Seg söndag.



Bild från igår. Jag Linnie och Cindy.



Och så mamma och Jasmine.

Puss
/S

söndag.

tänkte bara ladda upp denhär bilden. bara jag och sussi som fattar, hah.



Yzma vs Gnorga


gårdagen var trevlig. julföreställningen, resturang, öl, theodoras och harrys. kan ju fortfarande säga att jag är jävligt trött på harrys, känner inte alls för att gå dit på ett tag. men men, hade ju kul med sussi ändå såklart... tills andré bjöd mig på en godisshot och jag började må illa som fan, usch usch, brukar nästan aldrig må illa när jag dricker. blev lite bättre efter ett tag men drack inge mer. efter att dom stängde drog sussi på efterfest och jag drog hem. lika bra det eftersom jag började må ännu mer illa sen, fyfan. plus att jag har sjukt mycket plugg som jag verkligen måste ta tag i nu. och så måste jag till madde och hjälpa henne med en grej jag har lovat.

söndag - dåligt väder, dåligt mående, dålig ekonomi, dåligt humör, dålig dag. SUCK.
ser faktiskt fram emot imorn, två timmars teaterlektion.

nu ska jag till madde, bye!

Lördag, härliga lördag!


Idag ska jag, Linnie, mamma, Jasmine och Cindy på julkonsert, sedan resturang och sen blir det öl!


FREDAG yeah

Sitter i min ensamhet med ett glas vin, en öl och lite glögg.. hemma hos Nikke och Cindy, men dom är inte hemma... hah. Ska på spelning ikväll iaf, nice.

Puss på er

!

ja, killar alltså. suck. eller iofs, tjejer kan ju vara lika idiotiska dom.

veckan har flygit fram, och imorn är det redan torsdag och sen helg igen!
måndagen var jag i skolan i typ tjugo minuter, men kände mig jätteförkyld och hängig så drog hem för att vila upp mig inför dagen därpå. och då, igår alltså, jaaaa då var jag på den andra audition! började med en massa inprovisationsgrejer i grupp, alltså alla som gått vidare, och sen blev vi intervjuade var och en. allt tog säkert ca fyra timmar, men det var kul och alla var jättetrevliga. träffade blandannat en tjej som gått ut skolan precis innan jag började, alltså på samma skola. får reda på om jag kommer med eller inte om undfär en och en halv vecka, hoppashoppashoppas!

idag tog jag en fika med rasmus efter skolan och sen har jag inte hunnit med så mycket mer. resten av veckan har jag också helt uppbokad, och ser fram emot lördag.


puss.

Suck.

Man kan ju inte göra annat än o skratta åt hur vissa killar beter sig? Vafan är det för fel på dom? Otrohet hatar jag kan jag säga er. Var bara tvungen att få ur mig det och skriva av mig lite för jag är jävligt irriterad!





FÖRUTOM en händelse som hände nyss (därav det jag skrev längre upp) så mår jag mycket bra.

PUSS!

Yeah!

Tja alla! Det händer jävligt mycket i mitt liv, all the time, but hey! It´s fun! I like it!

Linnie mobil är störd förvrigt, försökte ringa henne och jag hörde henne men hon hörde inte mig? Hm.



Jag ÄLSKAR Hanoi Rocks, ett av mina favoritband, och nu ska dom också lägga ner? Hellacopters gjorde ju deras sista spelning förut, it sucks. Men vi ska åka till finland och se dom en sista gång, ska bli nice som fan.
Hörde att det ryktades om att Mötley Crue ska komma till Sverige igen i sommar? Blir andra gången man ser dom då. Niiice.


Pictures.




