LÅNGHÅRSUPPSÄTTNINGAR

Något av det roligaste inom frisöryrket måste vara frisyrer.. galna frisyrer, snygga frisyrer.. uppsättningar.. så jävla kul.. och min lilla passion har blivit för flätor!



BTW.. så har jag ny hårfärg nu ;)

/S


ojojoj.

jag är helt borta från verkligheten, ägnar nästan all min vakna tid i skolan numera. hela fredagen, lördagen och söndagen har gått åt att sätta upp lampor och sätta ljus till varje scen, vilket är ett stort jävla projekt, och vi är fortfarande inte klara med det. veckan som kommer har vi inga vanliga lektioner alls, utan bara teater, teater, teater (sjuk skönt!) och veckan därpå föreställningar. imorgon ska vi göra färdigt allt ljus, och sen fixa färdigt rummet (vilket också är väldigt mycket jobb). sen är det bara att repa gärnet hela veckan och helgen.


jag skrivet igen när jag lyckas få lite tid över.

// L

Första advent, lite julstämning!

Ikväll blir det adventsmiddag och glögg här hemma. Nikke och Cindy är gäster. Mysigt!


Lite bilder från i fredags! Middag hemma hos N&C med folk. sedan vidare till harrys, sedan rocks.. så sov jag hos Charlie!


Finaste Cindy, jag fixade hennes hår!


Mange och Malin!


Pussel!


Puss på lilla sura Zev!


Drick då!


Liten ankmun!


Mjau!

/S

Just lovely. Yeah

Åh fy vad trött jag är, men lika glad är jag för det!
Igår blev det öl (lite för mycket för min del kanske) och bra sällskap.. Vi satt på carmen och när de stängde ville jag dra vidare.. men det gjorde vi inte, tur var väl det för imorse när jag vaknade hade jag så sjuukt ont i huvudet.. var ett tag sedan jag hade så nu. Anyway.. imorgon är det fredag, härligt!




/S



När man går omkring och småler hela tiden, allt känns mycket enklare.. något känns.

nu är det dags.




(Genrep: Måndag 11.00)

Måndag 7/12 - 19.30 (PREMIÄR)

Tisdag 8/12 - 15.00

Onsdag
9/12 - 15.00 & 20.00

Torsdag
10/12 - 13.00 & 19.00

Fredag
11/12 - 16.30 & 19.30


jag befaller er att komma och kolla! hör av er så fort som möjligt när ni kan komma så skriver jag upp det på listan.


// L

i skolan.

helgen gick lika fort som alla helger. intagningsprover gick helt okej med tanke på hur lite jag tränat, men hade kunnat gå bättre och tror inte riktigt jag kommer gå vidare. men som sagt var det bara som ett smakprov på hur allt liksom går till. lördagskvällen spenderades på ace med folk från skolan, en helt okej kväll blev det. igår satt jag hemma och pluggade hela dagen, jävligt mycket just nu.

OM TVÅ VECKOR SMÄLLER DET, och jag börjar bli smått nervös. ikväll kommer ni få alla exakta föreställningstider, eller imorn förresten, kommer hem jättesent ikväll.

sitter i datasalen nu och väntar på lektion, och har sällskap av en flock teaterettor som håller på att reta skiten ur mig! inte medvetet alltså, jag tål dom bara inte, haha.


lektion nu, puss.

// L

Sunday night and....

Åååh vilken bra helg jag har haft.. och nu är den slut, men vafan det gör inget, är lika glad för det! Veckorna bara flyger fram.
Igår blev det anchor med Cindy, Lollo + fler.. var skitkul!

Nästa vecka är det fullt upp, ska ha kundservice i skolan två dagar, sedan prov, färgmodell osv.. så har jag planer efter skolan också.. torsdag ska jag och mamma på bio bland annat... mys!


Några gamla bilder!


Haha jag och Linnie.. vad vi höll på med vet jag inte haha. Några år sedan var det iaf!


Gamla partybilden.. kolla min tatuering! Haha vad liten den var där


Rosa?

/S

Lite bakis? Njee, nu kör vi på igen!

