Mjau



Jag är sjukt trött, blir nog att sova snart. Lite kvällsmusik är alltid bra.

/S

Gooood morniiing


C-vitamin på morgonkvisten..

Nu drar jag och rullar permanent då!

/S

Denim Demon

Ont i huvudet och magen, trött. Imorgon efter plugg blir det att fika med Malin! Trevligt ska det bli. Torsdag blir det spelning! L.A GUNS!!! Nice ska det blir!


Vill se Turbonegro igen!

/S

And again and again...

Så var det över då (igen, för hundrade gången kanske? Hehe)
Jesper kommer alltid ha en väldigt speciell plats i mitt liv som ingen kan ta. Han är inte bara "någon". Han är en av de viktigaste personerna för mig som jag någonsin lärt känna. Vissa kanske inte förstår det men så är det.
Men ja, det funkar inte helt enkelt, mer tänker jag inte säga.

Imorgon är det skola igen, skönt faktiskt!

Ha en bra kväll mina vänner.

/Sweet

What a...

What a night! Började med vin och mat med Nikke, sedan vidare, mötte upp Jasmin.. drog till harrys, stannade till 2 kanske, sedan drog vi till Heavens Gate. Skitkul men fyfan vad dåligt jag mått idag.. inte okej. Jag ska aldrig mera dricka, haha.


Jasmin, snygging!


Hahahaha ser jag full ut eller ser jag full ut? Ojojoj.

/S


söndagkväll.

helgen gick alldeles för fort och imorn är det plugg igen. vecka 40, vilket innebär att det bara är 9 veckor till premiären och bara typ 10-11 veckor till jul! galet.

helgen har bestått av återträff och födelsedagsfirande med tobbe, jocke, th, max, madde och emelie. vi satt hos emelies pojkvän i bålsta och chillade och drack. sen igår var det släktträff med hela min galna släkt på pappas sida. det blev mat, tipspromenad, femkamp, allsång och dans när folket började bli lite berusade. tvevligt var det hursomhelst. idag har jag vart i stan med jennie och kajsa, fikat, pluggat och kollat affärer. är sjukt trött nu och ska göra färdigt det sista plugget tills imorn och sen försöka komma i säng tidigt.

imorn ska jag träffa sussi en snabbis, följa med henne till house of pain.

vi hörs! puss.

Kickstart my heart


Nu kör vi!

/S


OLDIES!

Tre gamla bilder!


BLOND! Huuh vad blond jag var.


Ja och så har man sett ut.


Åh! Detta får mig att vilja klippa upp håret för att kunna få dessa lockar igen.. men nej, nu ska det sparas!


Hemma ikväll. Party imorgon, nice.

/Sweet

Coco Chanel

Var på bio idag med Cindy.. jättemysigt!

Mår lite halvdant, nu blir det sängen.


Svea.

/S

Nu blir det nya tag!

Fan vad allt ska vara komplicerat hela tiden. Jag vet vad som måste göras.. det är bara så jävla svårt.

Skolan går iaf bra, allt annat går också bra..så tummen upp för det. Nu fixar jag detta och tar nya tag!


Färgade håret idag.. hade blekts rätt mycket så hade jag utväxt.. blev mörkare än vad jag trodde.. men snyggt är det! Bild kommer upp imorgon.
Imorgon ska jag och Cindy på bio.. filmen om Coco Chanel.. spännande att se hur den är!


Vilken blondie man var här!


/S

söndag

har precis kommit hem från en promenad i hössolen med sussi. man måste ju ta vara på dom sista varma dagarna trots att man är trött och seg i kroppen efter en vild kväll.

gårdagen var väldigt lyckad. vi startade på nivå 22 och drog sen till huset, haha. hände inte så mycket mer än vanligt, vi drack och dansade och folk blev lite för fulla, men trevligt var det som sagt. drog hem vid stängning och fick ett väldigt irriterande sällskap på nattbussen hem.

imorrn är det skola igen, herregud vad tiden går fort.

puss!

// L

Fail.

Jag skulle kunna skriva en lista på alla negativa grejer, allt som är fel, som jag stör mig på. Jag kanske ska skriva en lista på för och emot?
Hur får man någon att förstå saker egentligen?
It´s not so good right now. Fan.