Bjuder på en gammal bild, tagen i början av året, typ.
Håret var ju snyggt, fast gillar det mer nu, iaf färgen!



söndagkväll.

tjeeenare.

söndag, lika tråkig som varje söndag, men iallafall inte bakis.
gårkvällen var bra trots att det inte hände så mycket och vi inte stannade så länge. vi mötte upp malin och två kompisar till henne, letade runt i evigheter efter nånstans att sitta. höll på att frysa ihjäl, men beslöt åt sedan för sjätte tunnan. var där ett tag, chillade, snackade, drack öl. det sjukaste var att vi träffade en snubbe från KALLHÄLL. kände inte igen honom inte överhuvudtagen, och när det visade sig att vi bodde på samma ställe blev vi gaaanska paffa. kallhäll av alla ställen liksom, världen minsta håla. sjukt, haha.

idag vaknade jag ganska sent, drog till jakan för att kolla upp lite julklappar, och annars har jag bara tagit det lungt. imorn är det skola och jag ser faaaktiskt fram emot det. alltså, teatern, och det är nästan det enda jag har imorn förutom en timmes teaterhistoria. sen ska jag ta en kaffe med rasmus och kolla runt lite efter julklappar igen.

och tisdag... ja, då vet ni vad som händer! gah, sjukt nervös.


nu ska jag fixa middag, puss.

// L


Söndag.

Gårdagen blev det också öl, nice! Men tog sista tåget hem med Linnie, pallade inte åka nattbuss.
Idag har jag och mamma bakat lussebullar, vi skulle inte hunnit innan första advent annars för mamma jobbar och jag är upptagen med massa.

Mitt hår har blivit rätt långt nu förresten, skitbra! Fast kommer använda mina extensions ett tag till iaf.


Puss! Have a nice sunday!
/Sweet


Från i fredags!


yes.

haha ja, så kan det gå!

gårdagen - vaknade upp i ett tooomt hus, härligt. drog till jakan, hämtade mitt leg som äntligen kommit! sen direkt till sussi och nikke. satt rätt länge och drack vin, glögg och julmustdrinkar, lyssnade på musik, skojade, skrattade och snackade skit. framåt sex började vi laga mat och senare kom cindy och henne syrra, ganska kort där efter gick jag och sussi mot tåget (i snön) och åkte till stan. hade tänkt gå till ett nytt ställe men eftersom det snöade och var kallt som fan orkade vi inte leta upp det stället. så det slutade med harrys, som vanligt. kvällen bjöd på öl, dans, musik och massa överaskningar (iallafall för sussis del, hah) och när det stängde och jag drog till nattbussen var jag ganska borta, kanske märktes på min fina sms till sussi, hahaha.

idag har jag inte gjort så mycket, mest sovit och druckit mängder med vatten, och ikväll blir det utgång igen.
förövrigt är jag jävligt glad, har gått vidare på dendär audition jag snackade om förut. så nästa audition och intervju blir på tisdag och jag är sjukt nervös. men åh, jag vill, vill, vill.

nu ska jag fixa mig, puss!

RockiN

And we rock the world together.



Gårdagen/kvällen var nice som fan. Höjdpunkten var nog LInnies sms sent på natten:
"Jaduå,  sitter på mattatse lite utsåld själv? Är du med indon? <3"
HAHAHA jag skrattar varje gång jag läser det. Haha, kan inte sluta skratta! Så går det när man är full och ska skriva sms.

<3

bäst.

vet ni vad det bästa är? (ni som har det själva förstår nog vad jag menar)
- att ha en allra bästa vän.

jag har många vänner, jävligt många bra vänner. många som jag känt väldigt länge. många som jag aldrig vill förlora. ett par som verkligen är mina bästa vänner, dom kan ungefär räknas på en hand. men ja, som ni vet, sussi står alltid på topp. för hon är så mycket mer än bara min bästa vän. man kan säga att hon är min allra största skatt. att ha en bästa vän i alla väder är så jävla värdefullt. någon som alltid står på ens sida. någon att prata med varje dag. någon att skratta med, gråta med. någon som förstår vad man menar av minsta lilla ansiktsutryck. någons familj att kalla ens egen familj. någon att resa med. någon att utvecklas med och någon att växa upp med.

