Back in black

Har precis sminkat mig klart.. sitter med nymålade naglar, svarta. Håret är fixat, ska bara sätta på mig alla accessoarer nu. Sedan kommer Jasmine hit, tanken var att vi skulle käka här, men jag kom på att jag måste lämna in en film innan klockan sex, så kanske blir det att käka nere i centrum? Får höra med jasmine. Tanken från BÖRJAN var att vi skulle vara hos Nikke, men blev inte så.
Sedan ikväll blir det Harrys.

Puss!
/S


vill bort!

GAAH! är så jävla trött på att bo hemma, eller trött på att ständigt ha folk omkring mig. har glömt att nämna det för någon överhuvudtaget, men kimpa har flyttat tillbaka nu. såklart jag saknat honom när han bott därborta, men klarar inte av att ha honom hemma, ännu en människa i dethär trånga huset som går mig på nerverna av att bara existera, suck. jag vill ha frihet, komma hem om dagarna i lugn och ro och slippa stänga in mig på rummet för att få lite tid för mig själv. jag vill flytta ifrån dom allihopa för att verkligen kunna uppskatta dom gånger jag träffar dom. ge mig en gratis lägenhet, någon?

men, från det ena till det andra, dagen har spenderats åt att inhandla lite födelsedagspresenter till bella och en lång fika med jennie på mineur. skulle ha följt med till flempan för en chillkväll med allt folk där, men drog hem istället eftersom jag började mådde illa igen. annars har jag bara slagit in presenter, tagit det lugnt och suttit på rummet och surat. men imorgon blir det födelsedagsfirande och utgång, det ser jag fram emot som fan!

händer en hel del just nu - imorgon fyller bella år (som sagt), nästa fredag fyller sussis mamma år och sen treårsjubeleum på harrys, torsdagen efter det fyller JAG år (känns nästan som nyss jag fyllde 18, även om jag utvecklats en massa sen dess!) sen fyller massor i klassen 18, sen blir det påsk och sen massor av studentskivor och ja, sen är det ju inte så långt till sommaren (sussi, vil måste fixa biljetter till peace&love!!)

nu ska jag testa lite kläder och tråka, puss.

// Linnie


Good shit.


Friday....

..och det blir en hemmakväll!

Haha ja alltså, onsdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss!  Lite surt, menmen, kommer fler kvällar!

Imorgon blir det utgång med Jasmine, ska bli jättekul, två veckor sedan vi var ute tillsammans nu ;)



Linnie! från i onsdags :)


Puss
/S

hello.

lite ont i halsen och huvet, lite täppt och snuvig, men annars mår jag prima. har kurerat mig hela morgonen med mängder av vatten och rött te med honung, och ska fortsätta så fram tills jag ska träffa sussi så jag mår helt bra då.

känns lite konstigt att inte vara på skolan på hela veckan, efter dom här intensiva veckorna där skolan nästan varit som ett hem. var sorgligt att plocka isär hela scenrummet, säga hejdå till vår egen tolkning av "road" som vi aldrig kommer få spela igen. men hey, man måste ju ge plast för kommande produktioner och arbeten! nästa steg för mig del blir regikurs med anders. har redan betyg i det (som jag redan hade i "scenisk produktion" också) men vill såklart vara med ändå. dessutom hade jag ju roger hela förra året, och skillnaden mellan roger och anders är.... ENORM.¨

men nu ska jag sluta prata om teater, känns som att det är det enda jag skriver om, hah.

behöver ju inte säga vad som händer ikväll heller, eftersom både jag och sussi har nämt det ett antal gånger här. men (som sagt) kul ska det bli! det enda vi fasar lite över är att två vissa personer är där, som vi var lite elaka mot sist vi var där, heheheh.

jag är typ pank (som jag vart flera månader nu) och har massa skulder att betala igen. men mamma stoppade in lite pengar på mitt konto som räcker till ikväll iallafall, skönt! studiebidraget räcker ingenstans, I need a job.

imorgon ska jag fika med folk (om jag inte är jättebakis) och på fredag ska jag upp tiiidigt och fixa saker med sussi. sen får jag se vad som händer. ut ska jag nog inte, eftersom jag vill ladda inför lördag när bella fyller 18! åh, har längtat efter den dagen länge nu. sen börjar skolan igen. uh, en veckas sportlov är alldeles för kort.


