Mjau

Två gamla bilder ifrån förra våren/sommaren!


En väldigt blond jag med svarta slingor!


Linnie en sommardag :)


Imorgon är det valborg..en väldigt överskattad dag bland unga tycker jag själv... MEN! Något vill jag hitta på... så det blir jag, Linnie+öl.

/S

28 April

Jag har kommit igång lite med att sy igen, känns jätteroligt! har haft ett rätt långt uppehåll.. har inte haft någon motivation alls.. inga idéer.. men nu så håller jag på med en jeansväst. Jag har samlat gamla jeans jag inte använder.. och så klipper jag sönder dom och syr ihop bitarna till en väst.. kommer bli grymt!

Snart är det valborg och jag hoppas på en  bra dag/kväll!
På lördag blir det middag här hemma med vin och god mat.. ska bli jättemysigt.

Som ni redan läst ett antal gånger är det 13 år sedan jag och Linnie träffades för första gången. Aaw, sweet!
Linnie, du är bäst!


/S

13 år idag!

var med om en skräckupplevelse idag, hemsk och obehagligt var det, men orkar inte berätta nåt här.

hursomhelst, 13 års vänskap idag! det firade vi med en mysig fika på söder. annars har jag inte gjort nåt särskilt idag, och händer inget särskilt ikväll heller. precis tagit en dusch och ska snart kolla på nån film på engelska för att öva inför nästa nationella prov nästa vecka.


men snart är det iallafall långhelg, ska bli skönt som fan!

jaja, puss.

// L

Puss

Ja i hela 13 år har vi vart bästa vänner nu! Och fler kommer det bli!

Två bilder från idag!



Så jävla härligt!


Uppsatt hår, det var varmt + mitt hår är skitigt.. då blir det uppsatt! Lite annorlunda? Jaa, jag föredrar ju faktiskt utsläppt.

gifta i 13 år?

tjo! behöver kanske inte skriva så mycket om helgen eftersom sussi redan skrivit det mesta, för i fredags gjorde jag ingenting, låg hemma och var sjuk. men ja, som sussi skrev, gårdagen var lyckad! bästa repliken var när vi satt brevid ett medelålders par på en uteservering och pratade om att vi firar 13 år på tisdag (!!) sen kom kyparen med notan och undrade vilka som skulle betala vad. "vi är tillsammans!" sa sussi då, och upptäckte sen att det lät lite fel. haha, tillsammans i 13 år. stämmer ju iof, men kan tolkas ganska fel. men hursomhelst, 13 ÅR, helt galet.

idag blev det en snabb visit vid aborreberget. jätteskönt var det, men blåste lite för mycket. hoppas verkligen vädret håller i sig, orkar inte med dåligt väder och kyla längre!

nu har jag precis käkat middan och snart blir det kaffe.

PUSS.
// L

Bra helg!

Väldigt bra lördag blev det! Fredagen likaså. En bra helg helt enkelt. Igår drog jag och Linnie in till stan, blev uteservering, öl och käk. Sedan vidare på spelning, träffade Robin (han som spelade) och eftersom vi typ aldrig ses var det kul nu att äntligen ses! Drack öl, blev bjuden på några shots av dom i baren, haha, det är ju alltid nice ;)

Först lite bilder från fredags!



Finaste Nikke vid medis! Satt där så länge att jag blev lite bränd!


Mamma kom förbi en sväng och tog en öl med oss! :)


Och så moi inne på toaletten, suddig som fan, menmen.

Så lite bilder från igår!



Haha, jag ser jättearg ut men det var jag inte!


Inne där dom spelade! Blev lite suddigt här med, men tog med mobilen, då kan man inte vänta sig nå bättre.. men Linnie är lika fin för det!

Idag blir det sola nere vid klipporna här.. mysigt! Ska ringa Linnie nu! Ha en bra dag!
/Sweet

Bra fredag!

HEMMA! Har vart det ett tag, men satte mig direkt med mamma och drack en kopp te och snackade lite skit ;) Var itne tänkt att blir så många öl idag men... det blir ju aldrig som man tänkt sig.. efter två öl vill man ha fler.... och fler... och fler.. blev ju en hel del kan jag säga. Men fan så härligt vi haft det.. åkte in redan vid elva.. satte oss vid medis.. Blev några öl.. mamma kom förbi en sväng.. sedan drog vi till tanto.. sedan hem.. till Nikke och Cindy.. men CIndy avr inte hemma då men ja.
Mysig och bra dag.

