidan luren.. när vi sprang och allt, haha läskigt. Så skulle vi ta en annan taxi till han och Anders.. men vi vågade knappt göra det.. var skiträdda att det skulle vara han. Fyfan vad läskigt det var! Men hem kom vi.
Oj vad långt det blev nu.. men förutom det där hade vi sjukt kul!
Lägger upp bilder från både Norrtälje och igår sedan.

/Sweet

!

tjo! nu drar jag bort till sussi och norrtälje och upplever gamla minnen, hörs på onsdag!

// L


yes.

gårkvällen blev inte som planerad, eftersom soffi inte kunde hänga med mig ut, och typ alla andra är bortresta nu. istället satt jag hemma hos bella hela kvällen och bara chillade eftersom hon skulle iväg tidigt idag. men det var trevligt, vi har inte träffats på evigheter. drog hem strax innan tolv, och hade den värsta natten på länge. huvudet sprängde, näsan och ögonen rann som bara den och jag skakade och kallsvettades. usch. idag känns det mycket bättre, så hoppas inte det blir samma sak inatt, eftersom jag ska iväg imorn.


tro det eller ej, men jag längtar faktiskt jättemycket till skolan börjar. jag skulle lika gärna kunna börja nu, är så trött på att bara gå runt hela dagarna och inte ha några fasta punkter eller vad man ska säga. jag har kommits fram till att det verkligen bara finns positiva delar med att ha gått om ett år. 1 - jag slipper stressen som alla har nu inför jobb och framtiden. 2 - jag får ett år extra och kommer därför utvecklas extra mycket inom teatern. 3 - jag kommer ha mer erfarenhet när jag söker teaterhögskolan. 4 - jag får åka flak två gånger haha. ja, osv osv osv.  

nu måste jag kila, ska in till stan och träffa kusinvitamin, puss.

// L

mina röda pumaskor.

mina älskade boots är på omklackning tills måndag, vilket kommer gå på 240 spänn eftersom dom är totalt nerslitna. tills dess får jag använda mina andra älskade röda pumaskor, vilket självklart går bra det med. har haft dom skorna i fyra år nu, slitna och använda som fan, men jag bara älskar dom! är ni sugna på att höra historien bakom dom kanske?
ja, allt började när jag och sussi var i norrtälje en vecka för fyra år sen. vi har nog aldrig haft så kul och skrattat så mycket som vi gjorde de veckan, haha. menmen, som vanligt skaffade vi oss nya bakantskaper, och det var i form av två killar som var två och tre år yngre än oss, mackan och davve. dom umgicks vi med typ hela veckan, och dom blev totalt förälskade i oss, men dom var nog liiiiiiiiite små för oss haha. davve (som var kär i mig) hade då ett par röda pumaskor (som redan då var ganska slitna) som jag testade hela tiden eftersom jag hade velat ha ett par röda dojor. sista dagen FICK jag skorna som ett minne! året efter var jag och sussi i örebro på vår femte husvagnssemester. där träffade vi också två killar som även dom var två-tre år yngre än oss OCH blev kära i oss, haha. den ena av dom, mårten, som var kär i mig, hade ett par svarta skor med svarta skosnören. jag, som hade röda skosnören på mina pumaskor, hade tänkt byta skosnören ett tag för att det skulle se lite roligare ut. sista dagen där bytta vi skosnören med varann som ett minne. nu står jag här, tre-fyra år senare, men samma pumaskor och samma skosnöret och älskar dom lite mycket fortfarande. ganska roligt va?



nu ska jag fixa mig, sen blir det utgång med soffi senare. imorngon vet jag inte vad som händer, men måndag åker jag bort till norrtälje i två nätter!

puss!

// L

Norrtälje.

Igår var jag med Jesper hela dagen. Var ute och gick först i det fina vädret.. käkade en äcklig sallad till lunch, sedan drog vi hem och snackade och drack massa vin.

Nu sitter jag här, vi ska åka om en timme kanske.. så kommer inte ha tillgång till internet under hela resan.. så vi hörs om en vecka helt enkelt.


Jesper :)


Och så lilla mjau som ska följa med på semestern.. hon kommer vara livrädd.. hon har ju aldrig knappt lämnat hemmet (förutom för att åka till veterinären haha).

See ya.

