måndag.

internet hemma funkar inte, så kan bara gå in från skolan för tillfället. helgen har spenderats med familjen(!) i ullared, och igår kväll kom vi hem med en bil fullsmockad av nyinförskaffade grejer. fick 1200, och det räckte till hur mycket som helst. en jacka, maaaassa tröjor, ett par jeans, armband, halsband, smink, en anmanacka för 2010 osv osv osv. sjukt hur billigt det är där! så jag är väldigt belåten nu.

imorn ska jag träffa sussi (som hon skrev tidigare) och jag längtar som fan!! har inte alls träffats mycket sen skolan började. blir väl att ta en fika och snacka om allt mellan himmel och jord som vanligt. sen på lördag ska vi ut, sjuuukt längesen vi gtvå var ute tillsammans.

nu känns det som att vi börjar komma igång litegrann med teatern i skolan, vilket känns jätteskönt. men vi måste ta vara på all tid vi har, så det blir att stanna till fem varje dag hela veckorna utom tisdagar. så jag har en tuff, men underbar, tid framför mig.



puss!

// L

Lite trött? Lite seg?

Åh fan vad trött jag är! Eller.. inte riktigt trött.. men seg. Aja, jag är redo för klippning idag!

Igår var jag och Jesper på Ikea och handlade gardiner och en krukväxt till hans lägenhet.



Linnie är iaf hemma nu! Imorgon ska vi ses... längtar. Vi har inte setts på sjukt länge.

Nu ska jag fixa iordning lite C-vitamin åt mig och sedan bär det av!

/S

Sunday


Var ute med Jesper och Cissi igår, hade jävligt kul!

/S


C'MON


Hey ho, let´s go!


Ha en bra kväll mina vänner!

/S



HELG! O SKÖNA HELG!

Gårdagen var bra. Var med Nikke.. spelade lite gitarr.. drack vin, käkade och kollade massa roliga filmer!
Sedan bar det av till rocks där jag mötte upp Jesper, Anders och Chris. Jag och Jesper drog hem vid ett, fortsatte lite hemma, sedan somnade båda två rätt fort.

Nu sitter jag här, ska snart hoppa in i duschen för snart kör vi igen!






Anders var dum så han fick inte vara med oss.


Fast sedan ändrade vi oss, då blev Anders glad.


/S

..

hello! har vart lite off, min dator hemma funkar inte så kan bara skriva från skolan. reklmafilmen spelades in natten till onsdag och allt gick jättebra, så någongång i september kommer den börja sändas lite överallt. jag kommer inte vara med så mycket, kommer vara massor av småscener till en låt i bakrunden och jag är med i en av dom.. får se hur det blir.

inatt åker jag med familjen till ullared! vi berstämde oss för att åka på natten och komma till direkt tills det öppnar och bara hyra stuga i en natt. jag kommer få en tusenlapp och handla vad jag vill eftersom jag inte haft pengar på hela sommaren. en tusenlapp är inte så mycket... men lite plagg och saker kan jag nog skrapa ihop!


nu har vi lektion, puss.

// L

From the start.

Tänkte bara berätta lite om mig och Jesper... många har nog haft svårt att hänga med om allt som hänt mellan oss.
Det började ju då i maj -08. Det var helg och jag hade inte planerat att gå ut, men kände att jag inte bara ville sitta hemma så vi drog till Medusa. Var helt bestämd med att jag skulle ta sista tåget hem. Den kvällen träffade jag Jesper för första gången, jag gick fram till honom på dansgolvet och mina första ord till honom var "Men jobbar inte du på carlings?" Jag var helt säker på det, men oj så fel jag hade.. haha. Iaf, det var starten på det hela.
Vi började träffas och sågs under hela sommaren.. I juli fick vi ett ryck, slutade ses... i fem dagar ungefär, sedan var vi tillbaka igen. Allt var jättebra tills det andra rycket kom.. behöver inte gå in på detaljer.. men denna gång sågs vi inte på ungefär en månad. Sedan började vi ses igen.. och såhär höll det på.. vi har nog sagt att vi inte ska ses mer.. runt fem, sex gånger kanske? Men på ett eller annat sätt har vi alltid hittat tillbaka till varandra för vi har insett att det bara är meningen.. alla andra går inte äns att mäta sig.. Vi har gått igenom så sjukt mycket tillsammans och det finns ingen i hela världen (förutom familjen och Linnie) som jag trivs så bra med, som jag har så roligt med.. allt. Så efter mer än ett år blev vi äntligen tillsammans, och nu är det vi två. Jag tror vi behövde allt den här tiden för att verkligen förstå att vi vill vara med varandra.
I´m happy.