Jag är glad.. det känns som om det går framåt.. Skriver mer imorgon!

Puss
/S

torsdag.

mår lite bättre idag, hoppas det är ännu bättre imorgon. vet inte om jag borde riskera att gå ut men får se, sånt brukar vara svårt att motstå ibland.

var bara på kulturhistorian för att göra ett prov, och troooor att jag fick godkänt! hjälpte en gammal tant med massa påsar på centralen sen, hon såg så trött och hjälplös ut när hon kom bärandes med tre stora matkassar från en affär. bar dom åt henne till en buss, och hon blev jätteglad och gav mig femton spänn, man tjänar ju faktiskt på att vara ung, frisk och trevlig! "köp nåt gott" sa hon, och jag följde hennes råd och köpte en toscabulle på pressbyrån.

nu sitter jag hemma, väntar på att sussi ska ringa och berätta lite saker!

kanske hör av mig senare! (märker ni förresten att jag blivit duktigare på att skriva här?)

puss.
// L


Kan värmen komma nu?

Fan vad allt ska vara.. äh, jag vet inte. Nä nu får det vara nog, ska inte skriva mer om det nu, efter detta inlägg ska jag skriva om roliga grejer :)
Fredag blir det (om vädret inte sviker oss, FAN BLI SOL), uteservering.. käk, utgång. Nice. Lördag, spelning kanske.

/S

sjuk.

åh, orkar verkligen inte vara sjuk nu. ett skitviktigt prov imorrn som jag måste vara med på, och sen första nationella provet i engelska A på fredag. blir nog att gå till skolan och bara vara med på proven och sen hem direkt och sova.

har vart hemma hela dagen, men bästa sussi kom förbi och gjorde mig sällskap en stund! resten av kvällen ska jag ägna åt pluggning, och kanske rita lite eller skriva ner på min grej om jag hinner, och mängder av vatten och te såklart.

och förresten, vad fan hände med våren?! jag vill ha sol och värme, det är ju faktiskt snart maj.

menmen, nu ska jag fixa mer te! puss.

// L 


lala.

tjenixen, dålig-på-att-skriva-Linnie här! kom just hem från en ganska jobbig dag, orkar inte berätta så mycket om den just nu. ska ringa sussi nu!

igår var jag på cityakuten för att kolla upp mina bölder jag fått på sidan av huvet utan att veta vartifrån dom kommit. var den hemskaste smärtan jag varit med om, typ, dom pillade upp huden med en pinsett och tryckte ut mängder med var! usch usch usch, men det var inget allvarligt tror jag, bara någon infektion. hoppas det försvinner helt snart.

alldeles för längesen jag skrev igen, kan passa på att skriva lite om jennies 18årsfest i lördags. det var maskerad, och alla gick in för det helt och hållet. jag hade ingen fantasi så jag klädde ut mig till det enklaste jag kunde komma på, lilla my. håret i en toffs på huvet och en röd klänning. kvällen var hursomhelst lyckad, och allt slutade utan varken stök eller spyor, skönt.

börjar bli krassligt, jättetjock i halsen och febrig tillochfrån. det jag oroar mig mest för är att jag ska ha fått körtelfeber eller nåt! men är nog inte så, man får alltid för sig det värsta.

börjar komma igång på allvar med mitt projekt, får nya idéer och uppenbarelser hela tiden! förhoppningsvis sätter allt igång i höst, och självaste refrengen nästa vår, meeen mer tänker jag inte berätta här, mohaha.

och jag saknar sussi som inihelvete!! har bara tagit två promenader sen hon kom hem, inte haft tid till resten. imorn ska vi iallafall (om jag mår bättre) ses och bara chilla, se nån film, och om jag mår bättre på fredag så ska vi ut!

nu ska jag fixa lite honungsvatten och sen försöka komma i säng.

puss och godnatt!

// L

Så ska det vara!

Åh nej.. nu greps jag av en total panik. Jag satt här i mina tankar (och det är jävligt många)... så kom jag på.. tänk om det inte går som jag vill.. jag har bara antagit det.. för mig är det så uppenbart.. men jag måste göra något åt saken.. rejält.. jag ska smida en plan, det är vad jag ska göra. Och den ska gå igenom, för det är ju för.. det bästa, inte bara för mig.