/sweet

LINNIE! Vi ses på måndag.. får vi uppleva gamla minnen ;)

mysko.

hade inte tänkt att sluta vara så duktig på att blogga som jag var när sussi var borta, men nu har det lyckats bli så iallafall. typiskt. menmen, nu är jag här iallafall!

jag tror jag har fått en förbannelse över mig.
jag berättade ju om killen på centralen som sprang efter mig och tog mitt nummer och grejer (som lyckades avskräcka mig redan efter två dar när han skickat typ hundra sms utan att jag svarade på nåt av dom) sen bara någon vecka efter gick jag på en buss där busschaffören började stöta på mig jättemycket. han hade tydligen sett mig ofta på den bussen för typ två år sen, så han började babbla en massa om hur han sett min stil förändras genom åren och kom ihåg exakt hur jag såg förut, lite rödaktigt hår och lite mer färgglad stil osv... läskigt. men han fick såklart inte mitt nr när han frågade efter det. sen idag stod jag och väntade på bussen, och innan den hunnit komma så stannade en firmabil vid mig. jag trodde det var min grannes arbetskamrat, för dom var rätt lika, så jag hoppade såklart glatt in i bilen när han frågade om jag ville ha skuts till stationen... men sen upptäckte jag att det inte var han! han var trevligt och så, men sen kom in på att han tyckte jag var jättesöt och hade en jättefin kropp och han var typ 60 bast!!?? som tur var släppte han av mig vid stationen, haha. läskiga människor finns det allt, och jag råkar alltid ut för dom.


men men, nu ska jag dricka lite kaffe. puss.

// L

Sunny summer

Jag har köpt världens finaste klänning som jag ska ha på min 20årsdag! Den är blommig, mycket detaljer i tyget och SKITSNYGG!

Solen är framme, vilket är härligt. Morgondagen ska spenderas med Jesper.. ska bli sol imorgon med så blir bra!
På lördag bär det av till stugan.. Sally ska följa med, hennes första semester haha! Men vi vill inte lämna henne en vecka igen.. det är inte sjysst mot henne.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

/Sweet

Halstablett.

En sak jag har lärt mig genom åren är att man inte kan lita på sina vänner(inte alla men jävligt många!) för fem öre.
Tjejer är faktiskt helt hopplösa... tacka vet jag killar.. fast ja, de kan ju gå åt helvete det med, men inte på samma sätt.

Imorgon blir det bio som sagt, med Linnie och Mati.. ska käka innan också.. så ska jag hinna med att leta efter lite grejer i stan och träffa Jesper..

Den 29 juli får ni inte glömma, då fyller jag år.. kommer lite folk hit, sedan ska det ut och firas!

Nu.. te...

/S

Alla sjuka?

Ja, Linnie är ju sjukt som ni vet.. men jag är också sjuk.. haha så himla typiskt.. idag blir det nog att sitta inne och ta det lugnt. Vädret är ju lite halvsunkigt så blir nog bäst så. Men imorgon ska vi iaf på bio! Mysigt.
På lördag åker jag som sagt till Norrtälje.. och vet ni, imorgon är det exakt två veckor tills jag fyller 20. Längtar!

Nu blir det te.....

/sweet

suck,

åh, varför ska man alltid bli sjuk när man inte FÅR bli sjuk?
ska på dagskryssning imorn med madde, och jag ska fanemej åka med varesig jag är bättre eller sämre. sist jag var på dagskyssning på jennies 18årsdag hade jag feber, så jävla typiskt. men jag klarade mig då och gör det förmodligen imorn med! båten går redan kvart i åtta, så det blir en tidig morgon. meeeen, mysigt som fan ska det bli!

var (som sussi skrev) i stan ett tag och mötte upp papps i jakan sen, åkte och letade efter ett billigare ställe än kallhäll att klacka om dojorna, handlade lite, åkte hem och då blev jag hängig igen. så resten av kvällen ska jag bara dricka mängder av te och vitaminer och ta det lungt. tur iallafall fall att jag inte lika hes som karro (haha, sorry!)


jaja, puss.

// L 

Mot stan.

Idag ska jag in till stan med Linnie (om hon mår bättre!).. ska bi mysigt. På lördag åker jag till Norrtälje en vecka.. jag och mamma har hyrt en stuga.. ska bli så skönt att komma bort ett tag, bara åka och ta det lugnt.. Linnie ska komma ut två dagar också.. ska bli så skönt iaf!

