Some more....

Bara liiite kvar av bubblet.. nu gör vi drinkar snart.

Tre jättefina bilder!








NU KÖR VI!

Rock on'

/S&L

BUBBEL OCH DRINKAR!

Sitter här med Linnie.. lyssnar på ramones och dricker skumpa! Har i stort sätt fixat oss klart.. vågigt hår, snyggt sminkade.. vi är redo för party!


Målade Linnies naglar.. röda och fina blev dom.. BIT FAN INTE PÅ NAGLARNA NU LINNIE!


Linnie snygging!


Mat med mamma. skumpedumpa!


Snyggingar!


Lovely!


/Sussi&Linnie


Uuuuh Spokey

Halloween denna helg. Såhär såg vi ut förra året.. fina!


Sussi..!


Linnie..!

Blev en fika i jakan efter skolan med Linnie. Så in på systemet och köpa gott inför morgondagen.

/S


För att komma igång på morgonen....

Hitta något snyggt att ha på dig.. då känner du dig genast lite mer rock n roll.. livet är för kort för att bara dra på sig något!


Sätt på musik på högsta volym!



Sist men inte minst.... KAFFE!

Good mornin'

/S

AIK...1-1

Haha ringde hem till Linnie förut så svarade hennes pappa och sa att hon ringer upp för hon kollar på tv.. måste vara något spännande tänkte jag (Linnie kollar typ aldrig på tv).. så ringer hon upp.. och vad satt hon och kollade på? BONDE SÖKER FRU... haha det är min Linnie det ;)

Längtar till helgen förövrigt! Fyfan vad jag kommer vara snygg i min nya klänning!

/S

fuck.

varför, VARFÖR ska man alltid bli sjuk när man är ledig? var på spelning igårkväll, men drog hem redan runt tolv eftersom jag hade jätteont i halsen och mitt huvud var sprängfärdigt, sen kunde jag knappt sova en blund pga det. idag är jag jättehängig och har bara legat hemma, haft tråkigt och knarkat te hela dagen. SUCK. får absolut inte vara sjuk på lördag..

ska försöka få lite plugg gjort nu, och öva på monologerna till teaterhögskolan om jag orkar.

// L

Best band ever.




/S

GIVE ME A VOFF.. eller mjau!

Jag är sjukt trött, snart är det Desperate Housewives iaf, då blir det te till det!

Imorgon har jag prov. Sedan ska jag och Nikke till bullen och käka, dricka lite öl och kolla match! AIK!
Torsdag ska jag hämta mina finaste skor som är hos skomakarn.. fredag ska jag och Linnie hem till Mati. Blir klippning för hennes del!
LÖRDAG blir det rock N roll minsann. Jag och Linnie ska göra oss extra fina (vi är alltid fina men jag menar att vi ska klä upp oss, klänning och shit;).. Det är ju "halloween" och folk klär ut sig.. men vi klär inte ut oss vi klär bara UPP oss ;) Ska jag ha min nya skitsnygga klänning! Blir det att vara hos Nikke och dricka drinkar, ska till systemet på fredag och införskaffa mig lite grejer!!


Gammal bild.. men ack så snygg! Mm! Like it!

/S

ge mig nåt nytt va!

jag känner att jag behöver någon form av förnyelse, men vad? nya kläder kanske om jag hade haft råd, får ta och gå igenom alla plagg och se om jag kan fixa om någonting! sen något annat, kanske något med håret? är så rädd för att klippa av allt hår, men vad skulle jag annars kunna göra? klippa upp jättemycket igen? eller färga? jag vetefan. eller kanske jag behöver möblera om rummet eller nåt? haha, jag vill helt enkelt ha någon form av förnyelse, som sagt. haha menmen, skitsamma. tog bort piercingen idag iallafall, tröttnat lite på den plus att jag inte kan ha den i rollen som Fedra sen, så någon förnyelse har jag åtminståne åstadkommit!

längtar efter lördag, och längtar efter sussi! puss.

// L 

lov.

höstlov, så jävla skönt. idag har jag inte planerat ett skit, kanske drar till jakan eller centrum senare, ska kolla efter en bok på bilblioteket, men annars ska jag bara sitt hemma. såna här dagar behövs veckrigen ibland, särskilt för mig som vekrligen aldrig sitter hemma en hel dag.

dålig period just nu, tror det beror på vädret. ändring på det ska det bli, förhoppningsvis så fort som möjligt.

hursomhelst, jubeleumsveckan jag snackade om var sjukt roligt. massa gamla elever, massa uppträdanden och massa gemenskap, sånt som min skola är jävligt bra på helt enkelt. synd bara att balen vi skulle ha haft inte blev av. efter lovet är det hårtkörning som gäller med teatern, och vi kommer behöva sitta kvar till 18.00 ett par dagar i veckan så fritid kommer jag kknappt ha överhuvudtaget. men sjukt roligt blir det ändå. nästa helg är det halloween och det ska firas med sussi och folk. vi kanske inte lägger ner lika mycket kraft på utklädningen som förra året, eftersom vi var typ dom enda som var utklädda på stället vi var på då. men uppklädda och snygga kommer vi iallafall vara!

nu ska jag hoppa i duschen, see ya.