ni som har en allra bästa vän ska vara jävligt lyckliga.
ta vara på varann sålänge ni lever, det ska jag göra med min bästa vän.
sussi, you rock my world.
<3

yeah.

mhm, sjuuukt najsa kläder! och älskar dendär klänningen, måste prova.

torsdagkväll, sitter hemma och har just blivit lämnad av sussi som var här och (som hon skrev tidigare) kollade film och grejor, mysigt! inte träffats på typ hundra år, eller, åtminstånde inte bara vi.

imorgon blir det utgång och jag är gaaaalet peppad! inte vart ute på två veckor. blir antagligen middag och öl hos nikke, och sen får vi se vart vi hamnar. på lördag ska vi på en spelning i bromma och sen antagligen, för första gången på läänge, på en hemmafest.

ensam i huset hela helgen, jävligt skönt. alltid någon som är hemma annars. men kimpa kan gärna komma hem ett tag, börjar sakna honom som fan.

råkade bränna nåt jäkla bröd i ugnen som mina föräldrar verkat ha glömt att ta ut innan dom åkte. satte på ugnen när sussi snart skulle gå, för att värma en vetekudde där i, såg bara att det var en rund plåt i som jag brukar använda när jag värmer vetekudden, men när jag skulle stoppa in kudden visade det sig att plåten inte var tom så nu luktar det bränt i hela huset, gah. inte så intressant för er att veta kanske, men ändå, haha.

ska försöka komma i säng hyffsat tidigt ikväll, massor att göra imorgon på dagen innan jag ska till nikke.

godnatt.

// L


All I want for christmas....


Skitsnygga grejer, gimmiegimmiegimmie! Klänningen längst upp till vänster skulle iof passa Linnie väldigt super!
Gotta love topshop!

OH!


Cute as hell - Body lotion
Ska nog köpa!

Förvrigt saknar jag Linnie, men imorgon så ses vi! Ska ha mys/filmkväll hos henne!

<3


Monday, monday!

Kaffe, mums! Sitter fortfarande helt ofixad, ibland får man ha lite sega dagar faktiskt.
Jag hoppas på att Linnie hör av sig snart för jag smsa och frågade om vi inte kunde ta en fika senare, ikväll blir det lite öl med Cindy, nice!




Haha, en bild från, hm, april typ? Aa, vi var på pub anchor, så tog en tjej den här bilden med min mobil, Linnie står på toaletten haha.

Nice

Hallå där ute! Helgen har vart nice som fan. I fredags var det förkrök hos Nikke och Cindy med folk, sedan drog vi till harrys. Där stötte man på väldigt trevliga personer och natten slutade med eftersläckare (som nikke brukar säga) hos Nikke och Cindy.
Lördagen var seg men idag är jag pigg och glad.

Saknar Linnie!


En bild från i fredags, Nikke med vinglaset! ;)

/S. Sweet

mhm.

jag har inte vart ute på hela veckan, hela helgen, börjar verkligen bättra mig. eller iofs berodde det nu på att jag varit sjuk och samtidigt haft en monolog att träna på och spelat upp, annars skulle jag såklart gått ut, hah. men det bästa är väl att jag inte har någon ångest eller liksom känt att jag missat nåt som jag alltid gör. istället känns det som om jag haft en lugn skön helg som jag verkligen behövt. så, lite bättring är det ju iallafall!

som sagt, igår var jag på audition, och jag tror det gick bra. fast det är sjukt många som söker, och sjukt få som kommer med (fyra killar och fyra tjejer) men det är ju alltid värt ett försök, och vilken stor jävla merit att komma med!
efteråt skulle jag åka hem eftersom jag fortfarande mådde dåligt, men hamnade istället på ett fik med kajsa, en tjej från klassen, tänkte bara ta en kaffe men båda var sjuka och ingen orkade gå därifrån så vi satt kvar i flera timmar, heh. kom hem runt åtta och ängade resten av kvällen åt massa telefonsamtal med sussi, massa te, näsdroppas och sömn, och idag mår jag bättre.

nu ska jag fixa kaffe, puss.