Nu väntar jag på att Linnie ska ringa.. hörs sedan!

/S

Slitet.

Ja idag mår man som man förtjänar.. med andra ord, inge bra alls. Menmen.
Hade jättekul igår iaf, åkte hem till Charlie där det var lite folk, sedan vidare till harrys där vi inte vart på flera månader så det var skoj! Jesper och Chris kom förbi sedan också, det var kul.







/S

Sussi&Linnie här!

Tja! Både Sussi och Linnie här. Vi sitter och avnjuter vinet Sussi köpte i Italien.. mums! Snart ska vi till Charlie på förkrök sedan blir det utgång. nice!


Vinet!


Middag!

Vi är bäst!

Hoppas alla får en trevlig kväll..
Massa kramar från oss

//Sweet&Love


Shopping

Ja juste det! Som Linnie skrev förut.. JAG KOM IN PÅ SKOLAN! Så den 17 augusti börjar jag.. och i ungefär tre år framöver (inräknat praktik då iof) kommer jag plugga till frisör. Jag är så glad!

Tänkte visa lite grejer jag köpte i italien nu!


Ett jättefint set med underkläder! Såg de i skyltfönstret och var bara tvungen att köpa det!


Solbrillor a la leopard!




Ja, som de flesta vet samlar jag på allt med Hello Kitty.. och de flesta gånger jag vart i Italien brukar jag kunna hitta affärer med bara Hello Kitty. Det gjorde jag denna gång också men det var tyvärr stäng när vi kom.. men jag hittade denna lilla i en annan affär.


Lite smågrejjer och ett läppglans. Ni ska se min samling, jag menar verkligen allvar när jag säger att jag är galen i den lilla katten. När jag blir känd frisör och har massa pengar ska jag ha ett stort rum med min samling. Jag ska fota allt någondag så får ni se!

Köpte flaskor också.. och ett armband.

/S

tja.

sussi är hemma och jag känner mig hel igen, haha. och bikinin satt som pricken över i:et, älskar den!

regn och rusk hela dagen, usch, men det resulterade till en dag framför tv:n med madde vilket var mysigt. imorrn blir det käk, dricka och sen utgång, känns längesen! hm, en vecka sen bara, hehe.. men längesen med sussi! längtar som fan!

nu ska jag spendera resten av min kväll åt att läsa, måste få igång mitt läsande igen känner jag.


hörs imorrn, puss.

// L


Good.



Snart blir det film med mamma, imorgon ska vi ösa!

/Sweet

Hemma från Italien!

Nu är jag hemma!! Var ute en sväng med Linnie förut.....så underbart att träffa henne! Hon fick en ny skitfin bikini av mig som bara skriker LINNIE!!!! ;)
På fredag blir det öl, drinkar och vin med Linnie och folk!

Italien var iaf jättebra! Men lite skönt att vara hemma nu. Nikke och Cindy är ju kvar i Italien.. de drar till Venedig på fredag.. mysigt!

Tog sjukt många bilder och tänkte att jag skulle lägga upp en del.. så får ni ta del av min resa!


Först en bild på Arlanda i väntan på att man skulle få kliva på planet! Haha ser lite trött ut, det var jag!


Framme i underbara Italien, hotellrummet!


Vi mötte upp Nikke och Cindy när de kom fram.. gick och käkade.. mysigt!


Handlade lite gott, bland annat gin!! Mmmmums!


Trötta efter första kvällen (påväg till hotellen)



Andra dagen var vi redo för beachen! Nikke och Cindy där i bakrunden!


Stranden och vattnet var så härligt!


Vi käkade middag hemma, lagade ihop pasta!


Vi åkte till en liten stad längre bort, gick på marknad och käkade lunch!


I väntan på Nikke och Cindy!


Så vackert!


Mamma och jag på en liten bar.


Uppklädd för kvällen! På Nikke och Cindys balkong. De bodde på ett hostel som ägdes av ett gammalt par. Mysigt!



Jag och mamma åkte till Sassari (en stad) och var jättetaggade på att shoppa..... kom hem med ett läppglans. Besvikelse.
Vi såg iaf Cid på ett foto, visste inte att han var käns i Sassari?! ;)



Nikke på bar!


Så söt bild! Mamma och son liksom. Vi beställde goda drinkar!


