Tänk framtid.

Känns som om all min inspiration är borta för tillfället... till allt. Kläder, skolan, idéer.. hmm.. hur ska jag få den tillbaka.. måste göra något.. kanske börja sy lite igen.. fast om jag inte har någon inspiration är det svårt att sy.. det känns så trist nu.. tror det är vädret som ligger lite bakom också.. jag vill ha vår.. nu!

Helgen har vart okej, i fredags var det kul. Spelning i Sundbyberg med Nikke, Cindy, Linnie + massa andra, så kom Jesper dit också, sjukt kul.

Imorgon är det måndag igen.. känns väldigt segt och jag längtar inte direkt till skolan, vill bara att det ska ta slut nu, eller att jag går ut på praktik för jag står seriöst inte ut i skolan, tur att min klass är så bra iaf, annars skulle jag aldrig palla alla lärare.. usch.
Nej men jag ska försöka tänka frammåt.. mamma fyller år i helgen och sedan helgen efter det fyller ju faktiskt lilla finaste, bästa Linnie 20 år!

Nu blir det en kopp te.

/S

idiot.

just nu vill jag bara gå och dränka mig eller något... och vet ni varför? för att jag har varit korkad nog att tappa min plånbok... IGEN. nu var det typ ett och ett halvt år sen sist, och trodde jag hade fått tillbaka kontrollen över den situationen men tydligen inte. sl-kort, bankomatkort, legitimation, matkort, bio-presentkort och pengar. fan. fanfanfan. FAN. om någon ängel hittat den och lämnat in den kommer den komma till hittegodsavdelningen på måndag, så ska terroresera dom med samtal från och med dess. om den inte dyker upp har jag ett helvete framför mig. kortet är spärrat och sl-kortet har jag förlustgaranti på, men LEGET!? för självklart har jag inget pass heller, och ett nytt leg tar tre-fyra veckor att få klart, och därimellan kommer jag fylla 20 och allt kommer bli sabbat. FANFANFANFANFAN.


nu ska jag gå och gräva ner mig lite.. imorn blir det iallafall sista dagen på praktiken och sen hem på födelsedagsmiddag hos bella! mysigt.

// L

Beer it up!



Öööl+spelning+röööj ikväll!!!

/S

SKIT

JÄVLA SL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄVLA SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bilder från helgen.. vill ha helg.. nu!






Kom nyss hem.. typ två timmar senare än vad jag skulle ha kommit hem pga jävla tågen!!!!

/S



Freeeeezeeeeee brr

Var jättekul och träffa Jesper i söndags! Brun hade han blivit! Avundsjuk? Neeej inte alls... ;)
Klippte hans hår, blev skitsnyggt!

Igår kollade jag SL på morgonen innan skolan, förstod att det skulle vara något problem (som alltid).. och problem var det.. hur jag än kollade så skulle jag inte kunna ta mig till skolan?!?! Sjukt.. ringde några i min klass, samma sak för alla.. så pratade jag med en av mina lärare och vi får jobba hemma tills det går att ta sig dit.

Igår åkte jag och Nikke in till stan, mötte upp Cindy, tog en öl och käkade, mysigt. Idag ska jag också in till stan lite senare, kanske blir någon öl på carmen ikväll.. får se!




/S

äckelvinter!

inte hunnit skriva på ett tag, heelt fullbokat schema, känns som jag har stressat mig från ena platsen till den andra till den tredje hela veckan. börjar känna mig riktigt hemmastadd på praktiken också, men bara en vecka kvar nu. igår var det fruktansvärt ute, SVINkallt snöit och blåsigt. skulle ta mig från stora mossen till praktiken, och gröna linjen var först jättesen, sen fick jag vänta utomhus på bussen i hundra år, kom äntligen till skeppsholmen men höll på att dö på vägen från bussen till teater galeasen. när jag kom dit hade jag sjukt ont i halsen och skakade i hela kroppen, tror jatt jag hade feber. blev invirad i massa filtar och grejer, led mig egenom föreställningen utan att behöva suffla någonting, och när jag skulle hem vid åttatiden gick det inten buss, så jag fick gå över bron där det blåste som fan, ta tunnebanan från östermalmstorg och sen vänta på mitt tåg på centralen i typ en timme. somnade på en gång när jag kom hem! usch, hatar sverige.

idag ska jag sitta hemma hela dagen fram till praktiken ikväll, lär behövas. och när jag ska iväg kommer jag packa på mig tonvis med kläder men antagligen fortfarande grysa ihjäl. fyfan!


menmen, vi hörs!