// L

PS - hör och häpna, det snöar utanför mitt förnster! - DS

sjukling.

du måste prata med mig när du känner så, du vet ju att jag alltid står på din sida, vad det än gäller.
och nu när allt löst sig är jag bara glad för din skull, bryr mig inte ett skit om det är synd eller whatever.
prata med mig nästa gång, lova, för jag stöttar dig genom allt. det är ju det man har bästavänner till, ellerhur? <3




nu när sussi blivit frisk, är det jag som ligger sjuk, så det blir en hemmakväll för min del.
imorgon ska jag på en audition för en känd teatergrupp, är sjukt peppad. fick reda på detta i förrgår kväll, skrev ett cv, fick ett mail morgonen därpå där de skrev att jag var välkommer på audistion, skrev en kort monolig på tåget till skolan och har bara hunnit repa igenom det några gånger nu. men hoppas på det bästa ändå, känner verkligen att jag behöver något nytt i mitt liv, och mer än gärna inom teaterområdet!


nu ska jag dricka te och vila, hoppas jag mår bättre imorrn.

// L 

ÖL!


Nu blir det öl! Drar till Nikke, middag med massa folk sedan utgång!

PUSS



Me, and the beeeeeer.

Imorgon blir det rock N roll

Fuck.

Jag tror jag gjort ett misstag... Jag blir panikslagen när jag tänker på det... jag kan inte berätta det här, den ända som jag pratat med om det är Jasmine, konstigt nog inte äns Linnie...
Jag känner mig fast, fången, jag tänker... för mycket. Kunde knappt sova inatt pga detta. Känns som om jag intalar mig själv saker, all the time. Fan. Jag måste ta tag i detta på ett eller annat sätt.

Ska iaf käka i stan idag med Linnie och..... Mati! Åh, var sjukt längesedan vi sågs. Ska bli kul.


/S

onsdag morgon.

ja, som jag skrev, är jävligt oaktiv här för tillfället, av vissa skäl.

1 - mycket mycket mycket plugg.
2 - långa dagar i skolan > nästan varje dag fullbokad efter skolan > hemma sent.
3 - mamma pluggar och okuperar datorn hela kvällarna.
4 - känner inte ens för attsitta framför datorn, vilket till viss del är jävligt skönt.

men, nu sitter jag i skolan, väntar på att nästa lektion ska börja eftersom min klass har historia, som jag just har reduserat bort (!) ochtänkte få ner ett litet inlägg.

och jag måste hålla med sussi om detdär att vara lyckligt lottad. jag har alltid haft jävligt lätt för att lita på människor, för lätt för mitt eget bästa, men på senaste tiden har jag nog insett vilka som verkligen är mina riktiga, bästa vänmner, dom som står mig allra närmast. för det finns folk som sviker, om och om igen, tyvärr. jag tänker inte säga att jag är en perfekt vän, för det kan ingen vara. alla har sina brister. men ja, ni förstår nog vad jag menar.

efter lunch har jag teaterlektion i flera timmar, underbart. sen slutar jag sent, 17.00. då ska jag och några från klassen ta en kaffe i gamla stan, säkert sitta där i timmar och snacka skit. sånt behövs ibland, speciellt nu när det är så jävla mörkt och kallt ute, när i princip hela sveriges befolkning lider av någon form av höstdeprission. imorrn blir det att käka med sussi och mati i stan nånstans, och sen är det fredag, IGEN. tiden rinner ifrån mig, läskigt!

och snart nalkas julen. känns inge vidare att dom börjar sälja julsaker, kalendrar, lussebullar, pepparkakor och julgodis vart man än går redan nu, skapar inte riktigt samma känsla såhär tidigt. menmen, mysigt blir det till december iallafall. får se vad det blir av denna jul för mig. om kimpa kommer ner till stockholm över julen ska jag självklart fira hemma, annars blir det hos sussi! känns lite dumt att säga såhär, men på sätt och vis hoppas jag att kimpa inte kommer ner just till julen. vore så underbart att få fira en riktigt bra och traditionell jul för en gångs skull, och framförallt med sussi! men som sagt, får se hur det blir.

och gah, jag saknar sussi. som ininorden. vi har inte träffats på en och en halv vecka, huja. men imorrn så!