"jag ser sol, blå himmel och blomstande landskap. träd fyllda med nougat och buskar fyllda med godisfrukter. små små bilar, små små hus och små små mänskliga djurfamiljer. spakar som kan förändra allt till glittrande vinterlandskap, iskristaller och julstämning. jag ser ren lycka och frihet, landet utan sorg. välkomna ska ni vara, till vår värld. men glöm för guds skull inte koden för att ta er förbi lavan. välkomna, välkomna!"





<3


Old



Snart ett år sedan denna bild togs! Tiden går ju så jävla fort!
Iaf, sitter här med mitt kaffe (som vanligt ja), ikväll blir det utgång med Linnie! Ska bli jättekul.

Segt

Sitter här med en kaffe, nyvaken, trött, seg.. måste försöka piggna till.. ska ju till stan idag med mamma.. Efter stan ska v till Nikke och Cindy, äta semlor och träffa missarna!




Aaaw!

sportlov.

ja, som sussi skrev var vi iväg hela förmiddan. skönt att få fika lite och snacka som vi knappt hunnit göra dom härt två veckorna som varit. jag hann införskaffa mig en ny halsduk och hårfärg också (så sitter här med nyfärgat hår nu) och sen blev det god mat och fika här hemma eftersom mams fyller år.

har blivit jätteförkyld vilket suger, men hoppas det hinner gå över om jag stannar hemma och vilar upp mig imorn. för jag måste ju vara frisk och kry på onsdag! fan vad jag längtar. har ju inte vart ute på... två och en halv vecka!!

nu ska jag dricka te och sen hoppa i säng, men först en sjukt fin bild på oss.



bara för att vi är dom snyggaste i världen.

<3


I don´t like mondays........

Hm! var iväg med Linnie idag, lite privata grejer, sedan en fika. Mysigt.
Imorgon blir det heldag på stan med mamma, ska kolla en utställning på Nordiska Museet och kollade på en utställning om modefotografi från 1940-talet till idag.. ska bli intressant. Sedan blir det väl lite shopping kanske.

På onsdag är det utgång med Linnie, längtar! har inte vart ute på en vecka!!! haha ne, men seriöst, är så van att gå ut på helgerna och eftersom denna helg var lugn (skönt iofs) ser jag framemot onsdag... + att gå ut med Linnie, kan ju säga att vi har alltid lika kul ;)




Nu ska jag lägga mig och läsa, puss!

/S

.......

Jag vill flytta jag vill flytta jag vill flytta.

Helst av allt vill jag flytta ifrån skitlandet Sverige.



/S

tillbaka!

hey, I'm back!

tillbaka till vardagen, till verkligheten, även om teatern gör mig mer levande än något annat på jorden. men skola slipper iallafall en vecka framöver (sportlov) och det är sjukt skönt!

dom två senaste veckorna har vart tunga, stressiga, utmattande men jääääävligt roliga. vi lyckades få ihop vår föreställning tillslut, som vi jobbat och kämpat med sen augusti. rolltolkningar, textbehandlingar, scenrum, kläder, smink, ljud, ljus och inte minst spritflaskor. och även om jag varit med om detta förut så har det varit väldigt lärorikt och utvecklande. ja, jag är helt enkelt nöjd med vårt, och mitt eget arbete, och längtar redan tills nästa produktion sätter igång. 

igår fick jag träffa sussi för första gången på evigheter också. vi snackade, kollade film och bara chillade, mysigt. saknat henne som fan!

ikväll ska jag på knytkalas och produktionsfest med klassen! resten av lovet ska jag verkligen satsa på att vila upp mig rejält, det kan behövas. och på onsdag blir det babas med sussi, inte vart där på sjuuukt länge.

nu ska jag dricka te, fått jätteont i halsen.

PUSS


(till sussi - GRATTIS att kom in på kursen, sjukt glad för din skull!)

PUSS!

Linnie var här nyss, kollade på Mamma mia!
Linnies föreställning var skitbra! För er som missat, too bad!
Hinner inte skriva så mycket nu, kollar film med mamma, men så ni vet ska jag tvinga Linnie skriva något inlägg snart, hon har ju haft så fullt upp men nu har hon lov så då fan ;)

Ha en jättebra kväll (Jag är hemma på en fredag?! Huuh, det var som sagt inte igår!) 