/S

Cindy Lou

Kom nyss hem. Vart i stan med mamma, köpte ny jacka, åt god mat.. så var vi på Buddy Holly... fyfan vad bra det var.. Brolle är sjukt bra i rollen som Buddy...


Verkligen värd att gå och se!



Mötte upp Nikke, Cindy + folk sedan!


Byggde lite


Blev trötta

 


Jackan! Fuskpäls, självklart.


Sweet dreams
/S


filmkväll.

har haft en jätteskön kväll! åkte till sussi direkt efter skolan, käkade jättegod mat med henne och hennes mamma, och sen kollade vi på film. skönt att bara ta det lugnt en fredag, det behövs verkligen ibland. veckan har flygit fram och det är redan helg, helt sjukt. imorn blir det utgång, ska till "huset" med folk från skolan. har aldrig vart där förut och tror inte det är ett särskilt passande ställe för min del, men tror vi kan få jättekul ändå eftersom vi ska dit ett stort gäng. med rätt människor kan man ha kul varsomhelst (det har jag och sussi väldigt mycket erfarenhet av, haha!)

nu är jag jättetrött, ska snart ner och gräva ner mig under täcket med en bok.

puss och godnatt!

// L


Frosting

Idag (förutom plugga) har jag...


Bakat...


Köpt världens finaste stekpanna......



Ätit middag och kollat film med Linnie och mamma.

Nu är jag supertrött..

/S

Snart helg!

Fick hem två klädesplagg igår som jag beställt.. Ett linne och en tjockare tröja.. skitsnygga!

Snart är det helg, ska blir jätteskönt.


Linnet!


/S


KLIPP KLIPP.. Love it!

Var i stan med Linnie en sväng. Fick med mig lite hårgrejer, inpackning osv.. och ansiktslotion.. Bra grejer.

Ja som ni kanske förstår klipper vi inte på riktiga människor nu när vi lär oss "grunderna" utan vi klipper på dockhuvuden med riktigt hår.


Två graderingar möter varandra


Samma fast från andra sidan.


En helform med en väldig snedbena, fönad och stylad.


Nu ska jag plugga

See ya
/S




Förresten, en grej bara... jag förstår mig inte på människor som inte kan planera.


Blekning? Nja...

Vissa personer har en bubbla de tänker inom, allt annat utanför är ointressant för dess öron... I fucking hate it. Hur får man sådana personer att förstå och lyssna på andra?

Idag var en bra dag, vi klippte hela dagen, har börjat med lite spännande frisyrer nu.. sjukt skoj!

Imorgon blir det att träffa Linnie på stan efter jag slutat, måste kolla några grejer, sedan träffa Jesper!

Fredag blir det filmkväll med Linnie och lördag ska jag och mamma ut och äta på restaurang, sedan ska vi på Göta Lejon och kolla på Buddy Holly. Ska bli jättemysigt och kul!




Alltså, hjälp vad blond jag var förra året! Jag tycker det är jättefint att vara naturligt blond, men jag har helt tappat det här med sönderblekt hår.. Vissa kan passa i det men det är mycket snyggare med att vara naturligt blond, alla blonda färger. Men för tillfället är jag mer för mörkare färger, det framhäver ansiktsdragen mycket mer.

/S


Veckans slut.

O fy vad trött jag är. Igår blev det en jättegod middag med Linnie på söder, sedan vidare för lite drinkar och vin. Linnie drog hem efter det, jag åkte och mötte upp Jesper och Anders som satt på ett ställe och drack öl, kvällen slutade med heavens gate, aldrig vart där.. helt ok.

Imorse när jag skulle åka hem från Jesper kan jag ju säga att jag inte mådde så bra, haha, självförvållat jag vet. Fyfan.

Ikväll blir det att ta det lugnt hemma, plugga hade jag tänkt, sedan bara koppla av..


Finaste Linnie på restaurangen!


Haha, ja, vad säger man? Det går alltid vilt till när man är med dessa två ;)



Ja här ser ni ju förövrigt att jag klippt lugg också!







Man kände sig ju inte fräsch när man kom hem precis!