Jag fick ett ryck och klippte min lugg kortare.. men sedan ändrade jag mig.. tror jag.. men det ser bra ut ändå, märks knappt.. tur det för jag gör ofta misstag med mitt hår.

/Sweet

Oldie and blondie!

Hittade nyss en gammal bild på mig som Malin tagit tror jag.. vi var på kryssning.. och jag var vääldigt blond ;) Tyckte den var lite söt!





Nu ska jag hem till Nikke och Cindy! See ya!

/Sweet

Tanke hit.. tanke dit

Tankarna flyger iväg hela tiden.. jag kan inte koncentrera mig.. tankar om.... Kan inte säga...  och det är nog bättre om jag inte delar med mig av allt för mycket. Men jag måste skriva av mig lite. Det blir ju alltid komplicerat, jag är hopplös, klart jag är det.. har jag ärvt från min kära mamma som var exakt likadan. Det behöver inte alltid vara något dåligt, men just nu är det för mycket. Jag ska ta det som det kommer, absolut, men jag vet vad jag vill, tror jag.. Kan inte sluta tänka på........




Nu blir det sängen, efter lite sömn är jag reda för en ny vecka.
/Sweet


Promenad

Nikke och Cindy var här på dagen, vi lagade en liten överraskningsmiddag för mamma när hon kom hem.. Sedan drog jag ut på en promenad med bästa Linnie! behövde snacka av mig massor, så det var skönt.




Uppsatt hår! Inte ofta man ser det på mig ;) Och vad fan hände med min hand på bilden?! Ser skitläskig ut ju! haha


Puss på er!

Sunday morning.

Jag är så fruktansvärt trött... och mycket tankar är det som snurrar runt just nu.. måste snacka med Linnie.. ska ringa henne snart. Skriver lite mer sedan!


Fredag, helg!

Fredag och en hemmakväll. Men imorgon blir det utgång! Uteservering i solen, käka och sedan ut, med Jasmine dessutom, ska bli jättekul!

Det är så typiskt mig att det alltid ska bli komplicerat.. det kan aldrig vara enkelt.. Men jag får helt enkelt se vad som händer. (Ni fattar ingenting, I get it, men det behöver ni inte heller, inte än:)

Saknar Linnie sjukt mycket, var på en promenad igår, en kortis, men vi hann snacka lite iaf. jag hoppas hon kanske möter upp oss imorgon sedan.. men hon skulle fira någon kompis.. så får se hur det blir med det.

Idag beställde jag och Nikke lite snygga pins, och så beställde jag två skivor!!

Hörs imorgon!
Puss
/S

...

som en fortsattning på sussis inlägg kan jag säga att hon berättade om drömmen för mig samma kväll, och sen när jag kom till skolan nästa dag och satt på svenskalektionen så nämnde alex (min svenskalärare) notre dames slott slott i ett sammanhang! och inte nog med det, när jag senare satt och käkade med jennie och soffi så började jennie prata om en dansföreställning hon bille kolla på, som hette RINGAREN I NOTRE DAME! det blir mer och mer uppenbart att jag är synsk, hah. lite läskigt faktiskt.

var på karins skiva igår, vilket var jättekul. skönt att byta miljö litegrann, eller hur man ska säga, och chaplins var ett sjukt bra ställe att ha en skiva på. många välbekanta ansikten också, vi tillbringade mestadels av kvällen med karins barndomskärlek och hans vänner, tills dom blev utslängda dårå, heh.

har haft sjukt fullt upp hela veckan, usch, sen jag har börjar prioritera skolan har det verkligen tagit upp jättemycket tid. vet att det är det bästa med tanke på mina mål framöver (teaterhögskolan osv) så ska kämpa nu sista tiden i skolan så jag lyckas kamma hem godkänt i alla mina .. ehum.. tre teoriämnen.

denhär dagen har inte börjat särskilt bra, huvudvärk och ändrade planer. ska till jakan sen iallafall och kolla på tatueringen erik har ritat upp! sen på teater, och sen vet jag inte vad som händer ikväll... känner för att göra nåt, tänker inte sitta hemma.

imorn blir det fest i flempan för att fira jennie som fyller 18 på måndag! är inte jättetaggad, blev påmind om hur hemmafester brukar vara när jag var där sist på festen för kajsa, när allt slutade med att en fjärdedel av alla stod och spydde, hälften däckade, alla sängar eller sovvänliga platser blev upptagna så jag fick ta mig hem mitt i natten. och ni kan ju fatta att ta sig från flemingsberg till kallhäll mitt i natten, ett helvete helt enkelt. men hoppas det blir bättre imorn.

saknar sussi.

ska dricka kaffe nu, puss.