// L

Sunny sunday, me like!

Igår var det bara att vara hemma..sega, äta.. dricka lite rött.. Nikke och Cindy var här och kollade på melodifestivalen med mig och mamma.. mys.

Ska snart in mot söder nu och träffa Jesper!! Ska bli riktigt kul.. ska klippa honom.. har en liten plan för hur det ska se ut ;)

Imorgon är det måndag igen.. segt.. men kommer ha frisyrhistoria.. lite intressant.



Bild från i fredags, finaste Linnie!

/S

Friday, my love

Ja men så var det fredag igen...skönt!! Sitter hemma med Nikke nu...han spelar och jag skriver! Ikväll blir det öl, ovanligt..haha.

Hittade en bild från min 18årsdag.... man har ju förändrats lite med åren hehe..


:)



Juste!!! Jesper är tydligen hemma igen!!! Haha det varade inte länge där borta!! Men det känns jättekul.. ska träffa honom imorgon eller på söndag!!

/S

I loove my body!

Jag är lite småsjuk... igen.. suck.
Har inte skrivit så mycket, men har vart på så jävla dåligt humör haha.. fick höra iförrgår av en lärare i skolan att jag tydligen är för smal och borde lära mig att äta? Jaha, tack tack. Du känner inte mig, du vet inte ett skit om hur mycket jag äter.. och kan folk förstå att man kan vara naturligt smal? Nej tydligen inte. Fyfan. Jag är jättenöjd med hur jag ser ut och hon har ingen rätt att säga så när hon inte äns känner mig.

Anyway, här kommer lite bilder från i lördags, var ute en sväng med Sanna :)


Babyface!


Haha 99 % av alla bilder gör jag detta tecknet.. alltid! haha


Det var förövrigt debut för min turbojacka, första gången jag hade den, gissa om jag kände mig snygg ;)


Oj. hittade visst en bild från förrförra helgen också.. Sanna, jag och mina lyysande ögon.

Linnie är ute och far på harrys ikväll, hoppas hon har skoj!!!

Nu blir det sängen.

/S


Bilder säger mer än...

ja.. något sånt..

Fyra bilder från igår!


Puss!


Finaste Lollo, födelsedagsbarnet ;)




Peace!

Nu blir det mello, heja Andreas! Sedan vidare mot N&C för öl ;)

/S


helg.

fick ledigt från praktiken igår, så hann med en fika med sussi på dagen, sen satt jag hemma med kimpa och hans kompisar och drack jag öl och spelade gitarr innan jag drog in till stan och mötte upp sussi och alla. kvällen var lyckad, och var inte ett dugg trött när jag kom hem. 

nu ska jag snart in mot stan igen och dricka öl. lite jobbigt att jag har praktik imorn och börjar rätt tidigt, menmen, det är överskattat att sova.




pusshej.

// L

City of satan

Jahapp....sitter man här med vinet igen då ;)

Kvällen igår var fylld av mat, öl, vin, skratt, irish coffee.......mums. Började hemma, vidare till fridays sedan harrys!

Nu sitter jag hos N&C... ska hem sedan och göra en sallad till moi...sedan melodifestival sedan blir det väl öl igen ;)

Jag är riktigt stolt över mig själv...jag har fört in Hanoi Rocks inför Harrys dörrar....och igår var det JAG som fick dom att spela Turbonegro på en fredag!!!! What can I say.....I´m the best, fuck the rest ;)




/sweet

En vinare....

Vin med Nikkeoch Cindy, snart in mot fridays, köka med typ 20 pers och fira Lollo... öl öl öl!!
 
Haha två gamla bilder från N&C's kamera..

Innan HCS i somras!!



Från julafton-08

Ha en grym kväll


/S


SÅR?!?!?!

Jag har ett HEMSKT förkylningssår.. verkligen.. hemskt. Fyfan haha. Bara för jag snytit mig så mycket den senaste veckan.. inte okej!
Ska försöka bli snygg inför kvällen ändå för ikväll firar vi fina Lollo! :)



Nu ska jag möta Linnie och åka till jakan, fika kanske och köpa vin!

/S


TRÖTT AS (COLD)HELL

Jag är så fruktansvärt trött så det finns inte! VEckan har gått fort, imorgon blir det öl öl öl!

Var ute igår på carmen, skulle inte bli så sent och inte alls många öl men jag kom hem typ två och var väldigt full haha. Därför jag är väldigt trött idag.. var i skolan länge också, slutade 17.00.