/S

En liten resa..




Maj, 08.. såhär såg jag ut första gången jag träffade Jesper! Blond med svarta slingor!


Sommaren 08.. Jesper och Anders på rocks!


Min 19årsdag! Chris och Jesper


Någon utekväll sommaren 08 och jag var blond och rosa!


Halloween 08 hos Jesper!


Håret blev kortare!


Lugg fick jag också!


Sedan i våras tog jag ut extensions och lät håret behålla sitt naturliga självfall.


OCh nu såhär till hösten 09 är jag brunett vilket jag fan trivs i väldigt bra!


/S

Lite trött kanske.......?

Här sitter jag, uppe såhär på morgonkvisten... Ska snart börja fixa mig lite, sedan knalla iväg... Imorgon ska jag och mamma på en "releasefest" som sagt. Anledningen är för att mamma känner en som släpper sin bok då.. och mamma har en kommentar om boken, som är med... i boken.. så vi är bjudna! Ska bli rätt skoj.
Fredagen ser ut som så att mamma och jag åker och fixar lite grejer när jag slutat.. sedan ska jag träffa Nikke.. blir det vin, gitarr och middag.. på kvällen blir det rocks!
Resten av helgen får vi se vad som händer.

´
Min mjau!

/S

woho!

jag är jävligt glad just nu, kan ni gissa varför? jag har fått en reklamfilmsroll! var på audition igår bland en massa sökande till just den scenen, och dom valde just MIG. inspelning är redan imorrn, eller rättare sagt natten till onsdag. kul som fan ska det bli. inte nog med att det är kul, utan jag kommer även tjäna 2000 spänn, inte illa!

såååå, inom en snar framtid kommer jag synas på både tv, bio och internet! nice.




nu ska lyckliga Linnie dricka lite kaffe.

PUSS.

Veckan är slut.

Hallå kära vänner. Idag blev det lite shopping.. en kavaj, sjal, kalender och en sjukt snygg liten väska!

Veckan är näst intill fullbokad. Ska hinna med och träffa massor, vara med Jesper (självklart), plugg (vi börjar klippa imorgon, yeah!), ska på en "releasefest" för en bok.. kan berätta mer om det sedan.. ja.. osv osv..


Kolla vad jävla snygg den är! Det var kärlek vid första ögonkastet!

Nu blir det te när mamma kommer hem, sedan sova.


/S

inspark.

jag är helt död i kroppen. inte mycket som sen skolan började. upp jättetidigt varje morgon och slutat vid fem varje dag. känns som skolan har hållt på i evighet fast den bara hållt på i tre dar, haha. men kul är det, sjukt kul! och nu börjar teatern och allt komma igång, fast karro har vart sjuk så har inte hunnit så jättemycket än. i onsdag efter skolan var det direkt till läkaren med mamma, sen på tordagen var det direkt till madde som hade akut-linniue-behov eftersom hon inte klarade sin uppkörning, sen igår var det snabbt hem och sen direkt iväg till långholmen för att ha den traditionella insparken för dom nya ettorna. man minglade runt bland kända och okända ansikten, drack lite av varje och hade allmänt trevligt, och åkte hem nångång mitt i natten med den avskyvärda nattbussen. och idag händer det nog grejer igen, ska antagligen ut någonstans med lite folk från skolan eftersom så många har fyllt 18 nu (herregud vad små dom är, haha!)

och så måste jag bara tillägga att jag saknar sussi som inihelvete!!

jaja, nu ska jag hoppa i dushen, hörs!

// L

Luugnt!

Kom precis hem. Hade en jättemysig kväll med Jesper igår... vin, musik och lite gott. Vi kom i säng väldigt tidigt, skönt faktiskt!
Idag ska jag bara ta det lugnt hemma.. med andra ord så blir det en lugn helg, behövs!
Pratade just med Linnie i telefon, saknar henne som fan!