Oooh lite trött är man efter gårdagen. Var och firade en släkting som fyllde år först.. sedan vidare till Charlie med folk.. sedan rocks. Mycket bra kväll!
Ikväll blir det ut igen.. man lever ju bara en gång ;) Ska möta upp Cindy och Lollo och dra till anchor..


Charlie sjunger och spelar gitarr hahaha.. ser typ inget men man hör iaf. haha.

/S

teaterhögskolan.

nu ska jag till taterhögskolan! opepp som fan, har knappt hunnit träna ett skit, så ha inga höga förväntningar. men nu får jag iallafall en chans att se hur allt går till, och klart jag ska göra mitt bästa.

bye!



// L

jajamen.

stress, stress, stress. repa, repa, repa. skola, skola, skola. teater, teater teater. det enda som snurrar i min skalle nu.

men roligt är det! puss.

// L

Sunshine

Jag har så himla svårt att sova om nätterna.. Eller okej, nu överdriver jag lite.. jag har haft svårt att sova i TVÅ nätter haha.. men ändå, jävla jobbigt är det!
Veckan ser ut som så att idag måste jag plugga, imorgon efter skolan ska jag träffa Jesper en sväng.. som vänner alltså.. fredag ska vi till en släkting som fyller 85 år! Får se vad som händer på kvällen sedan.. lördag blir det väl att dricka lite öl.. aw.
Nästa vecka gör jag klar min tatuering också.. äntligen!


Backyard Babies.. cover på Ramones Pet Sematary..bra skit.

/S

fullt upp!

ny vecka IGEN, och tiden är snart inne! vecka 50 får ni se till att ha någon dag eller kväll ouppbokad och pallra er till liljeholmen och kolla på min föreställning som jag tjatar om exakt hela tiden, haha. mer exakta tider kommer inom kort.

veckan är helt fullbokad. idag stannade jag kvar och repade inför teaterhögskolan efter skolan och kom just hem, imorgon ska vi stanna kvar i skolan till 17-18 och repa på teatern och sen ska jag träffa madde, på onsdag ska vi på en dansföreställning med skolan, sen ska jag och gruppen iväg och shoppa kläder till produktionen, sen ska jag ut och dricka öl med lite folk från klassen och fira oskar som fyller år, på torsdag är det evas begravning, på fredag är det rebeccas tur att fira som också fyller år, lördag intagningsprovprov och söndag.. har jag inget planerat! jag som just trodde att hela min vecka var helt fri förutom allt med teatern? så kan det gå. samtidigt har jag annat plugg, prov religion, genus och företagande arbete snart, sånganalys i sång och scenisk träning och en låttext att kunna utantill... myyycket.

därför ska jag ägna resten av den här kvällen till att bara ta det lugnt, glo på tv och läsa, kanske försöka få lite plugg gjort.

puss.
//L

Helgen är över.. suck.

Sorry, har inte hunnit skriva sedan i fredags. Hade jättekul, drog till Klubb gås och kollade in Charlies band..nice! Igår vaknade jag skapligt.. drog in till stan och mötte upp Nikke och Cindy.. drack öl.. sedan käk och mer öl med Emma och Fluff också.. Efter det blev det Odenplan för att kolla Charlies band igen.. träffade på Anders och Chris, skoj!
Var där tills de stängde.. sedan blev det Heavens gate för och rocka vidare. När det stängde där också hade jag sjukt svårt att få någon taxi.. alla var upptagna (åker med taxi card!) Jag blev mer och mer förbannad.. hur svårt ska det vara liksom!? Ringde säkert 10 gånger haha.. tog nog mer än en timme.. sjukt.. men fick iaf trevligt sällskap i väntan :).. Kom hem runt sju på morgonen?! Sjukt.

Idag är jag trött men glad!

Har hittat en helt TOTALLY AMAZING kille som sjunger.. Nick Pitera..



GÅ IN OCH KOLLA HANS SIDA PÅ YOUTUBE.. galet bra. Helt sjukt.

/S

BACK IN D' DAYS..

Sitter och dricker lite vin och lyssnar på musik jag lyssnade på när jag var 15 kanske.. NOSTALGI!

Blink 182 är ju ett av banden som fanns med på mina favoriter då...

Fel sång till videon menmen.. hittade ingen annan..





Och SNOOK! Alla kommer väl ihåg dom! Jag och Linnie höll på och lyssna sönder deras första skiva.. 2004 var det! Haha..