See ya
/S


lördag!

tja! längesen jag skrev, har haft så sjuukt fullt upp hela veckan. i tisdags till exempel var jag och massa vänner ute och firade anna i M3, hur trevligt som helst. först förade vi på ett ställe på frihemsplan och fortsatte sen till harrys för att kolla på en spelning med två band med folk från skolan. jättelyckad kväll, men lite seg var man ju dagen efter i skolan. sen har det vart massa teater i skolan som vanligt, och vi börjar verkligen komma i gång nu, känns jättekul! sen igårkväll blev det öl och vin med trevlig sällskap, och idag ska världens bästa sussi spontanbjuda på resturang, jättegulligt!


hinner inte skriva så mycket mer, ska fixa massor i sen iväg! vi hörs.

// L

Saturday and i love it!

Mmm kaffe!

Igår blev det middag och vin hos Nikke och Cindy.. men jag var så himla trött så jag gick hem och lade mig jättetidigt...
Idag däremot, ska jag och Linnie ut och käka på restaurang.. sedan får vi väl se vad som händer.. kul ska det bli iaf!


Pizza blev det!

/S


Grrrr grrr gradering

Mycket i skolan så har lite svårt och hinna med att skriva. Ska snart dra iväg.. slutar klockan 13.00.. ska klippa gradering idag, yes!
Ska hem direkt efter, kanske sova lite (är jättetrött) sedan vidare till Cindy och Nikke för middag!




/S


Puma!

Köpte skor idag.. måste ju ha nu när det blir gym varje torsdag.. och jag är ju som jag är så det blev ett par sjukt snygga skor, var runt i stan ett bra tag innan jag hittade dem! Blev ett par puma skor!






Nu ska jag hoppa in i duschen.. see ya!

/S

Mjau fräs


Vincent har hittat sin favoritplats..

Ååh, ajajaj min mage..

Igår blev det lugnt med film och godis... med Jesper och Vincent. Kollade på Johnny Mad Dog tror jag den hette.. hemsk film! Handlar om barn i Afrika som krigar.. Usch!

Kunde inte sova någonting inatt.. hade sjukt ont i magen och de gånger jag lyckades sova väcktes jag antigen av Vincent som levde rövare hela natten, eller för att Jesper snarkade! Haha.


Kolla fina!


En liten video på misse, lite mörk.. men han kikar fram en snutt och då ser man bra!

/S

!

måste berätta om en sak som hände igår! vi var påväg hem från gamla stan, sussi skulle direkt till jesper så tog sällskap med mati till centralen. när vi satte oss på tunnebanan satt det ett par framför oss, och oj vad jag kände igen killen! han var grymt snygg också, runt 25-30 år, och i några sekunder satt jag bara och tänkte "var fan har jag sett honom förut?" .. sen slog det mig! MICHAEL JONSSON, en av dom skådespelarna jag beundrar allra mest inom teater, verkligen sjukt grym är han. hur kunde jag missa det först? förmodligen hamna jag i nåt sorts chocktillstånd så jag inte kunde haja. han var i en djup diskussion med sin flickvän och jag bara satt och väntade på en paus i deras samtal för att kunna prata med honom och slippa avbryta dom. som tur var klev dom också av på centralen, och precis utanför tog jag tillfället i akt och frågade om han var den jag trodde (visste) att han var, sa att jag hade sett honom massor av gånger och att jag avgudar honom på scenen. lite nervös var jag, pratade säkert för fort och alla orden åkte in i varandra som vanligt, men varför bry sig? jag har träffat mannen som jag varit ett riktigt stort fan av lääänge, och alldtid drömt om att ha en konversation med. åh!


nu har vi teater, puss.

// L

Sunday morning..

Middagen igår var jättemysig. Vi åt och drack massa gott.. kollade på alla foton och filmer från Italien.. längtar tillbaka!


Denna klänning blev det för kvällen. Fått av Linnie!


Sally var fin i sin hatt! ;)



Aaw!


NU ska jag in till stan, kolla lite, sedan blir det att luncha med Linnie och Mati.. sedan vidare till Jesper för middag med hans mamma och syster!

See ya
/S


<3



du är bäst.