/S

scenskräck.

tja! sitter i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja. har just haft mitt inval, sång och scenisk träning, vilket var den värsta lektionen på länge. jag har sån sjuk scenskräck när det gäller att sjunga, och dom flesta där var musikelever och mycket mer erfarna. så skulle man sjunga mssa fraser ensam och jag höll nästan på att börja gråta. alltså med folk jag känner funkar det, men det här var verkligen helt sjukt jobbigt. min första tanke var "nu byter jag inval på en gång om det finns nåt annat ledigt!" men nu har jag tänkt i några minuter och kommit fram till att jag ska fan klara det! jag vill ju jobba bort min sångscenskräck, så varför inte ta chansen? det är ju det kursen går ut på. och om jag någongång i framtiden kommer medverka i någon teaterföreställning där jag ska sjunga så måste jag ju klara det. när jag var yngre kunde jag sjunga vartsomhelst för vilka som helst men vet inte vad som har hänt. menmen, inte så länge till!

slutar runt fem (som varenda dag) och sen ska jag fika med folk. sen är det helg igen, får se vad som händer då.


ps. Sussi, jag saknar dig som fan och du måste bli frisk snart! <3

Aw.



/S

FUCK!

Jag har gått och blivit jättesjuk, ont i halsen.. helt tjockt.. feber.. fan.

De här dagarna i skolan har vart jätteroliga iaf, mycket information. Klassen verkar jättebra!



Här har ni oss! Hittade denna på hemsidan. Blandade människor, blandade åldrar, alltid lika roligt!

Nu blir det sängen, sitter och skakar och kallsvettas så det är nog en bra idé att försöka sova!

/S

gnugga fitta

äntligen har skolan satt igång! dagen bestod mest av kramar, information och välkommnande av dom nya ettorna. som  varje år stängde några av oss treor och tvåor in alla ettor i ett rum, började snacka om massa sjuka regler för skolan som vi hittade på, tex att om man ska bajsa så måste man bajsa i "bajstoan" närmast ytterdörren eftersom dom andra sprider ut lukten över hela skolan, att inga ettor fick tillåtelse att sminka sig, att vi blev tvugna att tvätta fötterna i en stor balja vid dörröppningen varje dag om vintrarna när man skulle in på skolan, att vi hade en speciell "sextoalett" om man ville ha sex på skolan, osv osv osv. sen skulle vi lära dom knäppa påhittade leker som "var ett djur" och "gnugga fitta", haha. man kan ju säga att dom blev ganska rädda. sen puttade vi ut dom genom korridoren och in i ett annat rum där vi drog igång hög musik och började dansa med dom. jävligt roligt var det hursomhelst. det var väl i stort sätt min dag, kom hem för ett tag sen och ska snart käka.


pusshej.

// L 

dagen.

bra dag. en gratisfika på mineur (som har haft sommarstängt en månad!) och manusskrivning till svenskan - imorn SKA det filmas, har sagt det flera dagar i rad nu, men imorn måste det bli av. menmen, efter det drog jag förbi madde en sväng men hon var inte hemma, drog till sussi men hon hade inte heller kommit hem än så satt och fikade i ungefär en halvtimme med hennes mamma tills hon var påväg och jag skulle möta henne vid tåget. vi tog en promenad och sen dess har jag bara vart hemma, duschat, läst manus, pluggat engelska, fixat om lite kläder till skolstarten och inte hunnit med så mycket mer.




// L

Vi hade sångstund...

Mamma sjöng och Sally dansade....
Imse vimse....

Haha, stackars Sally som får dras med oss..

/S

Monday!

Första dagen avklarad. Det var mest information och sådant, men det verkar väldigt bra! Vi är rätt många i klassen, en kille bara, hehe.
Mötte upp Jesper en sväng efter, sedan blev det en promenad med Linnie.




/S

nja.

sommaren känns som bortblåst, det känns faktiskt som höst. jag kan ju inte säga att det varit den bästa sommaren precis, har knappt gjort ett skit haha. p&l var iofs väldigt bra bortsett från värmeböljan och resten av omständigheterna. sen var jag hemma, hemma, hemma. eller förresten, hemma var jag inte så mycket direkt eftersom jag har träffat folk och så varje dag (jag klarar ju aldrig av att sitta hem en hel dag som ni vet haha) men hemma i stockholm liksom. sen blev det norrtälje i två nätter, som var skönt och mysigt. och sen var jag hemma igen, hemma, hemma, hemma, hemma. och det var min sommar, punkt slut. bra dagar har det förstås funnits ganska gott om. tex sussis födelsedag, ett antal andra utekvällar och kvällen på kulturhustaket. men är kanske inte så konstigt att jag vill tillbaka till skolan nu, för jag är så trött på att gå HEMMA.





två bilder från kvällen på kulturhustaket.



idag och/eller imorn blir det filmning.

// L


Snart börjar allvaret vänner.

