födelsedagar.

ALLA fyller år nuförtiden. monica fyllde år, sen fyllde jag en vecka efter, sen fyllde cindy en vecka efter det, sen fyllde calle år, sen fyllde kajsa år i fredags, sen fyllde ida år i lördags, imorn fyller soffy år, sen fyller stephie år åttonde april, sen pappa 16:de, jennie 20:de, kimpa 23:de, osv osv osv. mååånga firanden, men kul är det. idag har jag vart och shoppat lite presenter till soffy med jennie och anna. blev lite smink, hår och hudprodukter och en vinflaska. hittade en vinflaska där det stod SOPHIA, hah! klockrent.

förövrigt håller jag på och bli galen på skolan, orkar verkligen inte en dag till, men måste pallra mig igenom dom sista månaderna innan studenten. det är helt enkelt bara att bita ihop, teatern är iallafall kul, och nästa vecka har jag lov!


nu blir det lite te, sen slå in paket och skriva kort till soffy som jag har fått i uppgift att göra. sen måste jag sova, börjar tidigt imorn som vanligt.


puss!

// L

Vill ha värme

London! Och jag åker tillbaka i sommar!







/S

En helt ny värld....

Sussi och Linnie ska gå på teater.. Sussi har aldrig vart på denna teatern.. de går nedför trappan, Sussi säger "Jag har aldrig vart här" och därefter börjar hon sjunga "En helt ny värld....."



Haha, som sagt.. ikväll har vi vart på teatern "Ön".. så himla bra, den hade verkligen allt! Jag går typ aldrig på teater så det var jättekul. Mycket skratt blev det.

Förvrigt, London var grymt! Vill tillbaka...

 

/S


LONDON BABY!

Nu drar vi till London och vi kommer ha så jävla kul! Shoppa, dricka öl, äta god mat och bara ha det bäst.



See ya
/S

:D

imorn drar vi, suckers! tillbaka på söndag, med massa foton, ännu fullare resväskor och massa nya upplevelser att minnas.


ha det bra!

// L

Spelningar!

Det var spelning i söndags och det är spelning idag. Nice. Idag är det Lollos Mange som spelar med sitt band på Anchor.. Ska snart åka iväg med tåget till Älvsjö där bästa Cindy och Lollo hämtar upp mig så ska vi dra till Lollo och kka middag.. försöker få tag i NIKKE (VARFÖR SVARAR DU INTE I TELEFON????) men går inge vidare.. han kanske skulle hänga med.. och vi ska åka snart!! Svara!!!!

Anyway..skriver mer imorgon.. ska försöka ta lite bilder ikväll... så ska jag packa imorgon för på torsdag åker vi! :D

/S

OH DARLING DARLING!

En full (bostavligt) helg. I fredags var det firande av bästa Linnie som ni redan hört om.. och på torsdag åker vi till London baby ;)
Det blev som sagt efterfest hos den där "dejten" jag var med i torsdags ;) Jajjemen. Dagen efter var inte lika roligt, fyfan vad dåligt jag mådde, haha. Men ikväll kör vi igen.. Charlies band spelar på harrys och vi måste ju dit och heja som stöd. Ska möta upp Sanna om en timme ungefär... Har börjat umgås med Sanna en del nu och det känns jättekul, gillar verkligen den tjejen men nu flyttar hon till Cypern på onsdag!! Trist.. men hoppas hon får det grymt iaf!

Nej nu ska jag fixa håret sedan drar jag.



/S


happy.

jag har haft en helg full av kärlek och överaskningar!

i fredags var jag i skolan, för att sedan möta upp sussi i mariatorget. hon tog med mig till en resturang/bar, där hon bjöd mig på god middag och beställde in vinflaska och grejer, jättemysigt! sen fick jag min present av henne, en resa till LONDON!!!!!!!! på torsdag!! underbart! sen blev det mer dricka, och plötsligt började massor av mina vänner dyka upp för att gratta mig, blev jätteglad!! lyckades bli väldigt full väldigt snabbt, haha. satt där ganska länge, sen drog jag, sussi och kimpa vidare för att möta upp nikke och cindy och massa andra. resten av kvällen bestod av en mängd olika barhäng, trevligt sällskap och massa dricka. allt slutade på någon form av efterfest på söder. en sjukt lyckad dag var det, och sjukt mycket TACK till världens bästa vän <3