/S

Gamla bilder



Det här var en av alla husvagnssemestrar vi vart på med Linnies familj.



Den här också. Älskar bilden! Var för.. tre år sedan tror jag!



Från Italien, vårt hotellrum! Tre år sedan!



Också Italien!



Någon kryssning för några år sedan, älskar bilden denna bild på Linnie!



Samma kryssning, pose!



Västervik! Längtar tillbaka! Två år sedan.

YEAH!!!!!

Nu går det uppåt people, nu går det uppåt! Hade ställt klockan på nio idag, gick upp.. kände att min hals fortfarande gjorde ont... fixade te.. tog en dusch.. fixade mig lite. Så hör jag hur det kommer massa post, går och kollar.. så ser jag ett brev till mig.. och guess what! Jag kom in på min kurs!!!!! Jag blev skitglad! Kursen börjar i mars, den är två dagar i veckan, kvällstid! Det är en bit på vägen iaf, vägen mot min framgång ;) hah!
Jaaa, nu är jag på skitbra humör! Ska fixa kaffe nu, sedan ska jag åka och kolla Linnies föreställning! Sedan ikväll ska hon och jag ha myskväll hemma hos mig, kolla på film, snacka.. ja, sånt man gör när man är hemma på en fredagkväll. Jag har inte vart hemma en fredag på.. jag vet inte hur länge.. men jag ska inte alls ut i helgen, skönt faktiskt!




PUSS PÅ ER!

Sick

Jag mår jättedåligt så det blir ett kort inlägg. Var ute igår ju, hade jättekul! Men det är inte därför jag mår dåligt nu, jag har gått och blivit sjuk... tror inte jag ska ut alls denna helg nu.. känns som om jag behöver vila.. men ja, får se.
Mår dåligt för lite andra grejer också, så har ingen större lust att göra något alls, men ja, som sagt.. får se.


/S

Veckan..

Såå, godmorgon ska man väl säga. Sitter här med mitt kaffe, har vart uppe rätt länge redan men har tagit det lugnt.
Veckans planer... ikväll ska jag möta upp Cindy så ska vi käka lite sedan ska vi till anchor och dricka öl med någon av hennes kompis också, ska bli jättekul!
Imorgon ska jag och Jasmine åka och kolla på en teaterföreställning... och gissa vem dom är med gissa gissa gissa.. haha svårt.. nej.. LINNIE! Ska bli jättespännande! På fredag kanske det blir någon öl, eller fler.. beror faktiskt på vad Linnie ska göra.. för jag vill ut med henne denna helg så får se om hon vill gå ut fredag eller lördag...!
Anyway, ska hoppa in i duschen nu (som vanligt).. och sedan välja outfit för ikväll ;)


Måste också passa på att gratta min gamla vän Malin som fyller 20 idag! Och med gammal menar jag inte just gammal(haha), utan just det att jag känt henne sedan vi började sjuan i högstadiet, ojoj, rätt länge det! :)

/S



Tisdag



Dagens planer. Åka och köpa kattmat, en sväng till något köpcentrum med mamma, sedan hem till Nikke och Cindy antagligen och fixa lite stuff.

WILD SIDE

Oooooh vilka kommer till Peace&Love?????



+ Turbonegro och Backyard Babies!!!! Kommer bli skitbra!

Skitbra.

Den här videon hade jag och Nikke lite roligt åt förut, eller inte själva videon men några i den! haha



Nu rycker jag upp mig! Sitter här med min kaffe, ska hoppa in i duschen snart... sedan blir det in till stan. Hörs sedan!

/S

Sega jävla söndag

Idag är en seg dag,. idag är det söndag.. alla söndagar är sega men idag är det en extra dålig söndag vilket gör att jag inte kommer skriva mer idag efter detta. Imorgon ska jag försöka ta nya tag efter denna skithelg... nu ska jag dricka kaffe, så ska jag ta ett låååångt bad, sedan ikväll ska jag och mamma äta lite gott.

Vi hörs.
Puss och kram
/sweet



Bild från i fredags.


Moviemoviemovie



Film från i fredags! Fulla och glada! Haha.

We rock!



Bild från igår
<3


Fyfan

Ska jag sitta och vara ledsen? Ska jag gråta? Ska jag fundera på det när det ändå är så jävla lätt. Nej.