Jag är oerhört sliten, det har blivit lite mycket den senaste tiden, men imorgon börjar allvaret för då börjar jag plugga! Ska bli så skönt.

Men iaf, hade en väldigt bra dag/kväll/natt igår. Började hos Nikke, var fortfarande sliten från i fredags men vi satt och snacka, spela, drack öl. Sedan åkte jag till Anders.. där blev det förkrök med starka grejer, jag kom igång igen. Vi styrde oss mot harrys senare, blev en hel del öl och dricka. Lite senare kom Nikke och Bullen också. Hade sjukt kul och natten förde oss hem till Nikke och Cindy där vi slocknade en efter en (eller inte Nikke då som slog rekord i att vara uppe till morgonen med ett sovande sällskap;)!


Det gick vilt till hos Anders!




Spännande med sms!


Jag och min älskade drink!


Anderso och Susso


Hahaha! Anders blick slår ju allt!


Mmmm öööl!






Haha!


Yeah! Lånade Nikkes älskade älskade keps!


Bullen vart lite trött


Jag var också trött.

/S






bilder.

här kommer en drös gamla bilder på mig, tidsfördriv.

























den här sista bilden absolut älskar jag på oss.


// L

mhm.

det blev ingen filmning igår, filmkameran och skrivmaskinen kronglade så nu har vi ännu mera brottom. däremot blev det en lyckad utgång på ace! hade inte tänkt att gå ut ett skit nu sista tiden av lovet, men istället har det blivit hur mycket som helst. men så blir det förstås alltid, hehe. jag kom hursomhelst hem runt fem, och klockan halv tolv på förmiddan var jag fortfarande vaken.. nu har jag lyckats sova i typ någon timme iallafall, skönt det! men är sjukt trött. 

tre dagar kvar nu, jag längtar så jag spricker! vi har bara tre teoriämnen, och där ingår engelska B vilket jag inte har, så jag har TVÅ teoriämnen och resten teater, kan det bli bättre?! företagande och sånt kommer vi ju också ha förstås, vet inte om det räknas till teori men antar det, isåfall har jag tre. men ändå, åh!



jag tror jag ska ägna hela dagen åt att läsa manus, skissa på min nästa tatuering, titta på foton, samla inspiraion, rita, skriva på mitt projekt osv... men först blir det kaffe! eller kanske hemmagjord soyalatte, det lät ganska lockande. sen kanske det blir en promenad med sussi senare, har inte träffats på jättelänge!! och imorn börjar hon skolan.

// L

Mjep

Mamma och jag hade en mysdag på grönan med öl och lite lotter. Senare mötte jag upp Jesper, åkte till hans polare och drack öl. Åkte hem runt halv två.

En Sussi på grönan, javisst!


Yeah!

Idag är jag seeeg.

/Sweet

trött

mina sömnproblem börjar smyga sig tillbaka.. såkert pga stressen inför att skolan snart börjar. jag är inte själv stressad, men min kropp är tydligen det, den reaktionen sätter sig alltid på sömnen. även om jag har gått upp jättetidigt flera mornar i rad för att vänta tillbaka dygnet så ligger jag ändå vaken i oroande tankar varje natt fram tills morgonkvisten. såna tankar har jag inte haft på väldigt länge.




hursomhelst, idag ska det filmas! vi fick en svenskauppgift som en enda läxa till lovet, och det var att bestämma sig för en tidsepok, lära sig massor om den och sedan redovisa det via en filmkamera. vi har inte satt igång med det förrän nu, så är lite brottom.



// L

!



bilden är tagen under produktionsveckorna för The Road, miss it.

och på onsdag börjar äntligen skolan igen! schemat har kommit upp p schoolsoft och det är längre dagar än jag någonsin haft. och så ska jag extrajobba på det, så mycket fritid kommer jag ju inte ha. menmen, thats life.


// L


Var bara tvungen...

.. att lägga upp denna fina bild på Linnie.

Älskar dig!

/S

Whispers In The Dark - Hanoi Rocks

Sitter här med mitt kaffe och lyssnar på musik, väntar på att mamma ska prata klart i telefonen så vi kommer iväg snart. Fint väder blev det också, nice.




Skriver väl ikväll när jag kommer hem och berättar hur dagen vart.

Mm, saknar Linnie som fan! Har inte sett henne på EN VECKA! Fuck.

/S

Mjau på håret

Det blev öl på carmen igår och sedan vidare för goda drinkar!


It was goood! Ser lite rädd ut, haha.


