nyårsafton.

gott nytt år gott folk, om jag inte hinner säga det senare!

kan inte fatta att det inom 12 timmar kommer vara år 2010, året har gått så sjukt fort. hursomhelst har jag laddat upp mer en snygg outfit, lite klirrande kassor och ett leende på läpparna, känner på mig att det kommer bli en lyckad kväll. just nu har jag däremor nyligen vaknat (vänt om dygnet helt och hållet) och sitter jag här och dricker te och ska strax hoppa i duschen.

nyårslöftet är att ta vara på livet, uppleva saker, ha mer äventyr och vara mer spontan! och såklart att utvecklas inom teatern.





puss.

//L


NEW YEAR...soon..

Eh, nu vill jag ha nyårsafton. Var i stan både igår och idag.. Igår med Linnie, idag fikade jag med Malin, sedan middag med mamma.. mys. Orkar inte skriva mer, sorry.



/S

yes.

tjenna! sitter här med en kaffe, sjukt seg. vart i stan med sussi idag, shoppat lite och lunchat, mysigt! sen mötte jag upp sabina i jakan och tog en fika, inte träffat henne på evigheter. nu ska jag strax fixa lite käk, sen testa kläder osv. imorn blir det att träffa bella på dagen, och sen (antagligen) träffa sussi på kvällen och få en proffsig hårklippning, jävligt nizzze att ha henne till vän måste jag säga!

och snart är det nyår! jag har varit dum nog att dubbelboka mig, men hinner med både och. middag hos sofia med hela kära "husvagnsgänget", jättelängesen vi träffades allihopa och känns såklart bra att vara med och finnas där för bella och josse. sen möta upp sussi och spendera kvällen med henne och folk. ska ut nånstans, men vi vet inte vart.

nej, nu ska jag fixa nåt att äta, puss.

//L

TRÖTT AS..... HELL?

Kom nyss hem.. är sjukt trött.. sovit kanske.. en timme inatt? Åkte till Jocke igår.. tanken var att vi skulle gå på bio.. men filmen vi ville se gick inte så vi hyrde film istället och satt uppe rätt länge och glodde på tv..kom väl i säng runt två.. så låg vi och snackade lite.. men kunde jag sova sedan? Neeej.. inte förrän det typ var dags o gå up.. iaf för Jocke som skulle jobba.. låg kvar ett tag efter han gått.. men kände att det var lika bra att åka hem.. ska till stan sedan med Linnie.
Sååå, nu ska jag försöka sova ett tag.

See ya
/S

Oh yes we like beeeeeer

Igår blev det middag hos Nikke o CIndy med massa folk. Var jättekul och mysigt!


Nikke och Robin


Lite av folket!


ÖL!


Haha glad Nikke!

Skulle gått på bio ikväll med Jocke men båda är sjukt trötta så blir imorgon istället, mys.

/S

dagen efter.

så var julafton över, det går alltid så fort. var med lite släkt från pappas sida. min familj, ann-marie, thomas, min kusin, hennes man och tre barn. åt och drack gott, fick lite fina klappar, allt var allmänt trevligt men slutade i kaos. pappas två syrror och alkohol går inte bra ihop må jag säga, så efter en jäkla massa tjaffs drog alla hem. men helheten var lyckad iallafall.

nu ser jag fram emot ikväll!

puss.

//L

Christmasday

Hade en riktigt fin och mysig julafton igår. Vi åt och drack gott.
Fick fina julklappar.. blev överlycklig åt min Hello Kittybrödrost som jag velat ha sjukt länge, tack mamma. Sedan min TURBOJUGENDJACKA som jag äntligen fick!!!! Tack N&C..

Ikväll blir det middag och party hos N&C.. Blir dom, jag, Linnie, Jocke, Robin och hans tjej. Ska bli sjukt skoj.


Goood middag!


Cid och Zev var på plats!




Fina mamma!


My darling!


Yay!