 

/S

La Italia

 

Håller på och fixar mig.. sedan blir det middag och vin med mamma.. och sedan vidare mot stan.. så blir det party party.

En bild från Italien! Från Nikke och Cindys kamera ;) Längtar tillbaka till värmen!



/S


Stop Cryin'

Världens bästa band, som jag sagt många gånger förut.



/S

It´s all in the HAIR

Måste nog ta och klippa upp mitt hår lite.. ska man våga göra det i skolan? Eller bara fixa lite själv.. ni vet nog vad jag väljer.. :)



/S


DIRTY

Jag har kommit på mig själv att vara lite feg ibland.. inför vissa grejer.. vad tänker jag inte gå in på..
man måste ju leva lite farligt...  vara lite wild&crazy.. det är jag.. till en viss del, men jag ska våga satsa mer.. skita i konsekvenserna..tänka på mig själv istället, vad vår jag ut av det? Allt jag känner för eller vill göra men något säger.. gör det inte.. det SKA jag göra nu.

Time to get down N' Dirtyy....

/S

rita.

och imorn blir det min tur att gå till skolan, äntligen! man blir verkligen rastlös av att bara ligga i sängen och glo på tv hela dagararna, men igår och idag har jag vart tillräcklig bra för att orka sitta uppe och syssla med lite annat som omväxling. har ritat lite t.ex, och här är ett av resultaten. den enda som jag är någorlunga nöjd med hittills.



är faktiskt lite nervös inför skola imorn, fråga mig inte varför. känns som att jag inte vart där på en evighet eftersom jag brukar vara där så intensivt numera. mindre en en månad till premiär, GAH!

nu ska jag försöka fortsätta rita, men jag har brist på fantasi.


puss.

//L


BACK IN DENIM





Lovely

Mår mycket bättre faktiskt.. inte helt frisk men ja.

Har sista tiden om två veckor typ.. men såhär ser den ut nu!







/S

SVININFLUENSAN KANSKE?

Sedan i onsdags har både jag och Linnie legat hemma med hög feber, ont i hela kroppen och vi har frusit och hostat... idag är första dagen jag orkat vara uppe... Konstigt att vi blev sjuka exakt samtidigt.. tror det har vart någon influensa (svin?)...

Skriver mer när jag är frisk...

/S

I´m ready for some paaaaain!

Ska dra snart.. idag ska jag ha min första klippkund.. som tur var fick man ta någon man känner första gången.. så Malin ställer up.. nice!
Sedan klockan 18.00 är det dags för fortsättningen på mina blommor.. fuck, jag längtar inte kan jag säga, eller jo, tills den är klar.. haha..
Imorgon har jag min förstapermanent också.. Linnies vän Madde ställer upp.. ska bli spännande, men jag lär ju ha väldigt ont efter tatueringen.. Menmen.. sådant får man ta!



Åh, jag längtar till julen men när man kollar på bilder från sommaren förstår man ju ändå hur mycket bättre den är!!!



/S




monday.

så var mitt allra sista höstlov över, och vi välkomnades som vanligt med en skogräns i skolan, och små godisar formade som fötter (en tradition vi har på Steg). skönt att vara tillbaka på sätt och vis, jag föredrar liksom dagsrutin och tröttnar jävligt fort på att gå hemma om dagarna. men skolan kommer som sagt bli mer krävande än någonsin nu.. min enda tidiga dag kommer bli lika lång som dom andra, och dom andra kommer bli ännu längre än dom varit innan. men resultatet ska bli bra, det ska vi ge oss fan på!

ska dricka te och sen läsa och sova, sjukt trött.

puss.

// L


Video oh yeah!

En video från i lördags... pratar om vår drink.. sedan ska Linnie filma mig och min klänning men då höll hon mobilen fel så ni får titta snett! Haha.


/S

Sunday's

Riktigt kul kväll hade vi igår.. drog till starnd och slog oss ner vid några trevliga grabbar som vi spenderade resten av kvällen med sedan! Kom hem skapligt.. runt 3 tror jag.


Linnie testade mina höga klackar, SNYGGING!


Drinkar.. mmmm.. inte lika mm idag dock. Fy!

/S

RSS 2.0