// L


Quasimodo?

Jag drömde om Quasimodo inatt, jag gick runt med honom.. så gick vi in i en kyrka.. så tänkte jag.. "det här påminner ju om ringaren i notre dame" Vart jag fick den drömmen ifrån vet jag inte.. men det konstiga är att när jag vaknar sedan, sätter på tvn.. så är det två stycken som pratar och så säger dom något om Quasimodo.. Haha, liksom va? Hahaha. Tänkte bara dela med mig av det för jag fann det väldigt konstigt!


Nu ska jag sova, godnatt dudes!

/Sweet

Vår humor

haha måste bara skriva en grej.. satt och tänkte på det och började asgarva nyss, som sagt, jag och Linnie brukar ju skämta om att jag har massa pengar så jag inte märker att det ligger en femhundring i plånboken (inte sant, men skrev om det i ett tidgare inlägg där Linnie trodde jag sa något jag inte sa haha)... iaf, förra onsdagen ska jag och Linnie gå av tåget.. Linnie tappar EN krona och kutar in igen och hämtar den och hinner precis ut innan dörrarna stäng... hahahaha.. fan vad vi skrattade åt det.
Kanske inget andra tycker är kul, mn vi har ju vår humor, och det är ju faktiskt roligast och skratta åt sådant som andra inte fattar ett skit av!

Saknar Linnie, hon svarar inte i telefon.....

/Sweet


Café avenue

Inte så vidare bra video, men vafan, filmade med mobilen och då blir det såhär, men en liten snutt iaf ;)




Nu kommer bilderna..

Förbered er på en del ;)

Dag 1.


Åkte in mot slussen på lördagen och mötte upp Nikke, Cindy, Bullen, Mange och Malin. Fan vad varmt o skönt det var ute! Satt ute och drack öl!


Efter ett tag kom Crille och Ida!






Kom på båten, satt ute på däck ett tag, sedan in där dom andra satt och drack.


Köpte massa öl och satt och drack i hytten!


Jag och Cindys fingrar ;)






Mange och min finaste bror!


Crille var glad med sin öl!


Buffé!

Dag två.


Vi vaknade, trötta som fan, tog en taxi dit vi skulle bo.. det första man ser när vi kommer dit är en skylt med en pistol och ett kryss över, haha.


Satte oss på donken. Jättesjysst var det där, massa snygga grejer och så spela dom skitbra musik. Satt där flera timmar för vi skulle inte få våra rum förrän tre och klockan var elva. Så satt där o drack öl.


Fick våra rum sedan iaf.




Haha, Manges snygga strumpor, Olvi och malins sko ;)


Satt och drack massor, gick och käka sedan drog vi dit Hanoi skulle spela.. och faaan vad bra det var!!



Dag 3.






Tummen upp!


Tog sjukt många bilder,orkar inte lägga upp alla. Men vi hade iaf jävligt kul!

/S


HEMMA!

Sådärja, var man hemma igen. Resan har vart fylld av musik, fylla, dricka öl på donken (lite diskret sådär), musik, en krossad tumme, en cpmage, olvi osv.. Hanoi var ASGRYMT! Faaan vad bra de var, där missade ni något!
Jag är helt slut, bilder kommer inom kort.

/S


tjo

godmorgon! idag händer en massa saker - första skoldagen efter lovet, sussi kommer hem från finland, jag ska till abf och fixa lite, pluggfika, träffa roger. skolan går bättre och bättre för varje vecka, är ganska stolt över mig själv. trodde aldrig jag skulle klara att få godkänt i ämnena jag har men nu har jag bara några uppgifter + några rester kvar och sen är jag där! inte långt till sommarlovet nu heller om man tänker efter, så jävla härligt!


oj, tänkte skriva mer men måste springa till bussen nu, puss!