igår skulle jag hem till jennie, där hon och soffi hade fixat något. på vägen dit ringde jennie och sa att det blivit världens problem, att hon och soffi hade börjat storbråka och tillslut hade soffi dragit, och där stod jennie ensam kvar med en tårta dom bakat till mig.. men hon sa att jag skulle komma ändå även om det bara var hon. så jag åkte dit.. när jag kom in genom dörren stod jennie där, vi pratade lite och plötsligt hoppade både soffi, emenne, otto, anna och anna fram från alla håll och kanter, och jag blev så jävla chockad! dom drog in mig i vardagsrummet som är var med ballonger, och mot en vägg stod ett stort kollage, där dom skrivit och klistrat på massa foton på mig. sen fick jag en drinklista med alla möjliga olika sorter, som dom sedan började servera mig. sen helt plötsligt gick dom ut i köket och tillbaka sjungandes med en tårta med ett stort yin&yangtecken på! kvällen fortsatte med spel, lekar, snack, skratt och massa massa alkohol. jättelyckad, och jättegulligt av dom. alla sov över och imorse drog vi rätt tidigt.

nu ska jag strax iväg och möta upp stina och cissi, för att senare dra vidare till harrys och kolla på rock out battle!


// L

LINNEPINNE BLIR GAMMAL

Imorgon smäller det! Linnie blir 20 år, fan vad kul det ska bli... men allt är hemligt.. Linnie vet ingenting om mina planer ;)

Iförrgår blev det en sväng på anchor med Sanna och Anna.. och det resulterade till en dejt ikväll för min del.. får se hur det går. Vet iaf att det inte blir alltför sent ikväll med den dejten för jag måste vara pigg imorgon!



Hahaha jag och Linnie för ett antal år sedan ;) Så söta! Men seriöst, min frisyr? Hahaha så himla roligt!

/S

ohyes.

dagen med stort L närmar sig, tänkte bara upplysa er om det.

// L

Don´t follow me

För några veckor sedan läste jag att Michael Monroe kommer till debaser i april, biljetter bokade? JA! Kommer bli grymt.
Händer rätt mycket nu.. roliga grejer.. imorgon fyller lilla mamma år, det ska firas.. sedan nästa vecka fyller Linnie 20, kommer bli så jävla bra!

Just nu sitter jag och väntar på att Linnie ska bli klar så ska vi dra oss in mot stan, shoppa, fika osv.. sedan hem, fixa oss.. käka middag.. öl, vin, drinkar, you name it! Sedan bär det in mot staden igen.. kanske blir debaser ikväll.. får se..

Solen skiner idag.. underbart.. kanske våren är påväg??


Hanoi Rocks.. med Monroe.. snart ett helt år vi såg deras sista spelning i Finland.. tiden går så fort!

/S

!

dagarna fram till skolan närmar sig, jag känner det ända ut i fungertopparna, hate it... MEN.. det betyder också att dagarna fram till min 20-årsdag närmar sig! en vecka kvar imorn, helt galet. och det bästa av allt, MIN PLÅNBOK ÄR HITTAT!! ringde hittegodsavdelningen för typ hundrade gången, och så sa dom att den hade kommit in! så imorn blir det en tur till stan med sussi på dagen, hämta upp plånboken, kolla affärer, kanske fika, sen på kvällen blir det utgång.

igår drog jag hem till sussi på kvällen, käkade, drack lite drinkar, åkte in till centralen och mötte upp sanna, drog till harrys. var där sjukt tidigt men ändå var det typ fullt. jag lyckades få dit typ halva klassen också, så det var jättekul. jag och sussi drog hem ganska tidigt sen, och imorse vaknade jag redan vid 05.30 och kunde inte somna om, sjukt irriterande men sånt är livet.

nu blir det te, tv, läsa, sova.


// L

första lovdagen.

gårdagen var jättebra, fick mig att tänka på annat än min dumma plånbok. först var dfet praktik, sista dagen. när jag kom dit låg ett paket till mig, som innehöll en bok och ett tackbrev, så fint! kände mig verkligen uppskattad där, kan tänka mig att man på många ställen bara skulle känna sig i vägen. fick träffa LARS NORÉN också!!! han är gift med en av skådespelarna, och var och kollade på föreställningen. sen drog jag direkt till bella och firade hennes födelsedag. bjöds på mat, vin och fika och jävligt trevligt sällskap.

idag tog jag och sussi en fika i stan. vi satt mest och klagade, haha. men mysigt var det!

nu - te, film, läsa, sova.


OCH SNÄLLA, GE OSS LITE VÅR NU!!?


// L


RSS 2.0