<3

Huh

God morgon! Jag mådde väldigt dåligt igår så blev inga inlägg för min del.
Regn och rusk är det ute idag, fan, jag som ska gå i stan med Jasmine, menmen, varma kläder som gäller då.

S&L


Vänner.


Linnie och Jasmine är nog de två vännerna jag vet som alltid står på min sida, som är glada när jag är glad, som inte snackar skit så fort man vänder ryggen till.
De är svårt att hitta såna vänner i dagens läge, jag är lyckligt lottad.




Fina Jasmine!

I love us.


Valborg -08


Nu tycker jag L ska komma hem och ringa mig!
/S

Gammalt.

Old pictures.

1. -06 var vi i italien, åh vilken semester det var!
2. En skolavslutning för några år sedan, vi köpte såna där godiständer och hade lite roligt, hah.
3. En annan avslutning, vi var på långholmen och tanto och drack massa öl, sedan träffade vi en bekant och fortsatte dricka öl tills solen gick upp, galen natt, vid morgonen skulle vi ta oss hem, tar tåget från södra station, kommer inte ihåg så mycket förutom att jag vaknar upp mitt på perrongen där vi bor, solen lyser och så ser jag Linnie ligga och sova några meter ifrån, jag tar upp kameran och fotar, hur länge vi legat där vet jag inte, haha.
4. Linnies 16årsdag tror jag.
5 och 6. Senaste kryssningen. Galet. Blev fulla redan vid tolv på dagen, fan vad skoj vi hade.
7. Jag kastade popcorn och Linnie skulle fånga med munnen.
8. Också från Italien, "Antonio and the gang" och vi! Haha.

Minnen...

När vi var mindre hade vi en varsin bok vi skrev olika saker i som handlade om oss. Allt ifrån våra semestrar till musiken vi gillade då. En sida var full av grejer som vi kunde skratta i timtal åt. Vi skrev och ritade bilder.

"De andas!"
Denna historia är rätt rolig, det var några år sedan, jag och Linnie var på görvelns slott (ett ställe här i närheten där vi bor). Vi sitter på en bänk, helt plötsligt kommer en tant emot oss och utbrister.. "LYSSNA!" Vi kollade på henne fövånat.. Hon fortsatte.. "Lyssna! De andas!!" Vi kollade på varandra som frågetecken och hon fortsatte babbla på om att skogen, marken och hela slottet levde. Haha.

"Nalle"
Vad ska jag säga, har någon sett barnprogrammet Nalle har ett stort blått hus.. ja då vet ni vilken nalle.. och den nallen, alltså, jag kan bara säga hahaha, vår humor är annorlunda.

Flugor och bin med köttbitar.
Vi satt med Linnies familj, skulle just äta en god middag (utomhus).. helt plötsligt  kommer ett bi, greppar tag i en liten köttbit och flyger iväg. HAHA.


"Hallåååååå"
Några år sedan, vi satt i en bil, fick tråkigt och börjar ropa hallåååå med jättesjuka röster, folk som gick förbi måste trott vi var sjuka på ett eller annat sätt.

"Platthuvud"
Ja, tänk er ett platt huvud.

HÅRTORK.
Några år sedan, jag torkar Linnies hår och resten är bara fyllt av mig och Linnie som skrattar ihjäl oss.

"Prinsessan.. BALA"
Antz. HAHA.