// L

rubrik.

jag är sjuuuukt trött, och imorn är sista dagen på lovet, trist. menmen, kul att komma tillbaka och träffa alla iallafall!

igår drog sussi till finland (som ni säkert vet) och hoppas hon har grymt kul. antar att hon är på hanoi nu, eller kanske och efterfestar nånstans. saknar henne redan, som fan! själv har jag bara suttit hemma ikväll, eller var ute på en promenad med sabina tidigare, skönt att kunna gå på promenader utan att behöva frysa!

igår tänkte jag åka in till stan och träffa sussi och dom innan dom skulle på båten, men kom iväg så sent och när jag precis åkt hemifrån fick jag höra att det var jättelångt och gå och så, så skulle nog inte hunnit. så träffade madde istället, tog en promenad vi med.

imorn ska jag och mamma till teater tribunalen och kolla på kvällen, annars har jag inget planerat. om det är fint väder ska jag nog försöka få med mig nån på en promenad eller då också, billigt och bra!

jag har förvövrigt köpt väääärldens snyggaste skor. borde egentligen inte köpa sånt nu, eftersom jag fortfarande har massa skulder, men hittade dom för ett jättebilligt pris och det fanns bara dom eftersom det var på second hand(!) och dom var exakt i min storlek, så kunde inte motstå.

nu ska jag sova tror jag, nattinatt.

// L


IDAG ÅKER JAG!

Gårdagen var sjukt nice. Åkte hem först till Jesper, klippte honom, sedan vidare mot medis, lite öl med Nikke, CIndy, Linnie + fler.. seedan vidare mot Jesper igen, lite folk, och sedan mot gamla stan. Åkte hem rätt tidigt för ville vara pigg idag för idag åker jag!!!!! Fan vad skoj det ska bli!


Lite bilder!


Bästa Nikke o Cindy


Niklas, Linnie och Emma!


Jesper hittade en hatt ;)


Jag och babe!





Nuuu måste jag fixa mig.. ha så kul allihoppa i helgen.
See ya dudes!

/Sweet

Påsk?

Juste fan.. men jag skippar helt påsken i år, blir ingen påskmat, inga påskägg eller vad man nu brukar göra. Åker ju ändå bort.

Här är världens sötaste bild på Sally och hennes påskägg från förra året, hon måste ju iaf få något :)




harry potter osv.

hello! sitter och kollar på första harry potterfilmen, nostalgi till tusen! anledningen till det är att jag kollar på den med engelsk text, eftersom jag måste öva in min engelska inför nationella provet i engelska A som jag ska göra tillsammans med ettorna snart. är jättenervös, vill verkligen klara det men vet att mitt nuvarande engelska ordspråk inte är tillräckligt alls. men dethär är faktiskt jättebra träning, att kolla på en film man sett så många gånger att man nästan kan replikerna utantill. än sålänge har det iallafall gått jättebra, men nu fick det bli en snabb kaffe&blogg-paus så jag slipper bli så rastlös.

annars har jag knappt gjort något alls idag, åkte till centralen bara och mötte upp felix för att lämna hans nyklar som jag haft ett tag utan att ens veta av det själv, haha. skulle ta en fika också, men var hängig så jag orkade inte riktigt. måste vara pigg tilll morgondagen som jag ser fram emot en massa!

nej, nu ska jag slå mig ner framför tv:n igen, see ya! 

// l


Tadaaah


En kort liten sne film från igårkväll på mig och Linnie. KortisLinnie och LångSussi ;)

Ont...

Åh jag har ont i halsen.... FAN... orkar inte. Så måste vila vila och dricka massa te idag.. skulle träffat Jesper idag.. får se om jag orkar senare.. annars bilr det bara att va hemma :/ Men vill vara frisk imorgon.. då blir den lunch och öl med Nikke, Cindy och Linnie.. sedan blir det utgång med Jesper och folk... Men ska ta det lugnt ifall jag mår lite krassligt.. för iövermorgon åker vi!!!! Fan vad jag längtar!

Ja, ni kan läsa inlägget nedan om kvällen igår..

Tre bilder på Linnie från gårdagen!



Satt och drack öl, Jesper kommer förbi ett tag också.



Sedan käkade vi :)


Och sedan drack vi världens godaste drink på anchor!


PUSS ha en bra dag.