Ett litet inlägg, var bara tvungen och skriva av mig. Ska föra över bilder och filmer nu från mobilen, så det kommer upp inom snart!
/S


FUCK IT

Folk borde veta att man fan inte ska lägga sig i en annans saker, speciellt när dom inte äns har något rätt att göra det.. SPECIELLT när det dom inte har ett jävla skit med det att göra..... jag är så jävla förbannad så det finns inte.. idag hatar jag allt. Kul alla hjärtans dag.. snarare idiotäckelcpdag!


Hade skitkul i början igår iaf.. Jasmine och jag var på harrys som vanligt, ska lägga upp filmer och foton sedan.. men orkar inte nu.. är på så jävla dåligt humör.

See ya.
/S

Öl and so on....

Sitter hos Nikke o Cindy...är på min första öl,har just sminkat mig och sitter och lyssar på bra musik;)

Skriver mer imorgon, lägger upp foton och en och annan film då kanske från ikväll/natt!!


PUSS ha en underbar kväll....

Till Linnie: Ha en jättemysig kväll...hoppas du hinner vila up dig nu under helgen eftersom du inte ska ut... kommer sakna dig ute ;) PUSS!!

FRIDAY!

Idag är det fredag, woo! Ska snart klä på mig, Nikke och Cindy ska komma hit och äta lunch! Sedan följer jag med till dom, dricker vin, öl osv.. senare blir det ut o göra stan osäker med Jasmine ;)


Slänger upp två videos med världens bästa jävla band!





Kisses!
/Sweet



PS. Saknar Linnie!

Beeeeer



Imorgon. Jag,Jasmine+öl! Det är alltid lika bra det ;)


Nu ska jag sova, hörs imorgon! Puss
/S

Snart fredag ju!



Den här låten är ju bara för jävla bra, kommer ihåg en sommar.. 2005 tror jag det var? Jag och Linnie lyssnade på den här hela tiden så den väcker så mycket minnen!! Det avr sommaren när vi var i Norrtälje och hade the time of our lifes ;)

Sleep well!

Stackars Linnie! Usch, när hon mår dåligt mår jag också dåligt... men hoppas hon blir bättre snart iaf. PUSS och en STOR KRAM till henne!

Ska snart lägga mig och läsa! Håller på med denna nu, fortsättningen på dom väldigt bra böckerna Asyl och Gömda! När jag läst ut denna ska jag börja läsa Hanteringen av odöda av John Ajvide Lindqvist (samma som skrivit Låt den rätte komma in)


 


suuuuuck.

uh, självklart har jag blivit jättesjukt just till denhär veckan som jag sett fram emot i evigheter. huvudvärk, feberyra och illamående. suck, inte roligt. är så ledsen och förbannad att det ska bli såhär just nu, och just som somliga är dumma i huvet också (som typ alla verkar vara) och totaldissar. idag mår jag lite bättre iallafall, inte lika hängig och så, hoppas det håller i sig. och skönt att ha så gulliga klasskompisar att bli ompysslad av. jag vill bara somna och vakna upp helt frisk och ge gärnet på morgondagens genomdrag.

i helgen blir det ingen utgång för mig del, pga att det blir teaterrep hela helgen såklart. teater är nog bland det enda som kan hindra mig från att gå ut en helg, haha.


nu ska jag hoppa i säng snart, utmattad som jag är.
puss och godnatt.

Min morgon......

Har bestått av kaffe och kika lite grejer på youtube, kollade bland annat denna intervju med Dregen! Rätt kul....





Nu ska jag hoppa in i duschen, ska in till stan sedan!

/S

Blä

Idag har jag inte alls mått bra, bara segat hemma, mått dåligt, deppigt, segt, trött, ont i huvudet.. aa.. you name it! Men efter denna dag, dvs imorgon, ska jag ta nya tag! Men jag är bara så trött på massa grejer, Jasmine vet vad jag snackar om för vi satt och snackade om det igår, hehe, menmen, man får ta och göra något bra utav det och skita i resten!

Ska försöka sy lite grejer nu, håller på med några linnen, kanske slänger upp lite bilder sedan!






Väntar på att Linnie ska ringa också, ring ring ring!

Dåååååligt

Aa, var ute med Jasmine igår, vi hade kul.. Drack lite öl, eller först var vi och åt med Nikke och Cindy ;)

Nu är jag jättetrött, kom inte alls hem så sent igår, så fattar inte varför. så är jag på dåligt humör haha!... menmen! Ska fixa kaffe nu, skirver mer sedan! puss!