"Kolla! Han kommer springade mot oss!"
Haha, jag och Linnie sitter på en bänk i ett centrum när vi ser en kille komma springande, Linnie skämtar och säger "Kolla! Han kommer springade mot oss!" Vi skrattar, men slutar tvärt när vi upptäcker, ok, han springer faktiskt mot oss. Han sa några ord, hm, sen gick han. Wierd, haha.




Allt det här var för några år sedan, nu ska jag dricka kaffe med mamma, skriver lite mer om roliga minnen sedan!

/Sussi

Några år sedan...



Här var vi nog elva, kanske tolv år? Det var halloween, sminkningen är ju underbar, haha!

Skratt

Hahaha, åh! Jag sitter här och skrattar för fullt, läste just igenom vad Linnie skrev i det förra inlägget, jag kan inte göra annat än och skratta! Det gjorde min kväll! Vilken fantasi vi hade ja, helt sjukt, det sista är ju bara för roligt, hahaha!
 



Linnie och Sussi - 1996

minnen.

skrev denhär texten för några veckor sen. tänkte då ladda upp den på bilddagboken, men eftersom texten var på tok för lång så funkade det inte. därför passar det utmärkt att lägga upp hela texten här! (för er som orkar läsa igen, vill säga)


alla barn är påhittiga och fantasifulla, men vi var extrema.


en av våra klassiker (som vi lekte jävligt ofta och länge) var den såkallade leken "ingen får se oss" då vi sprang rund i bara trosor och spionerade på folk. inte så ovanligt för småflickor kanske, men det kommer mer.


ett exempel är gungan som då fanns på mig trädgård. den kunde vi leka och experimentera med hela dagarna. vi kom på olika "gungstilar" som vi även namngav, och en av alla stilar kallade vi "havets djup". det gick ut på att gunga högt och samtidigt ropa upp en poetisk text som handlade om att man flög över land och hav för att hitta en gåva till sin far, plötsligt höll man på att krascha, och hängde med halva kroppen neråt. om man hade tur lyckades man (samtidigt som man "höll på att krascha") sträcka ner handen och fånga upp gåvan till sin far (i form av en sten eller pinne). Sjukt roligt tyckte vi, och notera att det bara var en av alla gungstilar vi kom på.


på min tomt finns även ett litet berg där vi liksom bosatte oss ibland. runt om berget fanns en stor lava (som konstigt nog bara vi kunde se) och vi kunde styra den helt själva. när vi "blev jagade av den farliga trollkarlen" kunde vi springa mot vårt lilla berg, ropa: "lava, öppna dig!" springa in genom öppningen så snabbt som möjligt och sedan ropa: "lava, stäng!" så trollkarlen inte skulle hinna in.


ett annat av vårt allra största intresse var att hålla till i min källare, fylla upp hela trutarna med vatten och springa runt mitt pingisbord och försöka hålla oss för skratt. jag kan ju bara säga att det gick jäkligt snabbt för källaren att svämmas över med vatten, haha.


sen hade vi ju vårt drömland som man aldrig glömmer. där fanns stora träd där det växte nougat och allt annat gott man kan tänka sig, och det fanns en spak där man ställde in vilken årstid eller högtid det skulle vara. det kryllade av söta djur som man fick kela med, och så kunde vi knäppa med fingrarna så fort vi ville ha något, då dök det upp rakt framför oss. underbart säger jag bara, vi trivdes där som fiskarna i vattnet.


vi hade dessutom små djurfamiljer som kom på besök i våra hem, alltifrån ekorrar till delfiner. Nästan varje gång dom kom förbi med sina små "bilar" så började vi rita av dom, och teckningarna finns kvar än idag.