Bild från förra helgen!



praktik.

tjena! kom just hem efter en lång dag på praktiken, ska strax hoppa i duschen, sjukt frusen.

hursomhelst, praktiken har vart jättebra hittills, jag har både hunnit måla, sprungit i affärer och skaffat rekvisita, tittat på när skådespelarna repat, sufflat och lite annat. premiären närmar sig, så hela sista veckan kommer jag få sitta i foaljen och sälja biljetter, kaffe och vin, nice! annars "umgås" jag mest med en av världens skönaste 57-åringar, pyret heter hon, och det enda negativa med henne är att hon har fått för sig att jag heter NELLY, hah.

imorn blir det ut och fira lollo, och lördag ut med folk från skolan.



nu blir det duschen, puss.

// L


Morning, give me a little sunshine

Ska snart dra hemifrån.. tänkte bara skriva några rader. Det blir mycket fika denna vecka efter skolan... sedan på fredag fyller Lollo 25 år och det ska ut och firas!
På lördag får ni inte missa melodifestivalen då Andreas Johnson är med!

I skolan ser det ut att bli en tråkig vecka, har fått en ny lärare och jag är nog inte helt 100 på om jag gillar honom.. han känns så.. grå. Så har vi honom hela veckan.. Menmen.



Bild från i fredags, funderar köra samma kläder på fredag igen när vi ska fira Lollo.. tyckte det var sjukt snyggt! Kanske ändrar jeansen, får se.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan dra.


/S


hhmm.

igår var sista skoldagen på fyra veckor, så jävla skönt! och jag tänker inte sätta en fot där förutom för att kolla på tvåornas produktioner v8.

var ute och firade det igårkväll, med ett gäng från klassen. förutom att jag fick en jobbig svans efter mig heeeela kvällen så var det en väldigt lyckad kväll. nattbussen hem var inte lika kul, men vad kan man liksom förvänta sig?
nu sitter jag och överväger om jag ska ut ikväll eller inte. är sjukt trött, inte sovit mycket alls och borde vara pigg och kry inför praktiken, så lutar åt att stanna hemma.. men ändå, blir så sjukt rastlös av att sitta hemma.

jaja, nu ska jag fixa lite middag, hörs.

// L





(gå och dö, din fega jävel!)


Fy skäms

Fan vad jag hatade människor igår, ok, jag gör det hela tiden men igår var extremt. Haha okej inte alla men vissa är bara idioter. Nej, nu blir det att ta nya tag och inte slösa energi på oödiga grejer.

Myskväll med mamma blir det nu, melodifestivalen, godis och allt vad det innebär.


Mina nya fina bikini som jag hämtade ut på posten idag :) Passade perfekt! Lovely! Nu får det bli sommar.

/S

Rock the night


Rosa byxor och blus men volang!



Ha en kul jävla galen kväll vänner!

/S

FLY BABY FLY

Veckorna flyger iväg.. jag har vart sjuk hela veckan.. det suger. Men idag är jag nästan frisk.. skönt!

Nästa helg fyller Lollo år och det ska firas, sedan i mars fyller mamma år, sedan Linnie, sedan Cindy.. grymt.

Jag kör nog på lite mittbena ett tag nu. Har lovat mig själv att inte köra ett skit med mitt hår framöver.. alltså, inte platta, inte locka, ingenting..



See ya

/S

Blondie or red?

Idag mår jag bättre, psykiskt menar jag då, förkylning är fortfarande kvar.. men jag var lite förbannad igår.. och då är det skönt att skriva av sig.. jag står fast vid allt jag sagt.

Idag blir det bara tråka hemma, finns inge tråkigare än att vara sjuk.. jag hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan gå till skolan...



Bild från min 20årsdag.. drömde förövrigt att jag blev blond igen.. nja, om jag någongång blir blond igen ska det vara min riktiga hårfärg som växer ut, aldrig mer bleka! Sliter så fruktansvärt.

/S

Skrattretande

Om inte ni vill ha ett förhållande vafan drar ni(killar) in oss i skiten för då? Säg som det är direkt istället.. eller nej,, låt det gå 2-3 månader och DÅ säger ni.. perfekt.. fattar inte,, vafan är problemet liksom?

Nej fyfan.. nu tar jag en paus från alla killar (ok ni som känner mig vet att det inte kommer gå, men fan vad det vore skönt).. slippa all skit bara.

Nej, men det räcker faktiskt nu. Jag har bara haft en ärlig kille i mitt liv som alltid sagt exakt vad han känner.. ni killar borde ta efter och lära er att annat inte är okej.

Tack för mig.

Godnatt alla ni suckers.. och kram till alla underbara.


RSS 2.0