Längtar!


Bild från Italien, förra sommaren! Ååååh, sommar!

Ska iaf dra in till stan om ett tag, möta upp Jasmine och käka, sedan vidare för öl :) Puss!
/S

Solig morgon!


Lite skön morgonmusik! Johnny Cash!




/S

YEAH!


Så såg man ut i fredags ja!Visst är linnet snyggt!? Sydde det för några dagar sedan! Trycket (Mötley Crue) är så snyggt ju!

Hanoi Rocks




Sitter med mitt kaffe, lyssnar på världens bästa band! Det är ju fan bara typ två månader tills vi åker till Finland och ser dom!


söndag.

usch usch usch, vill aldrig mer dricka (men vet hur det brukar bli av den saken, haha). men fyfan säger jag bara. vet inte hur det gick till men blev tydligen utslängd från harrys i fredags, sov hos en i hammarby sjöstad där jag låg och spydde hela natten, kom hem runt fyra, sov nån timme, duschade, drog till sussi och åt middag, började må illa igen, fick åka hem och låg och spydde hela den natten med. värsta bakfyllan någonsin, och särskilt för mig som inte brukar bli särskilt bakis överhuvudtaget. men idag mår jag mycket bättre, lite seg och ont i kroppen bara. men förövrigt var fredagen jättebra.

imorgon börjar första produktionsveckan (som jag tjatar om hela tiden, jag vet) men jag längtar så jävla mycket. skriver upp föreställningstiderna här imorgon. det är tis-fre vecka 8, kom kom kom och kolla!


nu blir det kaffe, puss.

Sunday morning



Hade en trevligt middag här igår. Jag, Nikke, Cindy och mamma. Linnie var också här men hon var väääääldigt bakis så hon var tvungen att gå sedan ;) Stackars! Menmen, satt och drack massa vin och spelade spel, jättemysigt!

FILMER FRÅN IGÅR!

Lite mörkt kanske, men skitsamma!


Jag och Linnie var på Axess (stavas så?) och satt och diskuterade hur man uttalade det... så drack vi öööööl!

 
Jag och jasmine har lite roligt inne på toaletten på harrys. ;) Haha vafan skrattet i slutet, inte är det mitt iaf, inte Jasmines heller tror jag? Hahaha!!

ÖL!

 

Käka, sminka mig klart, dra in till stan med Linnie och dricka öööl.


Ha en bra kväll! Kommer filma lite tror jag under kvällen, så kika in imorrn och kolla!

/S

fredag igen, I'm happy happy.

veckan har vart fullbokad som vanligt, och dom två kommande veckorna blir det teater från morgon till kväll varje dag, bättre kan det inte bli.

meen innan dess har jag ju helgen att tänka på! ikväll blir det att föra med sussi i gamla stan, och sen vidare till harrys med henne, jasmine och felix. jag vet inte hur många helgen i rad som jag sagt att INTE ska til harrys men gått dit ändå, hah. men dom senaste gångerna har det faktiskt varit jävligt kul. och imorn bjuder sussis mamma på middag och sen blir det utgång.

nu ska jag gå till centrum (i snöyran!) och hämta nåt på posten åt mamma.
PUSS.

// L


Partyhumör

Jag vill ha fredag nu, öl och rock n roll liksom!


My babes!


Och så en skitfin bild på mig och Jasmine (från förra fredagen!)

Puss, godnatt
/Sweet

Cid N' Zev


Cid! Haha, han är så söt!

HUVUDVÄRK!



Sweet!



Sitter och dricker kaffe, ska snart hoppa in i duschen. Senare blir det en fika med Jasmine!

Tänkte kanske beställa tatueringstid snart också, får se ;)


/S

IMBACK!



Sydde det här linnet idag, enkelt men snyggt... har börjat på massor idag, bilder kanske kommer sedan när det är klart!

/S

F.T.W



I sommar så ser man dom antaligen då! Turbonegro.