// L


AJ MITT HUVUD

.. säger bara det.. aj. Idag har jag inte mått bra. Men gårdagen/kvällen/natten var lyckad! Drack öl och dansade loss med roligt folk!


Linnie gillar öl!


Jag var nöjd!


Var ju tvungen att fota i hissen hemma.


Nu ska jag fösöka få i mig nåfot att äta.

/S


ROCK N ROLL AND I LIKE IT



/S

GAME!

Efter en kaffe, en öl och en rundtur i stan kom Nikke hem med spel och ny mobil och jag fick också med mig ett spel. Drack vin, käkade och hade det gott. Nu är jag hemma!


Alltså, finns det något så fult spel som blir så himla sött?! Spelade klart ettan förut på min psp, och nu fick jag syn på tvåan i gamebutiken.. MÅSTE KÖPA.
Funderar även starkt på att köpa en liten rosa fin mini-laptop!!

Nu ska jag spela!

Btw, LINNIE VART ÄR DU?!

/Sussi


I LOVE LONDON?

Nu drar jag till stan med Nikke..!


Bjuder på en (suddig) bild..

/S


SELL YOUR BODY (TO THE NIGHT)



Vi har beställt min TURBOJACKA. Fyfan vad nice!

/S

Mjau on my dress

Idag var en seg dag. Fick inte mycket gjort i skolan, lärarna var sega, vi var sega, kunde inte bli annat än segt!

Hittade iaf min klänning, FUCKIN' LOVELY! Jag säger, guld, svart, glitter, Kate Moss. Mm, ska lägga upp bild på den sedan, får se när det blir. Ska iaf ha den näästa helg!

Tog en fika med Jesper också.. (jaaaha tänker ni nu).. men ja vi träffas fortfarande, såklart, vad trodde ni?!? Vi kommer aldrig sluta, det är bara att inse.. fast han och ja måste ju också inse det.. att vi aldrig kommer ifrån varandra, men vi vill inte det? Fast.. aa.. komplicerat, ni behöver inte ägna era hjärnor åt att fundera på det :)


KEEP ON ROCKIN'

/S

Coolers!

"Du kommer komma riktigt långt" Fick jag höra igår. Kändes riktigt bra att höra det.

Idag är det skola, sedan köpa min klänning som jag har tittat ut, sedan vidare träffa Jesper för en fika!

 

Peace!
/S

Raindrops are fallin'

Sovmorgon till halv sju är ju faktiskt så himla skönt.. jag tycker det är jättejobbigt att gå upp halv sex.. sex tom.. men halv sju är så jävla härligt! Haha.


The dress! Love it!

/S

 


ELLE

Imorgon är det ny vecka och jag har massa planer.


Ett rufs!

/S


trötter.

jag är helt död, kort sagt. helgen har varit fullspäckad som vanligt. i fredags åkte jag direkt efter skolan och träffade emelie, hennes pojkvän och hans kompis. vi var och såg flickan som lekte med elden, sjukt bra var den! sen tog vi några öl och sen åkte vi hem. igår hade vi gäster här hemma på kvällen. det blev middag, öl, vin och massa livsfilosofi som vanligt när mina föräldrar är lagom berusade. sen drog jag till pubbanken (hehe, mobba mig inte!) och träffade sabina och daniel och ett par kompisar till dom. det blev kanske lite för mycket dricka men jävligt kul hade vi. sen blev det efterfest med ännu mera dricka, och tiden rann iväg och plösligt var det nästan morgon. vet inte när jag kom hem men mycket sömn blev fick jag deffinitivt inte. idag har jag bara suttit hemma och glott hela dagen, fått massa plugg gjort iallafall, skönt det.

puss.

//L

Café

Kom just hem från en kvällsfika med Malin. Jättemysigt!
Nu blir det att läsa lite tidningar.. sedan sova.


Mm börjar komma en bit på vägen med mina tatueringar iaf..



Bild från igår! Jag ser ju lagom road ut!

/S

TILL NIKKE OCH CINDY! Jag har försökt ringa hela dagen?!?!