<3

kryssning.

tänkte bara ladda upp maddes foton från endagskryssningen vi var på i slutet av sommarlovet. lite försent kanske, men bättre sent än aldrig.


'
ombord på båten.



jag var taggad och glad.



ut på däck.



blåsigt men fint.







konsten att äta ett päron.



sen bjöd madde på världens godaste drink. mmhmm.


'
den var så god att den fick mitt hår att resa sig.



ut på däck igen, med finland i sikte.





<3



påväg mot sverige igen.





världens finaste madde.



<3

Katt

Som sagt, blev en tidig kväll igår.. skönt!

Idag blir det middag med mamma, Nikke och Cindy.. Middag, vin.. så ska vi kolla på filmer och alla foton från Italien.. ska bli jättekul!

Här kommer lite bilder på den nykomlingen...Vincent! :)


aaaw!


Sötnos!


Han var jättetrött första dagen.. förstår jag.. lilla mjau


En bild på mig, från igår då!


Linnie häller upp vinet!



Finaste!

/S

lördag.

jag tror det börjar bli dags att klassa oss som kärringar, åtminstånde medelålders. vi drog hem från rocks runt... tolv? inte bara det, vi tyckte det var riktigt SKÖNT att åka hem så tidigt. haha, herregud ja. man blir så sjukt utmattad av skolan, särskilt när man ågr till fem varje dag utom en. menmen, innan dess hade vi iallafall skitkul, drack massa vin och drinkar och snackade skit.


händer så mycket hemskt nu... en av mammas bästa vänner somnade in igår morse.. hon har vart sjuk ett tag.. känns som hemskt, tanken på att en nära vän skulle försvinna får mig att rysa. dom flyttade hemifrån första gången tillsammans och allting.. usch. så måste ta hand om mamma idag.




nu blir det te, puss.

// L


FRIDAY NIGHT AND I´M IN LOVE..

Sitter här hos Jesper med Linnie...lille Vincent (MISSE)....ligger och sover.... hämtade honom igår... vilken liten sköning... ni får se bilder imorgon.
Var skitkul idag i skolan.. fick göra lite läggningar..
Nu ska jag och Linnie dricka vin och drinkar.. (inte Jesper, han är sjuk;), sedan ska vi ut... ska bli kul.. längesedan vi var ute tillsammans.

Skriver kanske lite mer sedan... jag eller Linnie.. eller båda!

/S

MISSE!

Fan vad trött jag är! Dagen började med regn och slutade med solsken, bokstavligt.
Jag drömde inatt IGEN att jag var gravid.. vad är det frågan om?! Men denna gång hade det gått flera månader och min mage var sjukt stor, haha. Ska kolla i någon drömbok vad det kan betyda..

Imorgon slutar jag sent, så bär det av direkt till systemet, sedan hem till Jesper där vi ska käka middag med hans mamma.. första gången jag träffar henne! Verkligen på tiden, har ju träffat alla andra! Så det blir spännande. Och vet ni! Imorgon eller på fredag kommer kissen.. vi har hittat en.. det är inte en kattunge.. lite kort varför.. jo, vi kollade runt på blocket och Jesper hittade en (lite mindre än ett år) katt som bor i en familj där en har blivit jätteallergisk.. och folk vill ju inte köpa vuxna katter men vi slog till, den var så himla fin! :)

På fredag blir det drinkar och utgång med Linnie också.. längtar!

Nu, te!

/S


Drömmar..

Jag drömde att jag var gravid inatt, jag brukar drömma det.. men denna gången var det så verkligt så när jag vaknade trodde jag att jag var det! Det var en sjuk känsla i drömmen.. jag visste inte vad jag skulle göra för jag ville ju gå min utbildning.. vaknade innan jag bestämde mig för vad som skulle göras..

Igår var jag med Jesper.. vi kollade missar på blocket.. och hittade den ultimata sötheten. En svart liten hankatt som antagligen blir köpt på fredag! Jesper har snackat hur länge som helst om att han vill ha en katt, så nu händer det! Vi ska åka och köpa kattgrejer någon dag i veckan också. Nice! En liten mjau!

/S


RSS 2.0