/Sweet

Merry fuckiN' Xmas



/Sweet

COLD AS HELL-I Kallhäll



/S

off.

känner mig jätteoff här och säger jämt att jag ska bättra mig men blir aldrig så!

menmen, helgen har varit väldigt fullbokad. fredan och lördan vet ni, och igår var jag hemma hos amanda och firade hennes födelsedag med massa folk. det bjöds på massa god mat och dricka, jättetrevligt. sen blev det gamla stan, vet inte riktigt när jag kom hem sen. idag ska jag in till stan och shoppa sista julklapparna (försöka iallafall). skulle ha träffat bella, men hon har blivit magsjuk stackarn, så det funkar inte.

måste kila nu. blev ett kort inlägg, men har inget intressant att skriva!

puss.

//L

Redhead

Jättekul kväll igår. Började med käk på söder med Linnie.. sedan vidare för öl.. mötte upp Lollo och Sebbe.. drog till rocks. Var där, alla blev skitfulla (vissa mer än andra haha;).. Sedan kom Jocke.. Drog väl vid stängingsdags så åkte vi hem och sov. Idag har det vart segt...vaknade med världens huvudvärk.. fyfan haha.

Nu blir det att baka pepparkakshus och lite smått o gott till julafton.. som förövrigt är SNART!!! Stressad.....


Linnie och Lollo och öööl!


En liten mjau.. älskar mitt hår!(Bara det blir lite längre så!)

Ha en fin fjärde advent nu kära vänner.
/S


We got the real fucking fashion






Nya jackan!!


Blir middag med Linnie i stan.. sedan utgång.

/S

Pictures of...


Bakade här i veckan!


Snyggaste Linnie!


And moi!


Nikke och Robin!

/S


La musica


Lite skön morgonmusik.... från sista spelningen med fucking Hanoi Rocks!



/S

I need some action!

Känner mig helt slut idag.. ikväll ska jag baka.. kanske ta ett långt bad..
Imorgon blir det middag och så hos Nikke.. Cindy jobbar :/ Men Linnie ska med, ska bli jättekul.. så länge sedan vi gjorde något tillsammans.


Miss my mjau..

/S

Monroe

Mitt i allt detta med Sally så blev jag väldigt väldigt glad idag.. jag hittade dvdn från SISTA SPELNINGEN MED FUCKING HANOI ROCKS.. den vi var på i april alltså.. skitkul.. så har suttit och kollat tills nu.. hela konserten är med + lite extragrejer.. sjukt nöjd är jag just nu.
På fredag blir det att kolla Nikke ;)







/S


Julstress!

Är hemma idag från skolan.. orkade verkligen inte gå.. mamma är också hemma från jobbet.. känns som att det behövs en dag för att smälta det här. Lilla lilla Sally..

Veckan förövrigt är F U L L B O K A D.. Köpa julklappar, baka, fixa massor, träffa massor.. så är det julavslutning på fredag.. ska vi ha lite knytis julmys i skolan.. Sedan har vi ledigt i ungefär två veckor.. skönt.

Nu ska jag försöka tänka på lite annat, kolla lite recept och så.



Förra julafton, me and my baby.

/S

-

usch, hatar när sånt här inträffar.
sally var, är, och kommer alltid att vara världens finaste misse.

<3




produktionen är över, allt repande, allt abete och alla föreställningar. som vanligt känns det väldigt sorligt, men samtidigt ganska skönt att "komma tillbaka till verkligheten" efter en väldigt tung period och efter all tid man lagt ner på detta. jag är jättenöjd med vårt resultat, och känner att jag själv har utvecklats en hel del det här halvåret. sista föreställningen blev iof totalt katastrofal! ipoden som vi hade inkopplad till ljudbordet dog i början av föreställningen vilket jag inte hade en aning om, och när det i sista minuten kom upp en helt annan låt i min självmordscen blev jag så chockad att jag började asgarva, men täckte för händerna för ansiktet och låtsades gråta. jag kunde inte heller ta bort händerna så någon skulle se, så min koreografi som jag skulle göra i ett tygskynke fick jag improvisera så gott jag kunde med händerna och tyget för ansiktet hela tiden. som tur var så var det inte alls många i publiken, men så himla typiskt att sussi och alla var och kollade just då.. menmen, dom tyckte om det ändå. :)






all kärlek till sussi, monika och nikke. <3
(och till sally såklart, som säkert ligger och sussar på ett rosa fluffift moln i katthimmleriket omringad av räkor och mumsmums)

Inget mera mjau

Var tvungna att avliva Sally idag... vår älskade misse. Hon började må dåligt inatt och allt gick så fort. Helt overkligt.