sen hade vi även en varsin skog, som vi kom till när vi satte oss vid ett varsitt träd och rabblade upp en liten ramsa. Dessa skogar besökte vi alltid när vi hade bråkat, för att fråga "skogens konung/rådgivare" om tips för att bli sams igen. när vi sedan "for tillbaka till verkligheten" gick vi jämt fram till varandra, kramades länge, grät en skvätt och sen var allt som vanligt igen.


en annan hobby var att sjunga och dansa till låten "bara hon älskar mig" med blond, eftersom dom var våra största idoler. sussi hade köpt deras singel, där hon skrev texten "DÅM ÄR BEST" på fodralet, och jag hade filmat deras framträdande på ett videoband som vi satt och kolla på dagarna i ända.


och så var det ju julen. vi (som nästan alla barn) älskade julen över allt annat, och vi började storlängta till julen redan i augusti. det resulterade till att vi skapade en liten tradition - att ha vår egna lilla "julresturang" (redan i augusti-september såklart). vi plockade fram allt julpynt vi kunde hitta och fyllde mitt rum med det, alltifrån julgran till prydnader och tända ljus. självklart släckte vi ned resten av rummet för att få det extra mysigt. sen plockade vi fram ett litet litet bort och två små små stolar, dukade upp och lagade mat. därefter satte vi på julmusik, låtsades vara våra egna servitörer och hade det hur mysigt som helst. det var utifrån det vi även kom på idén att sätta upp lappar om en "nystartad resturang" där vi skulle laga mat åt folk och tjäna pengar på det. som tur var tyckte våra föräldrar att det inte var en särskilt bra idé och stoppade oss. det ledde till att vi istället försökte tjäna pengar på andra vis, som att gå runt på ett ålderdomshem och sjunga och spela flöjt, och att stå på gatan och sälja massa gamla saker. tror faktiskt att vi lyckades tjäna ihop en liten slant.


och jag får inte glömma alla små klubbar vi haft. en av dom kallade vi "naturens vänner". vi höll hus i skogen från tidig morgon till sen kväll och låtsades att växterna, träden och stenarna levde. allra oftast satt vi på en stor sten vid namn "Sten" och hade trädet "Kaija" och tvillingträden (två träd som satt ihop) "Kajsa-Lisa" bredvid oss. ibland tog vi även med våra gosedjur till skogen, slängde ner dom för ett stooort berg, sa att dom hade ramlat av sig själv och sprang panikfulla ned och räddade dom.

en annan klubb var mysterieklubben och det enda jag minns om den var det var jäkligt spännande. vi sprang runt, hittade en massa mystiska saker över allt och antecknade allt i vår "mysteriebok".

sen hade vi ett varsitt "företag" som sålde en massa grejor. utbuden hade vi uppskrivna i an varsin bok. det fanns allt mellan böcker, prydnader, maträtter och resor. vi lät fantasin flöda över och namngav allt som såldes. det kunde heta namn som ficklampstelefon, godisklocka, hundvalpsparaply, tvbok och ja, allt möjligt.


en annan sak man heller aldrig glömmer, något av det mest komiska vi höll på med (när vi bara var runt sju år gamla), var att lägga oss på varann i olika ställningar för att träna oss inför att "göra barn". herregud säger jag bara, tur att inga upptäckte oss under akten, haha.

ja, om jag skulle rabbla upp allt skulle det nog ta upp flera meter.
men det jag egentligen skulle komma fram till är hur mycket man faktiskt kan sakna barndomen.


<3


Linnie här!

ja, här kommer då mitt första inlägg i bloggen. eller ja, nu från att vi gett bloggen en "nystart".
sitter här hemma, trött, hungrig, småbakis. skulle ut med malin och folk igår, men planena blev ändrade vilket resulterade till harrys. det var hyffsat kul, men allt var som vanligt. samma låtar, samma människor, massa öl, fulla dräggiga människor, sex på toaletterna och ja, allt detdär. kan ju säga att jag börjar tröttna en aning på det stället, ganska väldigt mycket faktiskt. men men.