Kom nyss hem, druckit drinkar, lite öl och vin på söder.
Sova nu! Puss
/SWEET

-

ditt respektlösa, patetiska, vidriga, odrägliga svin! jag ska aldrig med låtas torteras av din falskhet, tack för mig.


nu dyker ni upp överallt - på tågen, i affärer, i trafiken, på krogen och inte minst i tankarna.
men HAH. jag behöver inte er, inte ett skit. för jag vill vara fri, jag är fri. jag klarar mig utan dom där murarna som stänger in mig själv när jag blir förälskad, allt som hindrar mig från att leva ut och bjuda på mig själv upp till hundra procent.

för jag är ju faktisk författaren till mitt långa manus kallat Livet, 
där jag själv regisserar mig själv i huvudrollen kallad Linnie,
mitt på universums enorma scenrum kallat Jorden.

och ingen ska få sudda bort, lägga till eller ändra delar av mitt manus utan tillåtelse.


tack för mig, IGEN.
& puss.

// L


MONDAY!



En liten video från i fredags, hemskt ljud och bara Jasmine som syns typ, + att den är sne! Filmade med mobil, haha menmen ;)

DOTHEDUCK!



Finns ingen annan grupp som kan göra en sån här låt och ändå vara grymma, haha ;)

bakisLinnie

en typisk söndag - hemma, trött och bakis. detdär med att baksmällan kommer med åren börjar stämma in på mig, heh.

gårdagen blev väl inte riktigt som planerad men hade kul ändå. började en stund på rocks, och sen blev det harrys där det var helt överfullt. kön var typ huuuundra meter när jag kom dit, men eftersom vakterna gillar mig fick jag gå före hela högen som vanligt, mohaha. träffade alla gamla vanliga där och senare kom nikke. hängde mest runt med honom eftersom hans kompis hade stuckit. när dom stängt envisades han om att hitta nåt ställe att dricka mera öl, så gick runt i typ hundra år ute i kylan. tillslut gav han upp iallafall och då tog vi en taxi hem.

imorn är det plugg igen, och sen hoppas jag på en fika med sussi. ska höra med henne när hon kommer hem. annars är veckan ganska oplanerad.

nu blir det middag.
puss

/ L

SUSSIISWEETISINTHEHOUSE

Hade lite tråkigt, hittade några frågor.. ja.

HAR DU NÅGONSIN
blivit kysst:
Jajjemen!
ätit sushi: Ja, och jag tror aldrig jag testar det igen!
stått på scen: Haha, massa gånger! Sjöng massa när jag var liten, sedan har ju jag och Linnie vart med om lite grejer också uppe på scen ;)
blivit dumpad: Yes (även om det är svårt att tro........ HAHA, nej, skoja)
varit ihop med någon som varit otrogen: Yes, men det var ett bra tag sedan.
varit med om en bilolycka: Nej, eller, jag höll nästan på att köra in i en lyktstolpe typ första gången jag övningskörde haha!
klättrat på berg: Jaa, när jag var liten, och då ramlade jag ner för ett litet "berg" och fick hjärnskakning nästan!


MOTSATTA KÖNET
gillar du någon just nu från det motsatta könet:
Yes, I do!

vet den om det: Haha, ja.
gillar någon annan dig just nu: Ja, det verkar ju så va!

vad tittar du på hos en kvinna/man: Helheten.

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
har du haft ett seriöst samtal:
Njaaa.

kramat någon: ja!
kommit sams med dina föräldrar: Haha, what?
bråkat med en kompis: Ne

GILLAR DU ATT
ge kramar:
Alltid!
ge massage: Neeeeej, tvärtom!
gå promenader i regnet: Usch nej

ÖVRIGT
svär du för mycket: Nja, inte så mycket nej.
när duschade du senast: Nyss
vilken färg är det på dina byxor just nu: Har inte klätt mig än!
vilken låt lyssnar du på just nu: Do the duck med HANOI ROCKS, haha.
vad var det sista du sa: Hmmm.. vet inte!
vad är brevid dig just nu: Saker
hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Stökigt
vad var det sista du åt: Drack kaffe!
hur är vädret just nu: Mulet tror jag
vem pratade du sist med på telefon: Linnie!
vad gör dig glad: Massa, vänner, familj, göra sånt jag tycker om...

vart skulle du vilja åka: Japan.... och amssa andra ställen
för att shoppa: London! Fast jag har redan vart där en gång.
för att festa: London där med kanske.
för att ha sommar: ?
vill du ha barn: Ja, nångång så.
vad ska dom heta: No idea.


RSS 2.0