En liten trött mjau

Jag är trött... TRÖTT... T R Ö T T ! Självförvållat.. jag vet!

Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. skulle inte alls gå ut.. skulle bara ha trevligt och käka, dricka lite med Nikke och Cindy.. men sedan hamnade jag i sällskap med Jesper och Felix.. tre ställen hann vi med. Jolly Roger.. Harry B James.. sedan något annat ställe. Där bjöds det på gratis drinkar och gott.. Tummen upp för det, tummen ned för folket som var där.. Förstår inte att det finns så omogna människor.. jag äcklas av dom.. Alla tjejer tror att de är så jävla snygga, jag kan säga en sak.. det är ni inte .. alla killar tror att alla tjejer vill ha dom... säger bara... ha ha ha...
Det där en just den typen av tjejer och killar som man skrattar åt...



Så.. nu bär det av till affären för lite cola och mat tror jag.


Lite cider och öl.. och så finaste paret!



Felix och Jesper!


Lite kärlek sådär...


/S






FRIDAY...and I´m......

Sitter hos Nikke och Cindy...dricker vin och spelar....Brutal Legend....skitkul spel...hårdrocksspel typ.
Snart blir det käk och öl i stan...nice!

Äntligen fredag iaf! Skönt som fan.

Skriver mer sedan...

/S

PS.Vill bara påminna min fina Linnie om att jag älskar henne.

Bjuder på två gamla bilder från sommaren...


Jag och min fina bror...


En kväll...morgon... Jag är under vit/rosa filten.. så Jesper och Bullen.. Nikke was the only one alive.......


HALF DONE!



Nu är halva gjord! Om tre veckor blir bladen gröna och blommorna kommer gå i rosa och lila! Har fyra blommor som fortsätter ned på andra sidan också.. kommer fler foton sedan!

/S


höst.

usch, jag känner i hela kroppen att hösten är här! frusen, ständigt utmattad och skoltrött som fan. allt känns sjukt segt under dagarna trots att veckorna bara flyger fram. nästa vecka är det jubeleumsvecka (= Steg fyller 10 år, och då blir det en saligt blandning av musik, dans och teater hela veckan). veckan efter det är det höstlov, halloween och allt det där, vilket definitivt är något att se fram emot.

jaja, nu ska det pluggas.

//L

Christmas?

Kom på mig själv sitta och nynna på en julsång? Men det är faktiskt mindre än två månader till december, haha.
Imorgon smäller det! Då är jag redo för smärta! Woo!

Jag känner mig tom på något sätt.. svårt att förklara, men något är det... som en tom känsla. Det gillar jag inte.

Skriver imorgonkväll och berättar hur det var (om jag fortfarande är vid liv, haha)

/S

Christmas?

Kom på mig själv sitta och nynna på en julsång? Men det är faktiskt mindre än två månader till december, haha.
Imorgon smäller det! Då är jag redo för smärta! Woo!

Jag känner mig tom på något sätt.. svårt att förklara, men något är det... som en tom känsla. Det gillar jag inte.

Skriver imorgonkväll och berättar hur det var (om jag fortfarande är vid liv, haha)

/S

Rätt, fel.. många tankar..

Var som sagt och hämtade mina grejer hos Jesper idag, var lite jobbigare än vad jag trodde.. Man börjar tänka, gör man rätt? Fast och andra sidan, även fast det är fel så är det inte "The end of the world".. som att det är helt över.. Han åker som sagt bort i januari och stannar några månader.. får se vad som hänt tills dess? Vad som händer när han kommer hem?
Ja..



/S

Sunday morning...

Nu ska jag in till stan.. fixa lite grejer.. Sedan till Jesper och hämta mina grejer... Känns lite konstigt, eftersom han åker bort i januari och kommer vara borta länge. Men det är nog bäst för oss båda.

Iaf, gissa vad som händer på tisdag?! Min fjärde tatuering!


 

/S


Alkoholens tre alternativ

Det finns tre sätt att dricka sprit på.
1. Med vatten
2. Utan vatten
3. Som vatten


Trött på utelivet?

Kvällen igår var lyckad, till en viss del. Började bra med mat och vin på söder.. Sedan bestod kvällen bara av irriterande människor. Träffade några spanjorer som var jättejobbiga.. sedan en annan liten kille som var VÄLDIGT irriterande.. förstår inte folk som inte fattar vinken av att man inte vill prata med dom?
Iaf, drog hem tidigt.. snodde med oss en sopkvast? Vi var inte nyktra.. vi skyller på det.


Lite suddigt.


Mjau


Finaste!


Vår fina sopkvast!