Älskling..

/S

Glöggis

Sitter och dricker glöggmed la familia... mys! Så blir det middag,vin.. sedan utgång... nice...blev inget café opera igår... Så gick och la mig tidigt... såär pigg och sjukt taggad idag....


Linnie! Du var såå grym igår... du är verkligen bäst på teater... bäst. Älskar dig!!

Bild från i somras!! Innan Hardcore Superstar!

Min jacka<3






/sweet

CAFÈ OPERA

Snart bär det av att kolla på Linnies föreställning! Jättekul ska det bli! Hon är bäst.
Efter ska jag möta upp min kära frisörklass också har vi reserverat bord och gratis drinkar på café opera... haha sjukt nice! En i klassen som fixat det... Så ha en bra kväll vänner så hörs vi imorgon.. ska ta massa bilder ikväll!!





/S

AUSTRALIEN?

Idag hade vi tävling i skolan.. att resa till Australien och tävla vore fan coolt.

Min uppsättning till tävlingen! Imorgon bedöms dom!








/Sweet

O N T I H U V U D E T

Fy vad dåligt jag mådde idag när jag skulle åka hem.... fyfan.

Kvällen igår var lyckad! Började med asiatisk mat med Mati på en jättemysig restaurang! Satt och snackade i flera timmar, sedan följde hon med mig till anchor. Jasmin kom efter ett tag och hon var full och glad, så det ska va(!) när man fyller år ;)
Jätterolig kväll, åkte med Jocke och sov sedan..


Glad och fin Jasmin!


Träffade på Charlotte också, det var ett tag sedan!

Nu ska jag försöka käka något.
Imorgon blir det julshopping med mamma efter plugget,
/S

Elvis

Lite mysig kvällsmusik...

Lovely.

/S


HELGEN ÄR REDAN SLUT?! Vafan..

Igår blev det rocks med folk! Jesper var där och firade.. han fyller år imorgon.. så hängde med han och Anders, Chris, Billy med flera.. sedan fick jag en öl utspilld över hela mitt ansikte och mitt hår.. då kände jag att det var dags att dra (fan vad jag såg ut, haha mitt smink bara rann!!).... Åkte hem till Jocke och sov.. gick upp klockan nio för att möta mamma.. skulle på en julmässa.. och nu är jag hemma!
Imorgon som sagt fyller Jesper år.. men Jasmin fyller också år så då blir det att dra till anchor och fira henne! ;)



Gammal bild på Linnie och Jasmin!! Linnie ser lite kaxig ut  haha ;)


/S

Mjau snygging!

Ikväll blir det party, taggad till tusen!





Mjau see ya later!

/Sweet




Svinis

Kom nyss hem från skolan.. hade långhår idag igen.. love it! Svinrygg var på schemat.. när man väl får in snitsen så blir det bra!

Bry er inte om alla småhår som sticker ut.. hade ett sjukt frissigt hår att jobba med.. och när jag tog bilden hade jag inte sprayat :)





Nu ska jag börja fixa mig! Duscha, fixa håret, sminka mig!

/S

Beer

Blev massa öl på harrys igår då.. skitbra!


Lex och Tessi!


Charlie!


Nu ska jag frösöka få tag på Linnie.. har inte snackat med henne på några dagar!!

/S


.

sämst.



(SUSSI! jag glömde mobilen hemma hela dagen igår och såg inte ditt sms förrän jag kom hem vid halv tio, fick sjukt dåligt samvete men fick inte tag på dig då! hoppas det löste sig ändå. <3)

REDHEAD

Ikväll blir det harry b james.. kolla på Redlight Attraction.. Charlies band!! Nice.


Såhär ser man ut ikväll.. håret är mycket rödare i verkligheten.. mörkbrunrött typ.. skitsnyggt!




Ha en bra kväll..

/S

RSS 2.0