MAT!!!


Nikke melon, haha.


Finaste syskonen, jag och Nikke!


Nikke smart i mammas glasögon!


Fina mamma på en bar!


Finaste Nikke! Sista kvällen, på en bar!


Vår fina familj (och ja Cindy, du räknas till oss Knubbergare, HAHA, ingen fattar, men det behöver ni inte!)


Vilket fint par va!? :) Sista kvällen på jättefin restaurang!


Vi hade sjukt kul! Skrattade och drack massa vin!


Fina!


Denna bild får avsluta resan, tack för en underbar resa! CHEERS!

//Sweet


:D

jag brukar aldrig göra smileys i bloggen,
men idag är det faktiskt värt det.

... för snart kommer sussi hem! :D :D :D



<3

!

imorrn imorrn imorrn! då kommer sussi äntligen hem. känns som om hon vart borta en evighet fast det bara varat i en vecka, åh vad jag längtar efter henne!

igårkväll fick jag ett till sms:

Saknar dig sjukt mycket!
När jag kommer hem.. Då jävlar!
Har köpt lite flaskor.. typ vin..
o lite o blanda drinkt med ..
så på fredag.. Då är det vi! ;)
Ringer så fort jag är hemma..
Älskar dig.

ja, på fredag, då jävlar! <3



nu blir det tv och allsång på skansen, hah.

PUSS.

// L


Sussi in the sun

Sitter här i solen i italia o tänkte att jag måste skriva att jag lever;) skriver från mobilen. Här inte haft tid att sitte framför någon dator så här inte hunnit kolla någonting. Men jag har det sjukt bra! Typ 30 i skuggan! Imorn kommer jag hem. Saknar linnie som fan. På fredag blir det rock n roll! Har köpt lite fina flaskor här nere som det ska festar på! See ya! /Sweet

söka jobb!

idag har jag vart en duktig flicka, och sprungit runt i hela gamla stan och lämnat in mitt cv. det känns jättebra, även hur svårt jag vet att det är att få jobb. men det gäller att ligga i, vara trevlig, charmig och försöka flörta in sig, hah. vissa ställen kändes till och med ganska lovande, dom pratade med mig, frågade lite saker och sa att dom skulle kolla upp så fort som möjligt. men jag är inte klar än, nästa runda blir nog på götgatan, och sen på drottninggatan. sen ska jag söka på datorn också.

sen hände en annan rolig grej idag. när jag precis gått av tåget på centralen och kommit ner för trappen så började en kille springa efter stoppa mig. Vad vill han?! tänkte jag och blev nästan lite rädd. meeen, han ville bara säga att han tyckte att jag var vacker, haha. sen tog han mitt nr och frågade om vi kunde ses någon dag. inte riktigt min typ av kille, men varför inte träffa honom som kompis? får se hur det blir, har blivit lite rädd för sånt eftersom jag det senaste åren nästan bara råkat ut för killar som är helt desperata efter mig, vilket inte är särskilt kul haha.

sen träffade jag roger mitt i alltihop också! stog och pratade med honom i nästan tjugo minuter.

hursomhelst, ganska händelserik dag. nu kommer madde över en stund snart, hon behöver lite uppmuntran eftersom hon inte klarade uppkörningen idag.

sen är det tisdag imorrn, och SEN är det onsdag när sussi kommer hem!! längtar.


men nu måste jag tillc&z innan madde kommer, PUSS.

// L

mmhm

idag fick jag samtal från sussi i italien! hon har det jättebra därborta, och jäääättevarmt. själv vill jag bara att hon ska komma hem, haha. saknar henne så jag spricker.

kom hem från stan för ett tag sen, var som sagt och fikade med sabina. träffade även therese där, en tjej jag träffade på en audition som gått i min skola precis innan jag började där. hon tog mitt nr, så vi ska fika någon dag i veckan!

nu sitter jag och försöker skriva ett cv, ska söka extrajobb till hösten.

puss!