Där står den så fint i hallen.......

Ikväll blir det hyra film och äta gott med mamma. Skönt.
Imorgon ska jag in till stan och kolla praktik, sedan hämta grejer hos Jesper.


/S

allmylovetoyou.





måste bara påminna om hur gigantiskt mycket denna tjej betyder för mig.

vi satt och käkade och drack öl igår och snackade gamla minnen, och fan vilka små knäppisar vi var i våra unga dar! haha. och tiden bara rinner iväg och nu står vi plötsligt här och är vuxna, mogna, erfarna och snyggare än någonsin! ;) snart 14 år tillsammans, och sen blir det 15-årsjubileum vilket ska firas som fan.

lyckad kväll igår förresten (till en början) men vi drog hem ganska tidigt, var helt slut som vanligt på fredagskvällar.


nu blir det frukost!

//L

tråkigt!

alltså! jag är så trött på mitt liv. haha sorry, tänkte bara vara jobbig nu och klaga lite, för allt är så sjukt händelselöst!! skola, skola, skola, kanske träffa kompisar efter skolan och fika, gå på stan eller glo film, sen åka hem, äta, plugga, läsa, sova. och så helgerna blir det nästan alltid att gå ut och dricka öl och inte så mycket annat. och egentligen fattar jag inte varför jag klagar överhuvudtaget, för jag går i en skola där jag får hålla på hela dagarna med det bästa jag vet, och jag har jättetrevligt när jag fikar med kompisar eller vad vi nu hittar på, och jag har jättetrevligt när jag är ute och dricker öl och träffar folk. men ändå känns allt så dött och jag vetefan varför. jag behöver nya upplevelser och äventyr. jag har gått i skolan i snart 14 år, och snart fyra år i den lilla lilla skola som jag går i nu, och skolan klagar jag inte på för jag trivs jättebra, men känns lite dött med samma gamla ansikten och lokaler vareviga dag. jag vill ut i världen eller åtminstånde i sverige, få en nystart helt enkelt, och vad exakt jag väntar på återstår att se. men snart blir allt lite roligare när premiären närmar sig, åh, längtar.

haha, nu har ni stått ut tillräckligt med mitt klagande.

// L


Folk?

Blev vin, mat och spela kort hos Bullen igår med Nikke och Mange. Sedan vidare på fest i Bromma. Lyckat! Men tog ett bra tag att ta sig hem sedan, men hem kom jag.
Idag har jag kollat på tv och druckit cola(sjukt gott när man är lite bakis), segt men skönt. Imorgon är det redan ny vecka igen.

Jag är så trött på folk, jag tror jag ska ta och förnya min bekantskapskrets. Man vill ju ha vettiga människor i sitt liv. Jag har alltid haft svårt för tjejer, jag har många tjejkompisar men om det inte klickar direkt när jag träffar nya så funkar det inte. Bara att inse, de flesta tjejer är så jävla tråkiga.. och många är... väldigt fåniga. Sedan finns det ju en del som bara är så där sjukt härliga(Linnie är bäst, självklart).
Hmm.. ja jag har nog rätt svårt för människor, jag älskar att träffa nytt folk, men de måste vara bra folk. Är nog rätt kräsen.
Jaja, nog om det, var bara tvungen att skriva av mig lite.

Om en vecka tatuerar jag mig!


Bild från festen igår. Öl öl öl!

/S


piggelin.

söndag morgon, och av någon anledning är jag jättepigg. jag var i skolan från tidigt till fem hela veckan, drog direkt och mötte upp sussi efter skolan på fredan, åt och drack och var på harrys, kom hem runt ett och somnade någon timme efter det, vaknade vid nio igår och var hur pigg som helst, fixade och donade med massor här hemma hela dagen och drog ut och firade hanna på kvällen, var ute hela natten, kom hem runt fem på morgonen och somnade någon timme efter, vaknade upp halv tio i morse igen och är, som sagt, SJUKT pigg. wierd. menmen, jag klagar inte!



nu drar jag till ikea med kimpa.

//L


Wake up sunshine!

Igår blev det middag med Linnie, sedan drog vi till Fridhemsplan, träffade på skönt folk! Åkte en sväng till Harrys men kom hem strax efter tolv.. vi var trötta.
Ikväll blir det middag hos Nikke och Cindy (tror jag?) och sedan fest! Längesedan man var på fest!


Läggning jag gjorde igår med curler och clips!

/S


Perfect!

Lovely jeans, lovely shoes..

 

Imorgon är det fredag! Det blir middag och antagligen utgång med Linnie om vi känner för det! Men först, skola!

 

/S


RSS 2.0