/S

godmorgon

år så jävla skönt med påsklov (Hasta mañana!) men vädret hade kunnat vara bättre nu, mulet och trist ute. men får se om det klarnar upp under dagen! imorgon ska det iallafall bli fint, och då blir det en heldag i stan. lunch på nån uteservering med sussi, nikke och cindy, sedan bara softa hela dan och sen ut på kvällen, nice!

men, ursomhelst, gårdagen var lyckad. satt på söderhof i flera timmar först, efter ett tag fick vi bra sällskap, sen gick vi och käkade pizza och sen fortsatte vi till anchor. tillbringade kvällen med en vääldigt blyg micke, och senare kom kalle som vi inte träffat på typ hundra år! kvällen slutade i en taxi hem, som vanligt.

nu har jag precis vaknat, fri från både baksmälla och trötthet, skönt!


idag ska jag antagligen träffa soffi, tänkte sitta utomhus nånstans men nu känns det inte så lockande. kanske blir mineur istället, och det funkar såklart lika bra för min del, heheheh.


PUSS.
// L

Långt där nere i plånboken....

Haha jag kom just att tänka på en grej jag och Linnie har börjat skämta om.. Det började med för några veckor sedan när vi skulle fika.. så kollade jag ner i min plånbok och sa "Hade jag inte en femtiolapp här någonstans" Men Linnie tyckte jag sa "Hade jag inte en FEMHUNDRING här någonstans" Hahahah och ända sedan dess har vi hållt på och skämta om det.. typ att jag har så mycket pengar så jag glömmer bort att jag har en "liten" femhundralapp där nere i plånboken ;9 Haha är ju inte så men det var så kul att Linnie tyckte jag sa det. Hahaha.

Idag är det onsdag.. vaknade rätt tidigt och då avr det mulet ute.. men nu börjar solen kika fram, bra! Ringde Linnie nyss men hon ligger nog och sover fortfarande.. ska testa snart igen.
Sedan beger vi oss in mot stan för öl, käk och utgång.


Finaste Linnie! <3

/Sweet

happy.

det här vädret får alla människor att lysa som om dom själva vore solens strålar, så underbart! jag känner mig gladare och friare än någonsin. dagen har spenderats med bella på hennes balkong med kaffe och prat, och sedan ett par timmar med madde. imorn blir det (som sussi skrev) öl på söder, middag och utgång, ska bli jättekul, längesen vi var ute bara vi liksom!

nnu ska jag kila iväg och testa kläder, puss!

// L


Sweet!

FAN VAD HÄRLIGT VÄDER.. det är underbart! Man blir så glad!
Igår var jag och Linnie i stan.. satt och njöt i solen vid medis och drack öl.


Linnie in the sun!



Idag har jag solat så jag nästan blivit lite bränd, blir så sjukt varmt på balkongen här.. men härligt är det :)

Imorgon blir det utgång! Ska bli så jävla kul, var jättelängesedan jag var ute.. flera veckor. Fredag blir det också utgång.. var inte meningen att jag skulle ut innan helgen då vi åker och ser Hanoi Rocks, men man blir så pepp på att gå ut när det är fint väder.. så äh, skitsamma ;)


Puss
/S


Felhörning? Haha

Haha alltså jag och mamma höll på att dö av skratt igår. Vi satt och pratade.. så sa jag "Ja juste, Linnie har ju påsklov nu..... och Jasmine med.." Så såg jag att mamma såg lite fundersam ut.. som om hon tyckte det var konstigt.. haha.. och hon hade tydligen tyckt jag sa.. "Linnie har påsklov nu.... Hasta mañana!" Hahahaha.. alltså min mamma hör ju lite konstigt ibland.. men vafan.. hur kunde hon få det till det? Haha, vi satt och skrattade konstant i säkert tio minuter haha.

Nuuu ska jag fixa mig lite, sedan ringa Linnie!

/S

tecken.

det känns faktiskt så, att vissa bara hör ihop, och att ständida tecken dyker upp med jämna mellanrum gör saker och ting bara ännu tydligare. ville bara säga det, för jag är så lycklig, även om det inte handlar om mig.

imorgon blir det stan med sussi, hoppas på finare väder så vi kan sitta i solen och glassa!

puss.

// L

Bästa vännen man kan ha.


En del av mitt rum, och där pryder fina tavlor med bilder på mig och Linnie och små söta texter jag fått av henne. Hon är bäst!

One week!