Peace! Älskar mitt hår!

Imorgon blir det stan med mamma, mys. Lördag och söndag ska jag vara med Jesper, saknar honom, har inte setts på hela veckan!

SNART BÖRJAR JAG PLUGGA OCKSÅ! Woo! På måndag, längtar!

/S

Oh yeah! I like it a lot!

Nu blir det mat och vin med mamma, sedan in till stan!






/S

lyckat!

igår var nog en av dom bästa kvällarna på länge! var på kulturhustaket och stod för lite presentationsdelar av kvällens underhållning. det var KRIS (kriminellas rätt i samhället) som höll i tillställningen, otroligt sköna, föredetta kriminella snubbar! det bjöds på mat, fika och dricka (alkoholfritt såklart) och alla älskade oss. jag tror vi stannade kvar längst av alla och peppade alla uppe på scenen till tusen, headbangade till rockbanden och låtsades vara deras abslolut största fan. även några nuvarande brottslingar som satt inne var där på permision, så stället var smockat av massa störtsköna(!) vakter. mickael persbrandt var där också, men inte så länge. antar att han tyckte att det var jobbigt att ha folk omringade omkring sig med kameror när han satt och åt, hah. jättelyckad kväll helt enkelt. dessutom kommer vi få en massa scenjobb åt dom i framtiden, nästa gång är redan den 17 september, får se vad som händer då. I'm happy.

idag blev det en sista fika med sabina innan hon åker, snyft! kommer sakna henne sjukt mycket, alla promenader till aborreberget osv. menmen, hon kommer hem under julen så då hinner vi ses! <3

nu har jag just käkat lite sen middag och ska strax duscha och tvätta håret. sen får det bli massa te ikväll och imorgon, har blivit krasslig IGEN...

sen om en vecka börjar skolan och jag längtar jääääättemycket, I really do.




jaja, pusshej.

// L 

I´m in paaaain!

Kollade på Prison Break igår med mamma, fattade absolut ingenting, var det sista avsnittet eller vadå? Hmm....

Idag har jag ont i magen... men ska försöka orka mig till Jakobsberg, måste handla två grejer, sedan hem igen... så hoppas jag Jesper kommer senare!


En liten Sussi!

/S


Resultatet!

Ja, bye bye blondie, Sussi goes brown. Väldigt snyggt tycker jag själv! Yeah!



/Sweet

VARMT UTE!

Kom precis hem, är helt slut. Känns som om jag gjort något varje dag sedan mamma åkte, men kul har det vart.

Igår blev det grillning som sagt.. jättetrevligt!

Bilder från igår!









Nu ska jag städa, sedan ska jag göra en liten förändring med mig själv igen!

/S


trött.

var på mp i jakan i gårkväll, där jag aldrig vart förut trots att det är den närmsta stället hemifrån ifall man vill klubba. hade inga stora förväntningar alls, men hade faktiskt skitkul! sista utgången med sabina innan hon åker, snyft. kom iallafall hem nångång efter två, och blev tvungen att åka in till stan tidigt idag för att repa dendär presentationen sista gången. så har inte fått mycket sömn alls denna helg och är helt slut. kom hem nu för ett par timmar sen och snart kommer madde hit för att glo på film eller nåt (jag vet att man borde vara utomhus i det här vädret men luften står still och jag håller på att dö... typ!)

jaja, ha det bra.

// L

lördag

blev en annorlunda kväll igår för min del. jag drog med therese och folk till göra källare, där det lilla dansgolvet var rock, och det stora typ teckno eller trance eller vad fan det nu kallas. eftersom therese och dom var där inne nästan hela tiden var jag det med, och försökte dansa som dom men det funkade ine så bra, haha. men bra träning var det må jag säga, har träningsvärk i hela kroppen.

ikväll blir det att ta avsked från sabina som flyttar till usa i tre år (!!!!!) men vi kommer hinna ses åtminstånde en gång mer innan dess, sen kommer det bli tomt i kallhäll, inga kvällspromenader till aborreberget som typ är vår grej. men men, jag har sussi kvar i kallhäll iallafall, tur det!

jaja, nu ska jag fixa mig, puss.

// L

Middag

Igår var jag och Jesper på middag hos Charlie och Annika! Blev en helkväll med mat, vin och bra musik!


Annika och jag!


Chaarlie!


Snyggingar!


Snyggingar igen!


Jesper och jag!


Ikväll blir det att grilla nere vid vattnet!