// L

godkväll!

nu börjar jag sakna sussi som inihelvete! men inte så långt tills hon kommer hem nu... typ tre dagar, åh! förra året var hon borta hela två veckor, och då stod jag och väntade på arlanda med en bukett blommor. kanske göra nåt liknande i år? hihi.

gårkvällen var helt okej, men inte som planerad. vi startade hemma hos soffi och råkade dröja kvar alldeles för länge så alla klubbar blev dyrare att komma in på vilket ingen av oss hade råd med. så vi gick runt mellan lite olika barer istället och slutade på donken med väldigt trevligt sällskap av jennies ragg i kassan, som satte sig med sina arbetskamrater vid vårat bord när dom hade slutat jobba. haha. sen blev det nattbuss hem, lika jobbigt som vanligt (fast nu blir det ju inte så ofta längre eftersom sussi alltid lyxar till det åt oss när hon är med och beställer taxi istället! <3)



nu har vi ett spontant besök från norrland härhemma. moster, mosters pojkvän och kusin. dom ska utomlands med flyg från arlanda, och tittar förbi här på vägen. men jag känner mig ganska osocial idag så sitter här vid datorn istället, hehe. är jättetrött också, så blir väl att hoppa i säng snart (det där lät fel!)

imorrn blir det en fika på mineur med sabina, längesen jag var där nu.


jaja, pusshej.

// L

  

freedag.

jag har fått i uppgift av mig själv att hålla bloggen uppdaterad varje dag nu när sussi inte kan skriva, inte för att jag har något spännande att skriva om just nu, men iallafall.

fortfarande sjukt varmt, men en aning svalare är det nog. skönt faktiskt. jag ska strax iväg till c&z, sen till stan, chilla i solen med jennie och soffi och sen vidare och dricka öl!

bye.



// L

jaaoo.

tjo! jag håller på att dö i värmeslag här hemma, i SVERIGE! undrar hur varm dom har det i italien då? ojojoj.

idag har jag vart hos kissarna (såklart) och sedan vart med madde. nu sitter jag hemma, har just käkat, ska dricka kaffe odh sen iväg till kissarna igen. (om cindy och nikke hamnar vid en dator och kollar in här så ska jag bara hälsa mjaaaoouu från cid och zev, dom saknar er redan!)

imorn blir det utgång med jennie och soffi. hade tänkt ta det lugnt nu efter p&l och så, men såna ord brukar inte hålla så länge, haha. vet inte riktfigt vart vi ska men vi funderar på Ace eller nåt annat nytt. sen vet jag inte vad som händer resten av helgen, förmodligen en fika med sabina på söndag om båda kan och så.



nej nu måste jag gå, PUSS.

// L

you're the best, fuck the rest.

sms jag fick från sussi tidigare idag:

nu är jag i italien :D sjukt varmt!
o vet du! jag kom in på skolan :D :D
älskar dig!

kunde inte svara, nånting på mobilen som måste ställas in för att skicka utomlands, men är sjukt stolt över dig och jätteglad för din skull!

<3



// L


!

jaa, för några timmar sen åkte hon.. hon kanske precis har kommit fram till hotellet.. åh, vad avundsjuk jag är!

inatt hände en sjukt grej för kimpa. han låg och sov i sin säng, och hade huvet precis under förnstret. helt plötsligt vaknade han upp ur en mardröm, och hörde något som prasslande. han satte sig upp i sängen och då plötsligt hoppade en ENORM padda ner för fönstret precis där han hade haft huvet några sekunder innan. han höll på att dö av rädsla, haha. så i framtiden kommer han nog sova med stängt fönter... jag också för den delen, vem vill liksom ha nattsällskap i form av en padda? usch.


idag har jag inget planerat, ska försöka få någon med mig på en fika eller nåt. sen måste jag till kissarna såklart! för er som inte vet så är jag kattvakt åt cid och zev denhär veckan, mys.



nu blir det kaffe, puss.

// L


Ps. Älskar dig med Sussi, saknar dig redan!


ITALIA!

Klockan är typ halv fyra och jag har just klivit upp.. men  jag är faktiskt inte så trött.. mest taggad.. för snart åker jag till Italien!! Sardinien! Fyfaaan vad skönt och härligt det ska bli. Ska snart fixa mig lite, dricka en kopp kaffe...

Idag fyller Sally 11 år också, vi firade lilla missen igår med hennes favoriter.. mumsmums!




Lilla mjau!

Så jag kanske skirver en snutt där nere i Italien om jag får tillgång till dator. Annars hörs vi om en vecka!

See ya!
/Sweet



PS. Älskar dig Linnie, jag ringer från Italien!

RSS 2.0