Idag är det söndag och exakt EN vecka till Hanoi Rocks! Så vi åker alltså lördag nästa vecka, spelningen är söndag. åker hem måndag, kommer hem tisdag. Längtar som fan!

Just nu håller jag på och städar lite, men tog en kaffepaus för tillfället. Förut idag stod jag och testade kläder hur länge som helst inför nästa helg.. men nu så har jag valt!



/sweet

härligt.

igår var det så gott som sommar, helt underbart! idag är det inte lika underbart väder, men solen ska tydligen komma tillbaka i veckan, hoppas på det!

gårdagen spenderades med ett gäng livsnjutare på kajen med solbrillor, isglass, öl och skitsnack! efter det drog jag och felix med hans kompis migell tlll hans mormor för att hjälpa till att flytta en fotölj. det var en riktigt upplevelse, har nog aldrig suttit så skönt på en tunnelbana förut! haha.

kvällen blev inte som planerad, skulle ut någonstans och hade massor av alternativ, men slutade inte på något av dom ställena utan på Emils i jakan med sabina och hennes kompis. inte världens roligaste ställe kanske, men dom hade bra livemusik och vi hade roligt! tog bussen hem runt halvtvå-tiden och somnade nästan på en gång. idag är jag seg som fan, så blir nog en hemmadag för min del!

PUSS.
// L

Wonderful

9 timmar. Gått som en galning, gått på söder.. ute på djurgården, runt massa där, vasamuseét,¨ännu mera gående.. tillbaka in mot stan, en fika, en bio, gå lite till, käka. Allt detta har man hunnit med idag, nio timmar sammanlagt typ. Även fast jag har ont i fötterna av allt gående så har det vart en väldigt bra dag! :) + att vädret bara är för underbart! Livet är lite underbart!

Nu ska jag sova.

/S

baby don´t you worry...

ååh det är så härligt att vakna av att solen skiner in genom fönstret, så kollar man ut.. blå himmel! UNDERBART! Man blir på så bra humör.
Idag är det lördag och jag har planer från morgon till kväll. Kommer nog bli en bra lördag, jag är på bra humör så. Kanske bli en utgång ikväll också, hade inte tänkt det men liite sugen är jag.
Sitter här med mitt kaffe, har på min en vår/sommarklänning.. det gör ju bara att livet känns ännu härligare ;)


Köpte klänningen i Italien förra sommaren, älskar den!



Shalala.. nu måste jag fixa det sista, sen drar jag till stan.


/S

förkyld men glad!

våren är här!! och jag har blivit sjuk, suck. har vart hängig tillochfrån några dar nu, hoppas det är bättre tills imorn. missade dansarnas skiva igår, och kan inte följa med sophia ut ikväll som jag gärna hade velat eftersom det blir hennes första lagliga utgång. men har ju hela lovet på mig, så jag överlever nog!

min mobil är cp, går inte att skriva sms med den, om någon undrar varför jag inte svarar.

fan vad glad man blir av solen! inte vart på såhär gott humör på... jättelänge! TROTS att jag är sjuk.

nu ska jag göra min popcornskål sällskap och rita lite tror jag, puss.

// L


ÅRETS FÖRSTA....

.......öl på UTESERVERING! Det var vääldigt härligt! Det är så underbart ute i vårsolen!
Ikväll blir det vara hemma, ta det lugnt.. imorgon har jag lite planer!
Så är det bara en vecka till HANOI ROCKS! Fan vad kul det ska bli!!


Jasmine vid medis!

Ha en bra kväll!
/S


Sunny......våren är här!

Det är så skönt att ha såna här dagar, bara ha det skönt, gå runt osminkad, i sköna kläder.. ta hand om sig själv. Suttit massor i solen så mina fräknar har tittat fram, det gillar jag :)
var ute på en promenad med Linnie nyss, mysigt.. sprang runt på ica och konsum och letade efter någon god glass.. haha.
Imorgon är det fredag, kanske blir en öl ute i (om det är det) solen någonstans? Ska inte ut imorgon, men en öl eller två ute i solen tackar man inte nej till.

Bra dag.

Ååh jag är på bra humör... jag är fortfarande sjuk, typ, ont i halsen och skit, sedan så har jag massa problem med allergier... och så har jag ont i magen.. MEN! Jag är på bra humör ändå, haha.