ikväll blir det antagligen rocks, rätt längesen jag var där, känns det som. imorgon ska jag till teatern. sjuuuuukt längesen jag var där. funderar på att vara med i nästa storproduktion, men har världens dilemma. det tar ju så mycket på krafterna, och tar upp så mycket tid. men vafan, det är teater jag verkligen brinner för, och livet går ju ut på att vara kul. det ända jag gör på fritiden nu är ändå bara att gå ut på krogen, typ var och varannan dag känns det som. min kropp kanske skulle behöva ett brejk. och det är ju mot slutet innan premiären som det verkligen är kämpigt, innan dess har jag ju en massa tid till annat, och premiären lär väl inte vara förrän ett år framåt eller nåt. men får se, ska höra när dom planerar att ha premiären och så, så det inte kommer krocka med mina produktioner i trean.

från det ena till det andra, saknar sussii som fan. vi har inte setts på en vecka, galet. på torsdag ska vi iallafall träffa mati, sjukt sjuuk sjuuukt länge sen det med! vi ska gå och ta en middag nånstans, trevlig trevligt.

kanske komma vara lite off här nu i början, så ni vet. har så jävla mycket skolarbete som jag verkligen måste börja ta tag i, men ska skriva så ofta jag kan. skolan kommer nog bli lite lugnare nu iallafall, eftersom jag ska redusera en till kurs. sen ska jag försöka bli kvitt alla mina ig, wish me luck!

blev ett ganska långt inlägg, men nu måste jag kila!

/Linnie

Good shit.

Turbo
Turbonegro
Hanoi Rocks
Guns N Roses
Hellacopters
Ramones


Lyssnar på musik, ska fixa mat snart.

/Sussi

Mornin

Sitter och kollar ut genom mitt fönster, allt är grått, blött och trist... tänk om det hade vart sol, kallt och helt vitt istället? Det hade minsann vart något bra, men jag tror faktiskt snön kommer snart, mysigt.
Jag är fortfarande sjuk, väldigt sjuk, så var min helg förstörd... det ända posetiva är att jag inte går ut på krogen, skönt att för en gång skull inte dra ut. Men helgen skulle spenderas med Jesper, men min kropp hade andra planer, feber, hosta.. usch!
Jag saknar Linnie!


// S.Sweet


Kväll, snart natt.

Så, nu är jag hemma, helt slut, krävdes mycket för att gå de där 30 sek till Marie, haha, det är sant, har ju haft feber och knappt gått sedan i onsdags.
Hälsade på hennes tre missar, Max, Laura och Maja, myskatter är dom alla tre.
Men nu är jag hemma med min egen misse, sitter med en kopp te och lyssnar på, hör och häpna, Beyoncé! Aldrig lyssnat på henne, inte min smak direkt, men hon uppträdde på MTV EMA 2008 med låten If I Were A Boy, shit, den låten gillade jag faktiskt, sjukt bra, och man kan ju inte neka att hon har en otrolig röst. Kolla in den låten om ni inte gjort det.

Linnie är ute på äventyr (krogen) hah. Saknar henne, hon kommer antagligen skriva imorgon när hon vaknar, tror inte hon kollar datorn inatt hehe!

Nu ska jag sussa, skriver imorgon, sleep well!


                       
//Sussi och kissemjauen på bilden

New.

Såå, jag satt och pratade med Linnie förut i telefon, vi pratade om allt möjligt men så kom vår blogg upp, varken hon eller jag har skrivit på ett bra tag så vi bestämde oss för att förnya vår blogg, både hon och jag har saknat att skriva, så vi börjar om nu. Allt gammalt är raderat!
Nu ska jag dra över till Marie (pappas kusin) som bor två portar bort och kolla idol, jag är egentligen sjuk, men eftersom det tar fem sekunder att gå dit och mamma ska också dit så vafan, bättre än att sitta hemma.


Såhär ser man ut nu för tiden då.




Ciao!
/Sussi

RSS 2.0