/S

friday.



en bild från den tiden jag faktiskt fotade då och då till skillnad från nu,
heh. kanske ett år sen eller nåt.


nu ska jag strax in till stan och sitta i solen med sussi ett tag, och sen iväg och träffa therese med fler och hitta på nåt kul.

puss!

// L


Just nu.


Ja här ser ni min hårfärg rätt bra också... Har väl tänkt mig en annan nyans så småningom, men det får vänta nu.

/S

Skuggor kan vara roande

Jag och Jesper satt på balkongen igårkväll och roade oss i säkert en timme åt att göra skuggfigurer..


Mina figurer såg ut ungefär såhär!


Och såhär!


Jespers däremot... ja, vad ska man säga! Hahahahaha...


/S


gårkvällen



haha, älskar denna bild! en lyckad kväll var det hursomhelst.

// L

Mjau!

Jesper kommer snart hit, ska vi käka och sedan får vi se vad som händer. Skönt iaf att ha någon här eftersom jag är helt ensam hemma!

Här kommer lite bilder från igår!


Linnie och vinet!


Haha!


Träffade denna snygga tjej som visade sig vara Charlies nya flickvän, uhh!


Träffade på David också!


Haha, lite fulla kanske!


Yeah!

/Sweet

Video

Väldigt rolig kväll blev det igår!

 
En liten video från igår! På tåget in mot stan.. glömde att man måste vända på mobilen när man filmar, så den blev sne, men ni får försöka se ändå!

/S

vi.




We're the best, fuck the rest.

<3

Dark.. dark...

Jag färgade håret igår! Nu är det verkligen mörkblont, funderar på att färga en gång till sedan så det blir lite snyggare färg, lite mer liv i håret.. men väntar nog tills jag börjar utbildningen!
Byebye goldieblondie!



Nu kommer snart Jesper hit till Cold hell, får se vad vi hittar på, äta middag tillsammans blir det iaf senare!
Ikväll blir det anchor igen, med Linnie, Charlie och folk.

See ya!

/S

tisdag.

nu har det fina vädret börjat titta fram igen, skönt.

sussis födelsedag blev jättelyckad som ni vet! teatern däremot gick åt helvete, och vi kommer inte få uppträda förutom en simpel liten presentation, eftersom dom tagit fel på programmet, SUCK. men kommer väl fler chanser antar jag.

annars har jag inte gjort så mycket dom här dagarna, träffat madde, vart på toxic (?!!) med jennie, shoppat med sussi och vart vid stäkets båthamn med kimpa och hans kompisar ett tag igår. idag blir det utgång igen, förmodligen anchor, med sussi och charlie och folk. sen får jag se vad som händer resten av dom här två veckorna innan skolan börjar...


nu blir det kaffe!

// L

Mys


Fick ett par mysiga strumor av Linnies mamma! Såå mjuka och sköna!

/Sweet

Bästa vän

Här är texten som Linnie skrev och sjöng på min födelsedag! Ja, ni förstår ju säkert hur glad jag blev! Hon är bäst!


Sussi Sussi, bästa vän
Jag ska sjunga sanningen
om vår början, våran start
på våran vänskap

Vi var fem och väldigt små
bodde faktiskt grannar då
Hade sett varann i smyg
men man var ju ganska blyg

Efter många om och men
tog pappa tag i saken sen
"Kom över hit" han till dig sa
du gjorde som han bad

Vi lekte hela dagen lång
tills att det blev solnedgång
"Jag har fått en bästa vän"
Sa vi när vi kom hem

Sedan dess har det vart vi två
varje sommar, vinter, höst och vår
Miljontals minnen delar vi
och flera ska det bli

Sussi Sussi, bästa vän
framför oss är framtiden
Vi ska dela skratt och gråt
Ja, aldrig skiljas åt

Det har snart gått 14 år
och jag vill utbringa en skål
Grattis Sussi, bästa vän
på 20årsdagen!


<3

Sega söndag (som alltid)

Fredagen var bra. Mötte upp Charlie och hans vänner först, satt i tanto, det började regna. Drog då vidare och mötte upp Cindys kompis Lollo med flera, sedan vidare mot debaser där Jesper och Anders var. Bra kväll men rätt segt ändå.

Idag är det segt, mamma åker bort en vecka imorgon och jag har vart borta sedan min födelsedag (nästan) så vi har knappt hunnit ses.. så idag blir jag hemma!


Anders hade en likadan jacka som mig?!
Närå det är min älskade jacka, min bara min!

RSS 2.0