Blir ett kort inlägg nu, har inte så mycket vettigt att skriva. Såå, ha en bra dag!

/S

Bilder.


Lite bilder från förra våren/sommaren. Man förändras så mycket på ett år, sjukt! Men, sitter på balkongen och solar iaf, solen ligger ju rakt på så blir ungefär +20! Vi bor ju så högt upp också :) Mysigt!


Haha älskar den här bilden!


På Nikkes 25årsdag var det här!


Sommar sommar och jag var väldigt blond!


Aw, fin bild.


Saknar Linnie!
<3

TILLBAKA-KAKA.

Frågor om Sussi

Vad heter hon? 
Sussi
Hur gammal är hon? inte långt till 20, woho! 
När träffades ni sist? en vecka sen! (alldeles förlängesen med andra ord!!)
Vad har hon för hårfärg? blondie.
Brukar hon färga håret? haha, känner nog ingen som färgar håret lika ofta som henne.
Vilka färger har hon haft? hm, allt mellan svart, vitt och rosa! men just nu håller hon sig till blont, typ naturligt blont. 
Är hon galen? ofcourse, på alla sätt - galet snygg, galet underbar, galet bäst och galet galen! hah.
Vad är erat bästa minne? oj, skulle inte gå att välja.
Har ni många minnen ihop? som sussi skrev, OM vi har!
Var bor hon? kallhäll, nära mig.
Har ni vart utomland tillsammans? Italien!! och finland/åland på kryssning såklart.
Är du avundsjuk på henne? nope.
Vad heter hennes syskon? nikke! (om man inte räknar mig som ett syskon såklart)
När träffades ni första gången? 28 april 1996 <3
Hur träffades ni? läs sussis svar på frågan i förra inlägget.
Vad går hon i för sporter? haha, kan man kanske räkna pubrunda som en sport?
Vad gör hon på helgerna? brukar varas öl ena kvällen och filmkväll andra kvällen, eller tvärtom, hah.
Brukar ni säga att ni älskar varandra? ohyes.
Har hon fräknar? ja, särkilt på våren kikar dom fram, precis som mina!
Har ni bråkat någongång? ja såklart, tjaffsat och så, men nu var det typ... år och dar sen!
Har ni sovit i samma säng? jajamen.
Har ni skrattat tills ni gråtit? haha yes, sånna stunder har vi haft gott om.
Har du sett henne vara riktigt arg? ja! en arg sussi är inte att leka med, hah.
Vad ska ni göra i sommar? Peace&Love!! längtar! sen blir det såklart massa parkhäng och grejor, och norrtälje!
Kommer ni vara kompisar om tio år? ofcourse!!
Vad är det bästa med henne? allt! att hon existerar överhuvudtaget <3
Skulle du ge henne pengar om du vann en miljon? oj, först skulle jag betala tillbaka allt hon bjudit på dom senaste månaderna när jag vart så gott som pank hela tiden! seeen skulle jag ta med henne ut på äventyr!
Hur ser hennes klädstil ut? hm, hur kan man bveskriva den? tror vi kom fram till att det är en slags blandning mellan rock och mode, och massa egna sydda och fixade kläder såklart, grymt fin stil helt enkelt.
Älskar du henne? vilken dum fråga, KLART jag älskar henne!


denhär veckan är jäkligt fullbokad (som vanligt) men nu sitter jag i skolan och fick lite tid över tills nästa lektion börjar. efter skolan blir det pluggfika enda fram tills kvällen när jag ska på bellas studentskiva, och imorgon blir det dansarnas skiva om jag inte blivit sjukare tills dess (har blivit jätteförkyld!)

i måndags fyllde sophia 18 (alla fyller år nu!) och det startade med en skattjakt för henne på morgonen i skolan, som ledde ut till parkewringen där vi andra stod och sprutade ner henne med champanj och öl. fick en rejäl utskällning av både anders och vår rektor efteråt, men det var det värt. inte varje dag någon fyller 18 liksom. sen blev det knytis och grejer i flempa, jättetrevlig kväll helty enkelt.

och så måste jag bara skriva att jag saknar sussi som fan!! inte träffats på en vecka, och knappt haft tid att ens prata! men nästa vecka har jag iallafall påsklov och då kommer jag ha mycket mer tid, skönt.

nu måste jag till min lektion! puss.

// L

RSS 2.0